Piasta QR 12/135 jaka i gdzie??
Piasta QR 12/135 jaka i gdzie??
czesc
kupiłem sobie ramke i teraz szukam piasty QR 12mm/135mm szukałem i naprawde nic nie moge znalęsc. ramka to giant dh team...
Pozdro
kupiłem sobie ramke i teraz szukam piasty QR 12mm/135mm szukałem i naprawde nic nie moge znalęsc. ramka to giant dh team...
Pozdro
www.chainreactioncycles.com tam jest doslownie wszystko znajdziesz kupe takich wlasnie piast w 4 dni powinna byc u Cebie zadnych problemow z zamowieniem i wysylka.
mialem ten sam problem w PL nic nie znalazlem, szukaj na ebay'u ja kupilem od niemiaszka DaBomb HS-R12 wysylka + przelew 480zl nowka), poza aukcja, wszystko skonczylo sie okej poza iloscia dziurek ;) mialo byc 36 przyszla 32, kiedys ogladalem katalog ns'a na 2007 i oni tam mieli 135x12, tak samo progidy mieli miec 135x12 we wrzesniu ubieglego roku... i dalej brak :) pozdro.
Inur masz dobry pomysl.. ale piasty 12/135 to piasty na os przelotowa (os przechodzi przez srodek piasty - tak w skrocie) gdzie os jest wkrecana do ramy a piasta sie na niej obraca, wiec tulejki nic nie dadza, poniewaz piasta nie bedzie sie trzymala w tylnim trojkacie, chyba ze zastosujesz milion patenow ktore i tak nie beda spalnialy (w 99,99% przypadkow) swojej roli, np. nie uzyskasz odpowioednij sztywnosci. pozdrawiam