napinacz pmsocho!!

8!k3r
Kontakt:

Post autor: 8!k3r »

prawda jesta taka ze pm socho nie da sie zalozyc odrazu po wyjeciu z paczki potrzebne sa indywidualne ustawienia jesli ktos zalozy odrazu z paczki to nic dziwnego ze bedzie halasowac i ocierac ja musialem troche pogzebac zeby bylo ok
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=359651
DZIKUS

Post autor: DZIKUS »

gruby, no wiesz kiedys ludzie zachwalali telewizory czarnobiale, ale potem zaczeli zachwalac kolorowe.
to, ze zachwala sie cos do poki sie nie pojawi cos lepszego to normalka. co prawda zaden z wypowiadajacych sie tutaj nei wiedzial mojego napinacza i nei wie jak on dziala, ale przynajmniej samo wykonanie jest w pelni profesjonalne. ogladalem ostatnio w sklepie amoebe i z duma moge stwierdzic, ze moj jest wykonany o wiele lepiej - amoeba ma ajkies hamskie wzery na plycuie glownej...

samych rolek nie sprzedaje; wyjatkiem beda osoby ktore kupily ode mnie napinacz i potrzebowac beda nowych jak im sie stare zuzyja.
Xprot

Post autor: Xprot »

a moglbys dikus stworzyc zebaate do xa na wzor (jakies fajne wyciecia) i z 42 i gruba na np 12 mm?? z alu?
kosmo
Kontakt:

Post autor: kosmo »

dzikus pomyslalem ze zostane kruliczkiem doswiadczalnym i kupie twoj napinacz napisz mi na e-mail albo tu na jakie konto mam zrobic zaliczke a , i niestety dla ciebie jestem tym trudniejszym typem klienta i bede chcial z rockringiem na 38 z pod hussefelta dh koosmoo@neostrada.pl
DZIKUS

Post autor: DZIKUS »

xprot nie bardzo, bo nawet nie mam takiego materialu. moglbym kupic, ale jest minimalna ilosc, min 200 x 1000mm. co potem zrobie z reszta?
kosmo
Kontakt:

Post autor: kosmo »

wy sie zastanawiacie nad napinaczami za ponad 100 a tu patrzcie jaka okazja
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=28548121
KorreS
Kontakt:

Post autor: KorreS »

DZIKUS ma rację z tym napinaczem z dwoma obracającymi się rockringami. Ja mam MRP System1 Ultraspeed 1 (czyli na zębatkę 44-52T) i musiałem zastosować suport o dł. 131mm (Kinex) bo:
1. nie ma teraz suportów typu E (czyli takie gdzie stosowano dystans w zakrętce do założenia przedniej przerzutki właśnie na wkład suportu),
2. nie mogłem dostać suportu na mufę 73mm (były jakieś Shitmano za półtorej stówy) i musiałem dorabiać podkładki dystansujące, żeby wsadzić wkład na 68mm... ;)
ODPOWIEDZ