k-rad vs ???

Launor
Kontakt:

k-rad vs ???

Post autor: Launor »

Mam zamiar kupić k-rady, bo jeżdżę zazwyczaj w streecie, ale coraz bardziej podoba mi sie dual, dirt, czy lekkie fr/fdh. Chciałbym sie dowiedziec czy na tych oponkach cos niecos pojezdze wlasnie po lesie czy nie za bardzo. Ewentualnie moze kupić jakieś inne? Chodzi mi o takie uniwersalne, w miare porządne oponki. Co radzicie? Tylko jakies rozsadne ceny bo kupuje jeszcze amora a wlasnie jestem po zakupie napinacza wiec moj portfel troche schudl...
http://picasaweb.google.com/LaunorFR
psycho144
Kontakt:

Post autor: psycho144 »

po lesie ? Cale sie zakleja ;)
Uniwersalne ? chyba high roller ... a tak na street jeszcze to holly roller :P
Sulring
Kontakt:

Post autor: Sulring »

Launor jezu pytanie jakbys ngidy na rowerze nie jezdzil przez ostatnie 3 lata swojej jazdy ciagle jezdzilem na chujowych poscieranych oponach i sie dalo. Tak samo na k-radach tez sie da. Tylko zastanow sie ile frajdy z tego bedzie? Skoro sa to opony, ktore do lasu sie wybitnie nie nadaja. Holy roller to prawie ten sam bieznik z tym, ze lepsza guma. W tej chwili jeszcze na kevlarowych mobsterach 2,1 i w sumie jezdze wszystko i ladnie daja rade. Pozdro.
Ssij pento
Bombell
Kontakt:

Post autor: Bombell »

A oblookajcie DMR moto Digger na www.extreme-shop.com.pl MYsle że troche w terenie dadza rade :)
lucasbp
Kontakt:

Post autor: lucasbp »

Bombell Fajna oponka na rozne warunki, ale troche droga ;P
Launor
Kontakt:

Post autor: Launor »

Sulringtakie pytanie, bo jezdze krótko... czyli w takim razie najlepiej high roller?
http://picasaweb.google.com/LaunorFR
Bombell
Kontakt:

Post autor: Bombell »

Zalezy ile masz aksy. Jeśli cie stac to w twoim wypadku brałbym DMR moto digger
Sulring
Kontakt:

Post autor: Sulring »

Launor high roller fajna unwiersalna w marae oponka. Tzn niby ma sluzyc tylko do lasu. Ale generalnie na wszystkim jest dobrze. W tej chwili mam te mobstery i moge je z czystym sercem polecic jako najlepsze opony jakie mialem do tej pory.
Ssij pento
ODPOWIEDZ