ile za rower? SZYBKO
ile za rower? SZYBKO
Mam do sprzedania rower i nie mam pojecia ile moge wziac:
rama: dm fr 3.0 burner rc (170-210mm)(stan dbd)
amor: junior 2004 qr (jak nowka)
kola: PRZOD mawic xe piasta reborn (2maszyny) szprychy dt champion TYL dt fr 6.1 dt deore dt champion (oba kola bez bicia)
osprzet:shimano xt (tyl) kaseta i lancuch sram
heble: tyl magura julia 180mm (2007r) przod hayes mag 203mm
napinacz: truvativ boxguide (nowy)
korba, suport: howitzer
opony: continental diesel 2.5 (stan bdb)
siodlo, sztyca: tioga short, kalloy
Nic nie trzeszczy/strzela wszytko w najlepszym pozadku :) Nie mam pojecia za ile wystawic (nie piszcze ze od 1zl) chodzi mi o cene za ktora oddac Pozdrawiam i czekam na odp ;) foto: http://www.pinkbike.com/photo/1133133/ PS gogle spy gratis (cena sklepowa 230zl)!!
rama: dm fr 3.0 burner rc (170-210mm)(stan dbd)
amor: junior 2004 qr (jak nowka)
kola: PRZOD mawic xe piasta reborn (2maszyny) szprychy dt champion TYL dt fr 6.1 dt deore dt champion (oba kola bez bicia)
osprzet:shimano xt (tyl) kaseta i lancuch sram
heble: tyl magura julia 180mm (2007r) przod hayes mag 203mm
napinacz: truvativ boxguide (nowy)
korba, suport: howitzer
opony: continental diesel 2.5 (stan bdb)
siodlo, sztyca: tioga short, kalloy
Nic nie trzeszczy/strzela wszytko w najlepszym pozadku :) Nie mam pojecia za ile wystawic (nie piszcze ze od 1zl) chodzi mi o cene za ktora oddac Pozdrawiam i czekam na odp ;) foto: http://www.pinkbike.com/photo/1133133/ PS gogle spy gratis (cena sklepowa 230zl)!!
-
- Kontakt:
Tassadar no wiadomo amor rama zawsze najwiecej kosztuja ale za same kola i heble wziol bym ok 800zl do tego dolicz caly osprzet korbe napinacz wklad kiere mostek-500zl (xt i howitzer....) reszty ******* nie licze :/ jak dla ciebie te czesci nie maja wartosci to jestes albo bardzooo bogaty albo bardzo glupi :] wyszlo mi jak bym chcial sprzedac na czesci 3600 (w miare dokladne ceny) pozdro