Pancerna obręcz na tył.
mAcieKz ladnie pokazuje tym ktorzy pierdola, ze niby on nie ma techniki. On byl i jest prze kozakiem. Mysle, ze znacznie latwiej skoczyc dropa z ns na i dealnie wyprofilowane ladowanie sloopestyle niz jak on wszystko na tej swojej pustyni wszystko na naturalnych przeszkodach. Widziliscie te loty? Polowa miala ladowania na plasko ;]
Ssij pento
Sulring Jarasz się że kolo na płaskie latał ??? Nie dziwię się że do teraz ludzie sądzą że tak się powinno skakać :)) Jak masz kasę na części ( a oni tam mają ) i sponsora to możesz rozwalać baja co tydzień latając na płaskie....a swoją drogą to obecnie lata się dalej,ładniej,czyściej i bardziej komfortowo....bo rowerki mają po 18kg a nie po 30 kg :))
Bender jest kozakiem !!! To fakt !!! Tyle że taka tendencja już powoli zamiera...a Slope jest 800 razy bardziej techniczny niż spadanie dropa :)) Drop jest najłatwiejszą przeszkodą.Potrzebna jest generalnie psychika a nie technika ....a aby skleic 360,whipa czy inne kombosy trzeba się sporo nacwiczyć :))
Bender jest kozakiem !!! To fakt !!! Tyle że taka tendencja już powoli zamiera...a Slope jest 800 razy bardziej techniczny niż spadanie dropa :)) Drop jest najłatwiejszą przeszkodą.Potrzebna jest generalnie psychika a nie technika ....a aby skleic 360,whipa czy inne kombosy trzeba się sporo nacwiczyć :))
http://www.gravitycamp.pl
Gorczański Park Rowerowy - Koninki- Gravity Park już ruszył !!
Popadasz kolego w jakieś skrajności.Jozan pisze:Chyba mówimy tu o poszczególnych częściach typu jak w temacie obręcze.... bo to się nie tyczy wszystkiego, idąc twoją ideologią v10 [4.5kg]czy
Cane Corso [4kg], i myślisz o v10 dużo waży pewnie z dupy zrobiona i nie działa biorę CC bo pewnie działa i lepiej zrobiona bo mniej waży no bez przesady :) Rozróżniajmy, że chodzi o dane podzespoły a nie o wszystko bo na to wychodzi, że Golf jest lepszy od Aston Martina bo lżejszy.....
Chyba przemęczenie nie pozwoliło Ci na logiczne myślenie.
Nie będę kontynuował tych bzdur bo gadka bedzie jałowa.
po drugie rozmawiajmy na TEMAT zamiast robic OT
[s]
SANTA CRUZ JACKAL
na części
www.skocz.pl/Rower4sale
SANTA CRUZ JACKAL
na części
www.skocz.pl/Rower4sale
Obejrzyj misiu filmik do ktorego linka dalem wczesniej, to zobaczysz ze Bender juz pare lat temu robil 360 z technika, o jakiej wielu z tego forum moze tylko pomarzyc.Schodek pisze:SulringDrop jest najłatwiejszą przeszkodą.Potrzebna jest generalnie psychika a nie technika ....a aby skleic 360,whipa czy inne kombosy trzeba się sporo nacwiczyć :))
yogi odchodzisz w swiat skarjnosci i przekonania o wlasnej racji, ok zgodze sie ze na lzejszym jest lepiej, ale nie gadaj ze wszystko co lzejsze mocniejsze, jestem drewniany, lubie pocwiczyc, nie mam wyczucia i naprawde na bazie wlasnych doswiadczen wiem ze glupie odchudzanie nie ma sensu jak ostro cos meczysz nie tyle meczysz co lupiesz tym. jezdze dopiero 2,5 roku, nie jestem cxalineczka i rozwalilem juz pare czesci. wyciagam wnioski z wlasnej jazdy, za kazdym razem chce kupic cos mocniejszego niz poprzednio i pomimo ze jset ciezsze wytrzymuje wiecej. jakos wykonania tez sie odbiuja na wytrzymalosci. temat o obreczach juz kazdy powiedzial, jesli sie wywiaze dyskusja na temat rowerow to moze warto ja dokonczyc i ktos moze cos z tego wyciagnie wiec bez przesady z tym off topowaniem ;//
gadajac o benderze pamietajcie ze te filmy maja swoje lata i wlasnie on byl jednym z prekursorow dyscypliny, on jak cos skacze to nei robi sobie z wzorow gdzie spadnie, on laduje tam gdzie spadnie i tyle. jak ktos cala swoja wiedze opiera tylko na filmikach bendera to mu gratuluje
gadajac o benderze pamietajcie ze te filmy maja swoje lata i wlasnie on byl jednym z prekursorow dyscypliny, on jak cos skacze to nei robi sobie z wzorow gdzie spadnie, on laduje tam gdzie spadnie i tyle. jak ktos cala swoja wiedze opiera tylko na filmikach bendera to mu gratuluje
Sokół moim zdaniem nie. Ja na lekko poglebionych hakach w desotr streecie miale k-rada 2,35 i bylo prawie na styk. Co do bendere jego era przemija, ale jest prze kozakiem i nikt go nie pobije. A 100 razy wole jego niz komecja jaka jest sloopestyle, ktory jest trudny techniczny widowiskowy. Ale bender robil wszystko z milosci do sportu, a reszta robi to dla kasy.
Ssij pento
Sulringdm 24 jeżeli jest dobrze zapleciona jest naprawdę mocna. Uczyłem się na niej moja nauka wyglądała tak: naprawdę duże niedoloty ,krzywe latanie, spadanie na tył. I to wszystko przetrzymała. Skacze na niej dalej i jest naprawdę godna polecenia. Sulringniemów też ,że inni robią slopestyle tylko dla kasy bo to nieprawda. Mogą odczuwąć taką samą przyjemność z tego co robią jak Bender lecz skaczą w inny sposób.
BENDER to człowiek legenda.
p.s Jaki był największy drop jakiego ktokolwiek zlądował? Ma ktoś może filmik z tego?
Pozdrawiam milkman
BENDER to człowiek legenda.
p.s Jaki był największy drop jakiego ktokolwiek zlądował? Ma ktoś może filmik z tego?
Pozdrawiam milkman
http://www.pinkbike.com/photo/1826155/
morthias...marzenia nie kosztują :))
BENDER to legenda :))) ale dziś dzieciaki na lekkich bajach skikają takie same historie :))) i o to mi chodzi :)) Czołgi w stylu 30kg odeszły do lamusa no chyba że Dzikus jeszcze biegnie w tamtą stronę :)) Zawsze znajdzie się niszowa ekipa zajarana mocnym sprzętem :)) Ogólna tendencja rynku jest po przekątnej :))
A SLOPE to najbardziej widowiskowa opcja na zawody :)) Zawiera wszystkie style jazdy i wszelakie elementy techniczne :))) Wiec nie ma co pitolić :))) a dla kasy to się do pracy chodzi !!!!
POzdro
BENDER to legenda :))) ale dziś dzieciaki na lekkich bajach skikają takie same historie :))) i o to mi chodzi :)) Czołgi w stylu 30kg odeszły do lamusa no chyba że Dzikus jeszcze biegnie w tamtą stronę :)) Zawsze znajdzie się niszowa ekipa zajarana mocnym sprzętem :)) Ogólna tendencja rynku jest po przekątnej :))
A SLOPE to najbardziej widowiskowa opcja na zawody :)) Zawiera wszystkie style jazdy i wszelakie elementy techniczne :))) Wiec nie ma co pitolić :))) a dla kasy to się do pracy chodzi !!!!
POzdro
http://www.gravitycamp.pl
-
- Kontakt:
Popieram. I nikt tam nie myslal o lataniu na wylajtowanych rowerach, bo takowe by sie po prostu tam nie sprawdzily.specjalized pisze:Rampage według mnie był bardziej widowiskowySchodek pisze:A SLOPE to najbardziej widowiskowa opcja na zawody :)) Zawiera wszystkie style jazdy i wszelakie elementy techniczne :)))