film timu PPS![trailer]- mam was w dupie

gazela_bike
Kontakt:

Post autor: gazela_bike »

zdzihu mogł bys to wrzucuc naq jakis serwer? bo nawet z googli tu usuneli ;p
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=356807489
Skubi
Kontakt:

Post autor: Skubi »

Ja proponuję usunąć ten temat :) A właścicieli tego filmu (Michal15 i Luknoga) zbanować za obrażanie forumowiczów :-D
michal15
Kontakt:

Post autor: michal15 »

mówie wam do ku**y nędzy ze jestesmy początkujący i ze prawdziwą jazde zaczynamy od niedawna :/ filmik zrobilismy tak sobie zeby był ze jezdzimy cos niepasi ? niekomentuj , nieoglądaj :/
*** EnDurO RiDe ***

.... Ride My Life ....

Dartmoor 4X
zdzihu
Kontakt:

Post autor: zdzihu »

gazela_bike sory ale już to wywaliłem.
michal15
Kontakt:

gazela_bike na jakim ty rowerze jezdzisz ? :>
*** EnDurO RiDe ***

.... Ride My Life ....

Dartmoor 4X
johny
Kontakt:

Post autor: johny »

sun. dobrze gada, a film kiepawy
my movies --> http://johnyproductions.pinkbike.com/channel/Johny-Productions/
lizzard king
Kontakt:

Post autor: lizzard king »

michal15 zaloz se konto na www.jest.in

zal.pl co wy wyprawiacie. (michal z kolega)
SuperKoń
Kontakt:

Post autor: SuperKoń »

michal15 ja naprzykad nie mam full kasy :/... i chyba jestem normalnym czlowiekiem... sam skadam rower od pol roku i to na kiepskawym osprzecie (duro itp...) i nie mam nasrane we łbie ... tak mi sie wydaje... nie patrze jak kto jezdzi na czym jezdzi tylko czy da sie z nim porozmawiac i milo spedzic czas na rowerze wiec nie p****** takich glupot. A filmik moze byc :D chociaz widzialem lepdze "domowe" produkcje. pozdro

PS
Moderatora prosilbym o bana dla "luknogi" bo gosciowi najwidoczniej od******. Albo o chociaz ostrzezenie. Dzieki :D
Let's ride and don't stop flying again...
michal15
Kontakt:

ehhh no to ty nie .... niemówie o tobie ... co ty myslisz ze ze mną sie nieda pogadac jak smigamy na bikach ? :/ zawsze fajne jaja byly nigdy niebylo sztywno .... co do filmiku był robiony na szybko ... na wiosne bedzie o wiele wiele wiele dłuzszy ehhh wiecej smigania po lesie ... ale chyba niebede wrzucał bo tutaj tylko gnoją ... niemówie o tobie SuperKoń bo napisałes ze moze byc ... dzieki czy ja tu chce zeby sie wszyscy na wzajem kłucili ? nie ...
*** EnDurO RiDe ***

.... Ride My Life ....

Dartmoor 4X
Xxsin
moderator
Kontakt:

Post autor: Xxsin »

michal15
Jeżeli nie podoba Ci się na tym forum to go opuść spokojnie i kulturalnie. Nikt Cię tu nie trzyma.
Temat zamykam, a panowie niech pomyślą nad kulturą. Jeżeli nie jesteś nastawiony na to, że może ktoś twoją produkcję skrytykować to jej nie dawaj do oceny.

luknoga
Podobnie jak kolegę nikt Cię tu nie trzyma.

Trochę pokory panowie....
dhcyc
Kontakt:

Post autor: dhcyc »

Lol, dziwie sie że z nimi wytrzymujecie, bo mnie troche kurw**a bierze jak to czytam. Film ściągne i dam komentarz chociaż nigdy swojego nie zrobiłem (i co?) i nie zamierzam, bo mi sie nie chce. Wam sie chciało, to macie opinie, co ktoś ma smarować wam dupe miodem ża coś co jest denne? Chcieliście prawde to ją otrzymaliście, a akurat kilka osób sie zna tutaj na robieniu filmów wiec może racze je ściągnąć i zrozumesz jak to powinno wyglądac, chociaż z tak moherowym poziomem przekonania o swojej doskonałości daleko nie zajedziecie, czy może sam nie zajedziesz luknoga, nie chciało mi sie czytać wiecej waszych konstruktywnych wypowiedzi bo zrobi sie tu jedno wielkie wrzucanie, a tego szanowne grono panów z dh-zone nie chce ehhhhhhh.....
http://dhcyc.pinkbike.com
gazela_bike
Kontakt:

Post autor: gazela_bike »

kurde a filmu dalej nie zobaczyłem ;p no ale terz juz chciałem napisac zeby zamknac temat i zbanowac załozyciela i wspoł pracownika;p ale widze ze m nei uprzedzili
PS. normalnie gorzej niz ever
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=356807489
Ufik
Kontakt:

Post autor: Ufik »

hehe to Zabrze ma 2 Everow, kto by pomyslal, a jesli ty Noga...co s tam , jestes taki mocny w obrazaniu na forum, to moze sie gdzies spotkamy i zobaczymy czy mi to powiesz w twarz:D ale szczeniaku wybaczam ci bo bog kazal byc milosierny...
a i tez zrobicie ulge wszytskim i opuscicie to forum, nie takich ******* to forum przezylo.
michal15
Kontakt:

Ufik nazwałes sie everem ? wez przestan bo jestes załosny :/ zobacz jak wszyscy jezdzą w zabrzu a potem gadaj ... ty myslisz ze jestes wielki pan rowera :/ zastanów sie ...
*** EnDurO RiDe ***

.... Ride My Life ....

Dartmoor 4X
Xxsin
moderator
Kontakt:

Post autor: Xxsin »

michal15 pisze:Ufikty myslisz ze jestes wielki pan rowera :/ zastanów sie ...
I tym zabawnym akcentem zakończmy ten temat :]
Zablokowany