Rising Freeride
Hardcore'owcem nie jestem, ale trochę już jeżdze i trochę też się na oglądałem.
a wracjaąc do filmu - zjazdy z górek wyglądają wszystkie tak samo, są średnio nakręcone i jak dla mnie niespecjalnie ciekawe. Kilka innych rzeczy również nie zachwyca.
No i te wg. mnie nudne fragmenty rozmywają te które są dobre - w ogólnym odbiorze film jest mało konkretny i w sumie musiałem przeklatkować go sobie jeszcze raz żeby znaleźć coś ciekawego, czego za pierwszym razem nie dostrzegłem. Ogólnie oceniając samą jazde to jest ok.
a wracjaąc do filmu - zjazdy z górek wyglądają wszystkie tak samo, są średnio nakręcone i jak dla mnie niespecjalnie ciekawe. Kilka innych rzeczy również nie zachwyca.
No i te wg. mnie nudne fragmenty rozmywają te które są dobre - w ogólnym odbiorze film jest mało konkretny i w sumie musiałem przeklatkować go sobie jeszcze raz żeby znaleźć coś ciekawego, czego za pierwszym razem nie dostrzegłem. Ogólnie oceniając samą jazde to jest ok.
[S] Manitou Stance Static 80mm, koło BFR24" 48H, 14mm, bdb stan. na PW pisać
Moooooże, ale sory nie bardzo sie zgodze, od tego ile się jeżdzi zależy doświadczenie, a jego sie nie nabierze 5 czy 10 razy szybciej niż inni. Zresztą przez całą jazde opieramy się na wcześniejszych doświadczeniach, im ich więcej tym lepsza jazda, płynniejsza, pojawiają sie odruchy, lepiej sobie radzimy w awaryjnych sytuacjach, pętla sie zamyka, czas to klucz. Jeżdzisz intensywnie to pójdzie to szybciej of kozzz...zresztą znam kilka osób które mimo podobnego wieku jeżdźą niby tam dwa czy trzy lata a nie potrafia choćby one handa (nie piszcie one 'heanda', proszeeeeeeeee) i na trasie też kupa z nich jest. Jednak takie mają podejście, nie chce im sie szybciej lepiej wiec nie, rower i tak jest rower. Ty sie wziąłeś i dobrze dla Ciebie...
http://dhcyc.pinkbike.com
Ja filmu jeszcze nie obejrzałem,ale GiantAC już zdążyłeś mnie zniechęcic.Sulrig ma rację.Prosiłeś o opinie, a teraz, kiedy któraś jest nie po Twojej myśli każesz udowadniac,że samemu lepiej się nie potrafi. Jakby ktoś miał komentowac ten film Tobie na złośc.Jak szukasz tępego poklasku wystaw go na Fotka.pl a nie na forum o "rowerach".
Życzę więcej dystansu.
Pytasz jakie filmy są konkretne?
Popatrz na filmy Mud Brothersów, popatrz na filmy Śruby(pomijam wielkośc dropów), w końcu popatrz na filmy Metalbeasta. W szczególności na intro i zapowiedź do Grawitacji2.
Filmy są ciekawe nie tylko ze zwględu na wielkośc dropów czy tricki, które się wykonuje.Ważny, jesli nie najważniejszy jest pomysł i plan.
Pozdrawiam
V
Życzę więcej dystansu.
Pytasz jakie filmy są konkretne?
Popatrz na filmy Mud Brothersów, popatrz na filmy Śruby(pomijam wielkośc dropów), w końcu popatrz na filmy Metalbeasta. W szczególności na intro i zapowiedź do Grawitacji2.
Filmy są ciekawe nie tylko ze zwględu na wielkośc dropów czy tricki, które się wykonuje.Ważny, jesli nie najważniejszy jest pomysł i plan.
Pozdrawiam
V
Got to get AIRBORNE before it's too late!
Vel nie przesadzaj i nie rób z mnie prostaka co myśli że robi wszystko najlepiej bo tak nie jest nie wiem dlaczego tak wnioskujesz ;/ . Nie szukam poklasku , i nie musisz mi zyczyc wiekszego dystansu bo taki mam. Wystawiłem ten film na dhzonie bo chciałem dostać obiektywne opinie te w których dowiaduje się gdzie popełniłem błąd a co mi się udało ;] każdy ma inny gust i to szanuje powyższe komentarze zrozumiałem na swój sposób i tak też odpowiedziałem ;]
a jesli już włozysz troche większy nakład pracy w film wiadomo że chcesz żeby miał jak najlepszą opinię no tak już jest ;]
tak ciekawość filmu zależy od rozplanowania zgadzam sie w 100%;]
pozdro Vel
a jesli już włozysz troche większy nakład pracy w film wiadomo że chcesz żeby miał jak najlepszą opinię no tak już jest ;]
tak ciekawość filmu zależy od rozplanowania zgadzam sie w 100%;]
pozdro Vel
http://filips.pinkbike.com/
film
Zgadzam sie z przedmówcą |GiantAc|znam typa od dobrego roku z hakiem i wiem ,że chlopak trzyma dystans lecz wie czego chce i ma aspiracje. Wiekszosc filmów z typami ,ktorzy jezdza 1 rok to raczej toczenie sie po ziemi a nie szybki zjazd czy tricki na hopach.
Wywnioskowałem to po tym co napisałeś.Sposobie w jaki chciałeś bronic swojej produkcji.
Co do tego, że kazdy chciałby, aby jego dzieło wypadlo jak najlepiej.Zgadzam się. Tylko, że nie da się takiej opinii wymusic.
Wiesz dlaczego uważam, że Twój film jest średni? Obejrzałem go wczoraj i nic z niego nie pamiętam. To jest moja subiektywna opinia. Są takie filmy, które pamiętam od nie wiem kiedy.
Pamiętacie taką produkcję jak BIKECHAIN2? Pierwsza częśc, kiedy chłopaki śmigają zimą i późną jesienią street. Sam nie jestem zzwolennikiem streetu,ale film zapadł mi w pamięc.
Pamiętasz PJF3,grbf2004,grbf2003,Dzikusy(niedawna produkcja Szopka)film birola? Tu nie chodzi tylko o wielkośc ewolucji... poprostu te filmy mają takie coś, co się pamięta. Z Twojego filmu pamiętam tylko stair gapa.
Możesz się wściekac, wyzywac, narzekac, że Cię krzywdzę. Chcę tylko pokazac Ci skąd brac przykład.
Szczerze pozdrawiam.
Życzę sukcesów z kontynuacją.
V
Co do tego, że kazdy chciałby, aby jego dzieło wypadlo jak najlepiej.Zgadzam się. Tylko, że nie da się takiej opinii wymusic.
Wiesz dlaczego uważam, że Twój film jest średni? Obejrzałem go wczoraj i nic z niego nie pamiętam. To jest moja subiektywna opinia. Są takie filmy, które pamiętam od nie wiem kiedy.
Pamiętacie taką produkcję jak BIKECHAIN2? Pierwsza częśc, kiedy chłopaki śmigają zimą i późną jesienią street. Sam nie jestem zzwolennikiem streetu,ale film zapadł mi w pamięc.
Pamiętasz PJF3,grbf2004,grbf2003,Dzikusy(niedawna produkcja Szopka)film birola? Tu nie chodzi tylko o wielkośc ewolucji... poprostu te filmy mają takie coś, co się pamięta. Z Twojego filmu pamiętam tylko stair gapa.
Możesz się wściekac, wyzywac, narzekac, że Cię krzywdzę. Chcę tylko pokazac Ci skąd brac przykład.
Szczerze pozdrawiam.
Życzę sukcesów z kontynuacją.
V
Got to get AIRBORNE before it's too late!
-
- Kontakt: