Wrażenia z BYDGOSZCZY 24.07

filipmel
Kontakt:

Wrażenia z BYDGOSZCZY 24.07

Post autor: filipmel »

No i po zawodach, ja osobiscie byłem tylko jako widz ale wydaje mi sie ze trasa jest dosyc slaba, szczegolnie kopki piach w gornej czesci ktory sprawial duze trudnosci bikerom, no i dluga hopa po wyjsciu z zakretu z lasu- ta z paletami - byla jednak chyba za dluga- bo tylko kilka osob umialo ja przeleciec - a jakie wasze wrazenia?
filipmel
Smuczek
Kontakt:

Post autor: Smuczek »

Ja sie nie moge wypowiadac na ten temat jako organizator. Chcialbym jednak bardzo podziekowac zawodnikom za bardzo liczne stawienie sie na starcie(troche przeroslo to nasze oczekiwania ale chyba udalo nam sie z tym sprostac:)za oraz za stworzenie wspaniałego widowiska. Sponsorom za nagrody i wszystkim osob ktore bezinteresownie pomogly przy organizacji. Jeszcze raz wszystkim bardzo dziekuje.
RapTuS
Kontakt:

Post autor: RapTuS »

no wrazenia jak najbardziej pozytywne.. duzo uczestnikow, duzo widzow... organizacja super, zero wtop itp. trasa przygotowana nie mal perfect.. ponoc na gore mieliscie zalatwiona gline czy cos ale nie dojechala ? :/ przez to bylo bardzo piaszczysto i wymagalo to nie lada techniki... miejscowka tez super chociaz daleko od dworca i centrum... no ale tak to juz bywa...

bylo super... klimacik.. sami znajomi.. super atmosfera.. superliga daje rade... i cos mi sie wydaje ze za kilka edycji bedzie to na prawde duuuza impreza :)

tak trzymac! pozdrawiam ;)
RapTuS
Kontakt:

aaa.. relacja juz po poludniu.. zdjecia juz sa u nas na galerii !! :) film bedzie takze niebawem dostepny ;)
Naczo
Kontakt:

Post autor: Naczo »

Zajebiste zawody, dobra organizacja, rewelacyjny klimat i afteraprty :)
Relacja będzie pod wieczór razem z wynikami na www.HCFR.pl, za jakiś czas dorzucimy też filmik
Do Zabora, zawody w grudniu?? Jak DH to na 100%, 4X to też wpadniemy choć to trochę nie nasza bajka, ale do Bydzi napewno wrócimy!!
Wielkie dzięki dla Zielasa za pożycznie sztycy, swoją skasowałem na "niewolniku".

W ogóle pozdro dla wszyskich którzy byli na after, na "niewolniku" i u Magdy :)
zabor
Kontakt:

Post autor: zabor »

after sie skonczylo u Magdy??ladnie

naczo: no takie sa zalozenia zeby zrobic, przed swietami, albo przed sylwkiem :-)

do filipa: ta piaskownica na gorze jest fajna ale dzien po ulewie, wtedy jest zajebiscie

i wez mi nie gadaj ze trasa jest slaba-zbuduj lepsza

co do chopy po bandzie to moje zdanie jest takie ze ten kto umie skakac i jezdzic nie mial problemu aby np. z niewolnika jadac stlumic go, bez hebla wejsc w bande, zejsc z niej nisko, dokrecic z 6 razy wyskoczyc i wyladowac, chyba ze ktos sie boi predkosci bo dochodzi do 50 km/h

jedynym bledem bylo to ze mogli chlopoki do dziury wskakiwac pomiedzy wybiciem a ladowaniem

p.s. dzieki za siedzenie

smuczek trzeba jakies pale tam wjebac:-) naostrzone
owiec
Kontakt:

Post autor: owiec »

Moje wrażenia z imprezy są jak najbardziej pozytywne. Nie uważam, że trasa była słaba bo jak widać było niektórzy zawodnicy zamiast skakać na hopach je przejeżdżało. Jedyna rzecz, która lekko mogła dokuczać to powatrzająca się muzyka, niektóre kawałki to z 5 razy leciały =] Ale i to można było przeżyć. Piaskownica przed zakrętem rzeczywiście dokuczała wielu zawodnikom przez co było kilka niegroźnych wypadków... Chciałem się jeszcze zapytać kto złamał i gdzie tego rst ? Pozdrawiam wszystkich którzy brali czynnie udział w powstawanie wspaniałego toru :)
RapTuS
Kontakt:

RST aerosę złamał Ciuła od nas... ale to było dzień przed zawodami. Na szczeście wziął udział w zawodach za sprawą Polonez'a który użyczył mu swojego wypasionego Nicolai'a ;)
zabor
Kontakt:

ten rst fajnie wygladal:-)
zabor
Kontakt:

p.s. owiec napisal ze niektorzy przejezdzali przez chopy, cieszcie sie ze nie wialo, bo ta prosta z chopami i step-upem jest zawsze w ryj wiaterek, zanim zlamalem obojczyk nie udalo mi sie skakac bez wiatru, cieszcie sie
Naczo
Kontakt:

Jako, że www.HCFR.pl objęło patronat medialny nad zawodami w Bydzi informuję, że popełnłem już sporą relację z zawodów i nie tylko :> . Mamy ponad 250 naszych fot i linki do kilkuset następnych na innych stronach! A zapowiada się, że będzie jeszcze wiecej. W drodze również kilka filmików!

Polska FR united :P
zabor
Kontakt:

czekam na filmy
Naczo
Kontakt:

www.HCFR.pl
[UPDATE 4] do newsa Bydgoszcz DH - IV edycja SuperLigi Północy

Jest film zmontowany przez OLIKO. Zapraszam do zasysania :D

Niedługo kolejny film by RapTuS, ok 40 min wszytkiego tak jak było.
RAF
Kontakt:

Post autor: RAF »

impreza bardzo udana, chopa duża, ale do przeskoczenia, za dużo piasku a za mało płyt z muzyką:) i to by było na tyle:) szkoda tylko ze na treningi było tak mało czasu przewidzianego;)
zabor
Kontakt:

RAF mogles przyjechac tydzien wczesniej:-D
da_weez
Kontakt:

Post autor: da_weez »

Nawierzchnia zamulala. Ten piach tak wciagal energie, ze chlopacy czasem ledwo ledwo dawali rade na ostatnich hopach. Troche innej ziemi i fajna miejscowa, choc krotka.
just gimme some weez
gimme some sunshine, one piece...
RAF
Kontakt:

Post autor: RAF »

do zabora: hehe jak bym mógł to bym przyjechał;)
ale mysle, że w przyszłym roku bedzie juz lepiej bo trasa niebedzi juz nieznana i mam nadzieje, że byc może poprawiona;)
Pozdro
ODPOWIEDZ