film timu PPS![trailer]- mam was w dupie

luknoga
Kontakt:

Post autor: luknoga »

wiecie co ja wam powiem to wy jestescie do dupy! my jakiś fiml mamy a wy? ciekawe jaki? a ty sie ufik nie odzywaj bo sam gówno umiesz filmu niemasz i konia po piwnicach se walisz!!
----------Podziwiać należy czyny, a nie słowa----------
sun.
Kontakt:

Post autor: sun. »

Ehh luknoga, tak sie zastanawiam dlaczego sie tak zachowujesz dziecinnie, widze,ze chyba doroslosc Cie przerasta aj sorry, dorosly nie jestes ty sie czujesz dorosly,ale widze, ze jeszcze nie twoj czas. Czlowiek na poziomie nie wypowiada sie w ten sposob, nie potrafisz przyjac konstruktywnej krytki, zreszta czego sie mozes spodziewac z kolega michal15, wchodzac tu zapodajac taki temat, wrzucajac wszystkim, zachowujac sie, sorry za uzycie,az tak brutalnego slowa(domyslam sie,ze pelnoletni nie jestescie, a wiec cenzura), Gowniarze, czlowieku,skonczyles jakas szkole jeden z drugim, Nie z czasownikami piszemy oddzielnie, troche gramatyki przydaloby sie wam przypomniec. Wrzucasz kazdemu zastanow sie, twoj podpis "----------Podziwiać należy czyny, a nie słowa---------- ", nie jest adekwanty do tego co piszesz i jak postepujesz, ani mega wielkich wyczynow czy cos w filmie nie pokazales a swoimi wypowiedziami pokazales,ze jestes bachorem. Film, kurcze zero zgrania z muzyka, ujecia strasznie bujane, za dlugie w slabym guscie, men nie uwazaj sie za pro filmowca bo zlozyles jeden filmik nie np. movie makerem, a osobiscie znam pare osob ktore znacznie lepiej potrafia sie tym programem poslugiwac niz ty jak sadze moze pinnacle czy czyms innym( to tylko domysly). Podsumowujac, nic ciekawego w tym filmie raz, zachowujesz sie jak gnojek dwa, lepiej powroc do elementarza i naucz sie pisac.pozdro kolego peace
www.lostinmedia.pl
www.tapeclothing.com
RyyS
Kontakt:

Post autor: RyyS »

sun. - masz jakis swoj film, zeby sie wypowiadac wogole?!
sun.
Kontakt:

No wiesz, kurcze cos tam sie kleci vegasem, ale nie jestem tak odwazny jak koledzy i sie wstydze wrzucac swoje filmy tutaj :p
www.lostinmedia.pl
www.tapeclothing.com
michal15
Kontakt:

Post autor: michal15 »

ehhh ufik ty serio masz nasrane :/ ... a zabawki to by sie tobie przydały bo sie zachowujesz jak małe dziecko :/ bez obrazy ... owszem Luknoga przesadza lekko ale ma racje niestety ..

Ps : ufik to twój tekst na twoim poziomie

Wez zabawki z forum i idz do domu to ogladac.

Normalnie ... zenada :/

[=Groove=] sie zachował bynajmniej normalnie :/ nie obraza .. jeden normalny ...
*** EnDurO RiDe ***

.... Ride My Life ....

Dartmoor 4X
RyyS
Kontakt:

Post autor: RyyS »

michal15 - biorac pod uwage to co napisal autor tematu na samym poczatku nie mam jakichkolwiek powodow to tego aby nie pisac tego co uwazam dowolnym tonem :)
Groove - oczywiscie, ze sie uwazam za guru, zeby tylko filmowego...
michal15
Kontakt:

RyyS wiem wiem .... on sie lubi wkurzac he he ... no ale .. kurcze najbardziej mnie Ufik rozbawił .. niewypowiadam sie na jego temat bo niechce go obrazic .. co do filmu to powiedzcie co mozna zmienic ew dodac odjąć ? moze zrobic na nowo ? tzn filmik bedzie nowy ale na wiosne .. cos tam z lekkiego dirtu , streetu ew enduro / xc tak zeby było lekkie połączenie ...
*** EnDurO RiDe ***

.... Ride My Life ....

Dartmoor 4X
gazela_bike
Kontakt:

Post autor: gazela_bike »

zmienic mozna wszystko nawet bym powiedizła ze trzeba zmienic. po pierwsze jesli film był dla ciebie/ was to po jakiego ch**a go tu daliscie i teraz nazekacie ze po was jadą po drugie to tu jest około mnostwo duuuzo lepszych filmow jak luknoga chcesz sobie zobaczyc to wejdz w dział Filmy i poszukaj tam sobie napewno znajdziesz jakis lepszy niz twoj ale zapewne powiesz ze sa do dupy tak jak całe te forum...piszesz tak bo zal ci dupe sciska jak ogladasz inne filmy jak tam wymiataja a ty tak nei umiesz ale to nie znaczy ze musisz tu wysztskich przeywac. szkoda gadac wogle po co tu piszesz skoro to forum jest do dupy ? nie rozumie Cie. dla mnie np jest bardzo fajne nie to co np ba do ktorego nic nie mam ale jakos mi sie nie podoba tam ;p i wszystkoi wszyscy mis ie podobają no od czasu do czasu ever mnie wkurzał ale sie zmienił... podsumowując ZAL
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=356807489
luknoga
Kontakt:

sun wiesz co ja ci powiem? jestes tak samo gówniarzem jak ja czy michi15!
to że potrafisz odrobine więcej niz ja czy michi to tylko znaczy ze jestes odrobine lepszy od nas! a tak poza tym to my mamy odwage cos nakręcic!
Ja jestem ciekaw twoich filmmów jak ci wyjdą!
PS: Sun ty chyba polonistą nie jestes no nie?
ja jestem ciekaw jak by wygladał twój pierwszy film?!
Bo to był mój pierwszy tak samo michi! aczkolwiek ja robiłem swój przez 30 min a michi przez 3 godz!!
ja jestem ciekaw twoich niektórych ujeć?! Może byś pare zamiescił tak samo jak RyyS i Ufik!
michal15
Kontakt:

gazela_bike mi sie tam kazdy film podoba :D .... mój tez :] ... heh wrzuciłem go bo chciałem zobaczyc co o nim napiszecie ... jako WY ... no ale widac niektórzy kultury niestety nieposiadają i tak jest ehhh ... ale ok :) ja tam sie niegniewam ze mnie gnoją :D mozecie jeszcze lezeli chcecie ..... ja jezdze dla siebie i kazdy mi moze mówic ze jezdze do dupy ... ale zawsze mnie taka gadka bedzie interesowac choby wcale <ziewa> wiec .... ja osobiscie wkurzony tam niejestem ... czy cos w tym stylu nie niezachowujmy sie jak małe dzieci .. pozdrawiam All Biker's
*** EnDurO RiDe ***

.... Ride My Life ....

Dartmoor 4X
gazela_bike
Kontakt:

Post autor: gazela_bike »

no ok ale ten luknoga troche przesadza i wi wiekszoci to do niego pisałem i ja nie lubie jak ktos sie wkurza tylko dla tego ze czegos nie umie albo ktos jest lepszy od kogos a co do luknogi oj nie wiesz z kim zadzierasz kolego Rys robi bardzo ładne filmiki i by ci sie japa otwarła jak bys zoaczył obojetnie jaki a pozatym nikt sie nie zabiera a przynajmniej nikt nie daje swoich :pierwszych: filmikow do internetu bo po co jak nie ma co dac to tak samo jak bym narysował jakies slaczki w paincie i udostepnił to w necie ;/ nie ma sesnu bo po co a pozniej jeszcze bym napisał ze to był moj pierwszy slaczek i robiłem w 3 minut a dajmy nato Rys robi swietne slaczki i ma je po co udostepniac :) pozdro Ryys ;p :D
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=356807489
michal15
Kontakt:

gazela_bike każdy sie moze zdenerwowac :P :P :P .... a co do szlaczku to narusuj i pokaz :D ja sobie obejze ;)
*** EnDurO RiDe ***

.... Ride My Life ....

Dartmoor 4X
luknoga
Kontakt:

Wiecie co? ja mam wac głęboko w DU*** i wasz ten zasrany dh-zone!
Wiesz co ci powiem Michi chocmy z tąd bo z:głupkami, kretynami, bachorami,idiotami,ciulami,matołami,łosiami nie bedziemy rozmawiać!

przeciez to forum i wszyscy co na nim siedzą to cioty i downy!(oprucz mnie i michi) a tak pozatym to moge sie na was wszystkich wypiąć!

Obrazek

ale posrane to forum nawet fotek wrzucać nie mozna!
sun.
Kontakt:

luknoga ni troche ironii nie wyczuwasz w tym co mowie, no ale dobra niech ci bedzie ja nie umiem robic filmow i wogole,ale troszke ich na forum do ogolnego ogladania zapodawalem,takze pare ich na koncie mam, jak poszukasz dobrze ,cos znajdziesz, ale wogole po co ja to mowie nie wiem, ripostuje bo ja ci cos uswiadamiam a ty nie masz bladego pojecia jakie bledy robisz i jakie farmazony ciskasz, man zastanow sie, prawda nie musze robic lepszych filmow niz twoj kazdy ma swoja wersje, nie bede sie tu klucil, bo nie takie zalozenie mialem, logujac sie dobre 4/5 lat temu na tym forum, takze koleszko troche wiecej loozu, i sprobuj przyjac konstruktywna krytyke

ps. czlowiekiem o zanizonym pozioomie inteligencji w tym momencie mozesz byc ty, nie mysl,ze pozjadales wszystkie rozumy swiata i ,ze mozesz drzec na mnie tu morde i obrazac mnie i innych, kolejny kozaczek przed monitorem,wstyd
www.lostinmedia.pl
www.tapeclothing.com
michal15
Kontakt:

tutaj nigdy niebedzie normalnie na tym forum :D wiem jakie mają o tym forum opinie na innych poządniejszych forach .. niepisze jakich .. owszem są tutaj normalni ludzie ale bardzo mało :D wszyscy mają fulll kasy i mają na**bane we łbie ;) wiecie kasa wode z mózgu zawsze robi nie :D
*** EnDurO RiDe ***

.... Ride My Life ....

Dartmoor 4X
JumpintheFiRe
Kontakt:

Post autor: JumpintheFiRe »

chetnie obejrzalbym ten film i wyrazil konstruktywna krytyke ale jest przekroczony limit transferu wrzuccie go na jakis inny serwer
g3riders.com
http://matash.pinkbike.com/album/Freeride/
michal15
Kontakt:

niestety mnie sie juz niechce wrzucac ... jezeli ktos co to sciągną moze wrzucic bo ma szybki up to ok
*** EnDurO RiDe ***

.... Ride My Life ....

Dartmoor 4X
zdzihu
Kontakt:

Post autor: zdzihu »

A więc tak oglądałem to cuś w pracy gdzie nie mam dostępu do dźwięku, więc niestety nie mogę napisać nic na temat ścieżki dźwiękowej.
Ogólnie niezła kaszana.
W drugiej min. "film" się kończy a zaczyna pokaz slajdów (całość 6 min.) - co to ma być.
Triki jakie są każdy widzi, może inaczej wcale ich nie ma. Jak nie potrafisz zrobić nic sensownego na rowerze a na siłę chcesz wystawić swój film to przynajmniej to jakoś zatuszuj. Jakieś szybkie zjazdy między drzewami, jazda między samochodami, itp. sam nie wiem. Po prostu trzeba w takim przypadku trochę pokombinować żeby była jakaś przyjemność z oglądania tego. No i montaż. Wstawiłeś kilka marnych ujęć jedno za drugim i gitara.
10 minut roboty.
Krytykujesz tutaj sun.’a. (zresztą nie tylko), zobacz sobie kolego film pt. PRIDE 2 w jego wykonaniu a w szczególności część gdzie kolesie śmigają na bmx’ach. Jeżeli stworzysz kiedykolwiek taki klimacik w swojej produkcji to wtedy możemy pogadać.
A teraz to myślę, że bardzo zawyżone 2/10 za chęci i za ścieżkę dźwiękową, której nie słyszałem.
KOXX
Kontakt:

Post autor: KOXX »

michal15 pisze:ten film był robiony dla nas ...

ja jezdze dla siebie
skoro film był robiony dla Was i jeździsz dla siebie, to po .|. dajesz ten film na forum? jak jeździsz dla siebie, to nie dla innych żeby się tym chwalić, szczególnie kiedy nie ma czym ...

luknoga - nakręcenie swojego filmu nie jest wymagane do opiniowania filmówi innych, więc tekst typu " my jakiś fiml mamy a wy?" jest zupełnie bez sensu. lepiej nie dawać beznadziejnych filmów na forum, niż dać byle co i sie potem za to wstydzić, prawda ?
http://www.pinkbike.com/photo/1254584/
normalnie o tej porze wożę się na dworze
Zablokowany