Hej wegetarianie!!!!!!

Skylinegtr
Kontakt:

Post autor: Skylinegtr »

Zresztą co mnie to obchodzi, nie chcesz jeść mięsa to nie jedz, ja Ci mówie jak jest.
MOnster Garage
gg:5687099
http://youtube.com/watch?v=NdaTsWqbDF0
Tolka
Kontakt:

Post autor: Tolka »

[quote]Wychodzic to zacznie Tobie i to prędzej niż myślisz :D[/quote]

Kufa ja nie mówie że trzeba codziennie i tylko jeść tłuste mięcho :P tylko zeby je wogóle jeść... a co do wychodzenia to uważaj żeby Tobie cos nie wyszło... w nieodpowiedzniej chwili :P:P:P
Karol85
Kontakt:

Post autor: Karol85 »

O bosze ale macie problemy......wiece co te forum schodzi na PSY coraz mniej tu tematów rowerowych a corz więcej tematów typu "pryszcze" "wegetarianizm" "12 latka w cąży" ja nie mam nic przeciwako ale dajcie je w off topic ale nie ***** w sprzęcie czy ogólnych pogaduchach bo żygać mi sie chce od tego......

P.S. Mięcho RULEZ :-D
Dedal dał mi marzenia, powiedział jutro będzie wiatr...
Slon
Kontakt:

Post autor: Slon »

a ja sie wlasnie opycham zesmazona kielbaska z krewetkami i wzyciu bym tego na jakies kozonki niezamienil
miecho zadzi
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=333510 <= ja
Karol85
Kontakt:

Post autor: Karol85 »

Sorki jak kogoś uraziłem ale mam delikatną załamke i jestem z deka rozdrażniony :-/
Dedal dał mi marzenia, powiedział jutro będzie wiatr...
emat-e
Kontakt:

Post autor: emat-e »

[quote="Bankier"]Nie ma nic lepszego jak kebab i browar po całym dniu jazdy.... Wegetaianizm sux[/quote]

dokladnie!! po co sobie marnowac zycie na wegetarianizm... ja tego nie rozumiem... jak ktos sie brzydzi miesem niech wpierdala sobie roslinki...
ja tam nie widze w tym nic zlego, a poza tym jeszcze miesa ma dobry wplyw na cale cialo... tzn na regeneracje, dobre samopoczucie;] itp.

pozdr.
http://allegro.pl/show_item.php?item=40319121 licytować;) 1000$ ma być:D
Stinky
Kontakt:

Post autor: Stinky »

w twoim wieku jedz wszystko, ajk nie lubisz miesa to jedz go mniej poprostu, ale mieso jest kilkakrotnie bardzeij kaloryczne niz rosliny, pozatym ludzie ktorzy nie jedza miesa sa slabsi i mniej wytrzymali fizycznie (jest to dowiedzione) jak sie boisz o linie jedz miesa miale i czerwone (drob i wolowina) nie jedz miesa swinskiego gdzyz jest najmniej zdrowe ciezkostrawne i tluste
Local Swinga-Swinga
Jaca
Kontakt:

Post autor: Jaca »

mmmmm.. włąśnie sobie schrupałem pyszną suszoną kiełbaskę:P

co do mięcha to dodam, że człowiek jest skonstruowany w w taki sposób, że jego układ pokarmowy jest przystosowany do trawienia mięsa. Najlepszym przykładem są kły( popatrz sobie na trójki ).

co do zwierząt na rzeź - zabijać aby żyć, powiedz to o zwierzętach lwu, albo jakioemuś tygrysowi :). zwierzęta są zabijane tak, by gatunek nie wyginął, hoduje się je specjalnie na ubój, a potem wcinasz sobie szyneczkę, jakieś żeberka, ozorki lub coś jeszzce pyszniejszego.

i nie mów o tym, że "te biedne zwierzątka są zabijane tylko dla przyjemności człowieka" bo to typowe pierdolenie cioty.

jak już masz być wegetarianinem to albo zacznij za jakieś 5 lat, albo jedz dużo ryb i roślin strąkowych(fasola, soja, groch itd.)
orzelxxx
Kontakt:

Post autor: orzelxxx »

PawianBiker : tak, jestem z Poznania. Znamy sie?

pzdr
orzelxxx
groochas
moderator
Kontakt:

Post autor: groochas »

ja jestem browarianinem i jakos zyje...
FixXxeR
Kontakt:

Post autor: FixXxeR »

1. Fajnie mieć trochę mięśni :P (fajnie to wygląda :) , dziewczyny też to lubią heheh lol

2. Mięśnie są naturalną zbroją dla kości i organówwewnętrznych więc musisz jeść mięsko żeby je mieć :P

zrboja za darmo !!! :P

pozdrawiam

mięsko jest dobre :P
brak podpisu ;P
Gaju
Kontakt:

Post autor: Gaju »

Wegetarianie jedzą dużo soi i pierdzą i powiększają dziurę ozonową :] hihihhi
http://dirtjump71.magma-net.pl
forest guma
Kontakt:

Post autor: forest guma »

wegetarianizm jest dla wykrętów. Wegetarianie (podkreślam) ZWYKLE są bardzo dziwnymi ludzmi myślącymi że jak nie jedzą mięsa to są lepsi (kompleksy jakieś) od tych co jedzą i cały czas sę z tym obnoszą.
A najbardziej wkurwia mnie kiedy ktoś pierdoli że nie je mięsa bo to kiedyś żyło albo zostało zabite w brutalny sposób po czym kupuje sobie skórzane buty albo futro...

A najbardziej wkurwia mnie kiedy jakiś debilny wegetarianin pr€buje mnie nakłonić do zaprzestania jedzenia mięsa, nikomu nie radzę tego robić a jeżeli ktoś się odważy to radzę spierdalać. Uwielbiam mięso, mięso jest zdrowe, smaczne i poprzygotowaniu w odpowiedni sposób ma piękny zapach, mięso to jest prawdziwe jedzenie, a jebani hipisi i inne tępaki niech sobie wpierdalają sojowe kotleciki i inne śmieci. Nie lubię wegetarian, wkurwiają mnie ludzie którzy nie dość że świadomie robią sobie krzywdę i jeszcze próbują nakłonić do tego innych.

wegetarianizm SUX SUX SUX SUX i jeszcze raz SUX
są ciekawsze rzeczy niż czytanie podpisów...
PawianBiker
Kontakt:

Post autor: PawianBiker »

Ej forest czy znasz jakiegoś vege który zapier,dala w futerku lub skórzanych bucikach? jak vege to vege to sie kupy nie trzyma!!!!
dobra fajnie ja tu nie chce rozpetać jakiejś wojny ale są tacy którym mięso sprawia przyjemnosc w jedzeniu, i tacy którym nie. i tyle

A orzelxxx nie wiem czy się znamy ale mój kumpel Kondor cos mówił o takim gostku co się zwie tak jak ty i jeździ na biku.
apropos na czym jeździsz?
24 Bicycles Le Toy 4
Manitou Travis
24 cale

http://www.pinkbike.com/photo/1637670/
forest guma
Kontakt:

zresztą jak chcesz mieć słabe kości to słuchaj orzechuxxxoów i innych takich, ja mam koleżankę która kiedyś była wegetarianką i teraz tego żałuj, skończyła z tym rok temu, każde złamanie (miała złamaną rękę a póżniej nadgarstek) kończyło się 2 miesiącami gipsu a problemy z ręką i nadgarstkiem ma do dziś...
teraz to ona nas namawia na grilla :)

dajcie jakieś linki do oficjalnej strony me w Wałbrzychu
zapraszam do topicu w sprzęcie ale tu też możecie dać
forest guma
Kontakt:

sorry tzn w topicu "dyscypliny"
DubinRB
Kontakt:

Post autor: DubinRB »

A ja jem co mi na ruszt wrzucą:))
eeeeee.....rower...
Dejv_d3
Kontakt:

Post autor: Dejv_d3 »

a mi salata nie smakuje ...
Breeder
Kontakt:

Post autor: Breeder »

jak jeshcze rośniesz to wpierdalaj tyle mięsa ile wlezie. to jest pyshne. jak ja se uwielbiam shnycla wrąbać. miodzio. albo spaghetti bolonese(takie z mielonym mięsem) pycha!!
wegetarianizm Suxx przez wielki S
|| www.villagerevolution.com || aka. kujon || dupa!
ODPOWIEDZ