Hypnosis i Synopsis
-
- Kontakt:
kona02- Wiesz, rodzice mnie nie zawieźli, ale tutaj się urodziłem, słyszalem, że w polsce bikerzy są jak bracia, ale jednak sie myliłem, jak wiesz trochę o necie to ja go muszę wżucić, a nie da się wysłać, więc jak będzie rip to odrazu będzie na necie.BTW pokazałeś niesamowity poziom intyligencji i dlatego rzadko zagądam tutaj bo znajduja się tutaj ludzie jak ty i dlatego wole siedzieć i udzielać się na innych forach które mi pomogły i tyle. BTW ja cię nie pier***** bo nie jestem gejem, ale dumnym heterosexualistą, ale że jestem tolerancyjny to mi wisi twoja orientacja sexualna. Kończmy rozmowe, bo już niektórym się niedobrze robi, usiądź sobie, przemyśl swoje zachowanie i jak masz trochę intyligencji to zrozumiesz, że jak coś dostajesz za darmo to się nie klnie i nie zachowuje jak szczeniak który wszystko dostaje na talerzu
Kończe czyszczenie dysku, jeszcze 30 min i zaczne robić ripa, ale przypuszczam, że w HQ będzie ok 1gb albo i więcej.
Kończe czyszczenie dysku, jeszcze 30 min i zaczne robić ripa, ale przypuszczam, że w HQ będzie ok 1gb albo i więcej.
Ehhhh...Spectrum90, nie unoś się dumą, ze masz i wrzucisz albo nie, bo to czy to zrobisz to tylko Twoja dobra wola. Pomyśl ze sciągnie więcej tych pozytywnych bikerów ;p Wogóle dajcie sobie siana, bedziecie teraz sobie wrzucać, polak z polski kontra ameryko-polak kona02, sam sie zamknij, ku*** no comment na to co napisałeś, ale kretyne okazałęś sie tu tylko ty...and btw, jesteśmy jak rodzina, niektórzy mają downa tylko ;P
http://dhcyc.pinkbike.com
dobra niewazne nie bede tego dalej ciagnal tylko chcialem podniesc temat i oto zaplata... no milo...
a kazdy normalny czlowiek zobaczy ze to ty pierwszy na mnie najechales... A nawet nie do ciebie napisalem!!! i nie udawaj teraz niewiniatka prosze!
wiecej nie gadam z Toba...
aa i chyba mam troche tej INTYLIGENCJI ;)
pozdrawiam
a kazdy normalny czlowiek zobaczy ze to ty pierwszy na mnie najechales... A nawet nie do ciebie napisalem!!! i nie udawaj teraz niewiniatka prosze!
wiecej nie gadam z Toba...
aa i chyba mam troche tej INTYLIGENCJI ;)
pozdrawiam
CZEKODZEM!!! :]:]:]
dhcyc
sorry, ale on nie unosi sie dumą tylko oznajmia kim jest żeby doszło to do tego drugiego, który go zmieszał z gnojem...
kona02
no coment po prostu... twoja inteligencja mnie onieśmiela. wszystkie najwieksze umyslu świata to przy tobie debile...
nie dość, że on chce ten film wystawić to jeszcze go najeżdżacie. ehh cały dh-złom...
sorry, ale on nie unosi sie dumą tylko oznajmia kim jest żeby doszło to do tego drugiego, który go zmieszał z gnojem...
kona02
no coment po prostu... twoja inteligencja mnie onieśmiela. wszystkie najwieksze umyslu świata to przy tobie debile...
nie dość, że on chce ten film wystawić to jeszcze go najeżdżacie. ehh cały dh-złom...
Jesli wam sie nie podoba ze Spectrum90 chce wrzucic ten film i nie chcecie go zobaczyc to sie nie udzielajcie bo jest masa osob, ktore juz jakis czas poszukuja tej produkcji w necie (np. ja:)) a wy zachowujecie sie jak dzieci!
Nie chcecie ogladac to pogadajcie w jakims innym temacie a jesli chcecie to dziekujcie ze ktos chce wam pomoc!!!!!!!!!!
Nie chcecie ogladac to pogadajcie w jakims innym temacie a jesli chcecie to dziekujcie ze ktos chce wam pomoc!!!!!!!!!!
[url=http://www.pinkbike.com/photo/1202554/]Mega zimowa fota:D:D:D[/url]
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Spectrum90 taki mały offtop może to głupie :P ale czy jakbyś miał kiedyś czas/chęć mógłbyś zrobić parę fot jak wygląda USA naprawdę takie normalne foty, bo szukam po necie ale większość jest jakby "ustawiona" na pokazanie, że tam jest hajlajf. Jeśli nie problem byłbym wdzięczny :)
http://allegro.pl/listing/user.php?us_id=2071386 SPRZEDAM !
GG:1560098
-
- Kontakt:
Ja nic nie mówiłem o synopsis, ja tylko mówiłem o hypnosis, jest mały problem z wżuceniem pierwszego pliku (drugi jest) więc to się opóżni trochę, sorki, ale to nie zależy odemnie.
Jozan - chodzi o miejscówki czy o normalne życie, wiesz ja żyje w dzielnicy mieszkaniowej i tylko są domki i tyle, jak chcesz to pojade do miasta i ci zażuce jakimiś zdjęciami
Jozan - chodzi o miejscówki czy o normalne życie, wiesz ja żyje w dzielnicy mieszkaniowej i tylko są domki i tyle, jak chcesz to pojade do miasta i ci zażuce jakimiś zdjęciami
-
- Kontakt:
Spectrum90 no np fotę takiej dzielnicy jak to wygląda, czy to prawda, że tam są trawniki idealnie przycinane :P i zawsze mnie ciekawiło czy macie takie coś jak bloki takie jak na osiedlu :P bo nigdy nie widziałem na fotce żadnej. I też właśnie takie normalne życie, "zwykłe codzienne problemy" etc... Oczywiście jeśli to nie problem i byłoby to przy okazji a nie żebyś musiał specjalnie coś robić :P. No miejscówki też chętnie bym zobaczył :)
jak się sprawuje ten Camo w specu, w pojedynku z Dt Swiss FR6.1D
jak się sprawuje ten Camo w specu, w pojedynku z Dt Swiss FR6.1D
http://allegro.pl/listing/user.php?us_id=2071386 SPRZEDAM !
-
- Kontakt:
Ok,hypnosis jest na serwerku, jest on podzielony na 2 części aby mogł się zmieśić na płytach (wyżej pisałem rozmiary). Z nazw można się dowiedzieć jaka to jest część. Film trwa ok 1:40h
www.rrteam.pl/filmy/Hypnosis.avi
www.rrteam.pl/filmy/Hypnosis2.avi
Jak będe mieć czas to wżuce dodatki
Linki działają bo sprawdziłem
Pozdro. (Jozan PW)
www.rrteam.pl/filmy/Hypnosis.avi
www.rrteam.pl/filmy/Hypnosis2.avi
Jak będe mieć czas to wżuce dodatki
Linki działają bo sprawdziłem
Pozdro. (Jozan PW)