NIE POLECAM!!!NAWET ODRADZAM!!!
No wiec skoro wszystko sie juz wyjasnilo to POLECAMY robic zakupy u tego Pana :D Jednak jest prawda ze ceny u Niego sa naprawde bardzo male :) Jak narazie nie udalo mi sie znalezc sprzetu rowerowego... Wiec skoro ten maly incydent zostal zakonczony HAPPY END'em to Wolomin dalej robi zakupy u Niego :D:D:D Dobrze dla Nas ( bo mamy tanio) dobrze i dla Niego (bo ma na kim zarobic :P) wiec tak samo jak kolega Pitbull chcialem zwrocic szacunek i jeszcze rac POLECIC!!! Moze i czasami zdazy sie jakas "potyczka" ale wkoncu Krabol jest tez tylko czlowiekiem :D Wiec koncze moja wypowiedz i ide negocjowac o moje kolo :P:P:P
Xx WWW.BIKEWOLOMIN.PRV.PL xXx WWW.FORUMBTW.PRV.PL xX
no to skonczmy ten beznadziejny post
mam nadzieję ze to nieporozumienie nie wplynie na dalszy rozwoj mojego sklepu
pozdrawiam wszystkich i zapaszam zakupy
www.netbike.pl
www.rowery.w.pl
www.dobrerowery.prv.pl
mam nadzieję ze to nieporozumienie nie wplynie na dalszy rozwoj mojego sklepu
pozdrawiam wszystkich i zapaszam zakupy
www.netbike.pl
www.rowery.w.pl
www.dobrerowery.prv.pl
nowy sklep internetowy
www.netbike.pl
dopiero sie budujemy :)
www.netbike.pl
-
- Kontakt:
www.netbike.pl dobrym sklepem jest polecam:)
A ja polecam sklep www.rowerowy.com O ile dobrze wiem nie było żadnych lipnych sprzedazy itp. Każdy kto tam kupuje jest zadowolony i są dobre ceny:)
eeeeee.....rower...
kruk nie tylko ty sie zgubiles pewnie
ja tez nie wiem czemu jest ten post
najpierw mysleli ze mi wcisną ******* amor a potem jak ktos na forumich objebał to potem doszli do wniosku ze nie mieli racji a teraz znów u mnie zamowili i negocjujemy kolejne produkty:)
adi ten 2 poit II w twoim city too wersja 13" na rok 2004 których było tylko kilka w sprzedaży
aha i to nie jest zadna ;lipna sprzedaż tylko 1 gosciowi sie pomylilo cos we łbie
ppozdro al from www.netbike.pl
ja tez nie wiem czemu jest ten post
najpierw mysleli ze mi wcisną ******* amor a potem jak ktos na forumich objebał to potem doszli do wniosku ze nie mieli racji a teraz znów u mnie zamowili i negocjujemy kolejne produkty:)
adi ten 2 poit II w twoim city too wersja 13" na rok 2004 których było tylko kilka w sprzedaży
aha i to nie jest zadna ;lipna sprzedaż tylko 1 gosciowi sie pomylilo cos we łbie
ppozdro al from www.netbike.pl
nowy sklep internetowy
www.netbike.pl
www.netbike.pl
ty karbol kilka rzeczy ci jak np. kierownice na stronce nie dziala :P wiec to zrob bo moze sobie cos znajde jak dajesz 50% upustu ^^ no moze troche mniej...
A co do ciebie Adi ^^ to ja cie znam ^^ a jak mi sprzedawał tego pointa to myslałem ze to taki jak twoj dlatego jestem z deczka wkurzony :P Adi pamietasz frajera na zcerwonym huffy z pod rampy ? kiedys jechałem z Michalem na Liderszajsie z dj i cie spotkalismy ^^
A co do ciebie Adi ^^ to ja cie znam ^^ a jak mi sprzedawał tego pointa to myslałem ze to taki jak twoj dlatego jestem z deczka wkurzony :P Adi pamietasz frajera na zcerwonym huffy z pod rampy ? kiedys jechałem z Michalem na Liderszajsie z dj i cie spotkalismy ^^
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=262957