miejscówki niedaleko Białegostoku
z tymi2.5 metra to przesadzilem ale licząc od konca prostego przed wybiciem do szczytu to 1.8 do 2.2 metra wysokosci ma na bank
nie powiedzialem ze go budowalem ani ze jest zly , niewiem jak to wygląda teraz bo ostani raz skakalem z niego niecaly miesiac temu, a wtedy nie byl idealny.., był dobry, całkiem niezły, ale są tez duzo lepsze..
tak niedowiarku skakalem 3 razy, z czego pierwsze 2 to gleby:| ale 3 wyszedl idealnie :D na gownianym rowerze do tego...
popieram budowanie dirtow, sam chetnie bym znowu cos zbudowal ale ni cholery nie mam czasu....
MASAKRATOR poziom twoich wypowiedzi swiadczy tylko o twoim braku szacunku....
np. taki kolega pchlaa od razu widac ze mozna sobie z nim porozmawiac bez obawy ze cie "opierdoli".
jak palne glupote to prosze mnie poprawic, a nie gnić jak niedojrzały gówniarz.
nie powiedzialem ze go budowalem ani ze jest zly , niewiem jak to wygląda teraz bo ostani raz skakalem z niego niecaly miesiac temu, a wtedy nie byl idealny.., był dobry, całkiem niezły, ale są tez duzo lepsze..
tak niedowiarku skakalem 3 razy, z czego pierwsze 2 to gleby:| ale 3 wyszedl idealnie :D na gownianym rowerze do tego...
popieram budowanie dirtow, sam chetnie bym znowu cos zbudowal ale ni cholery nie mam czasu....
MASAKRATOR poziom twoich wypowiedzi swiadczy tylko o twoim braku szacunku....
np. taki kolega pchlaa od razu widac ze mozna sobie z nim porozmawiac bez obawy ze cie "opierdoli".
jak palne glupote to prosze mnie poprawic, a nie gnić jak niedojrzały gówniarz.
-
- Kontakt:
PEDAŁY!!!!!! PEDAŁY !!!!!!!!!! TURBO DZIECI .........ZA ŁOPATY I NAAPIER******AĆ -----tak nie mam szacunku ma pan BONQ racje ..........TRZeBA sobie na niego zapracowac, czasem trzeba opierdalac --innej rady nie ma :D pozdrawiam pchlee i szanuje on wie czemu :D:D TD + KOPARKA dzis 15.00 = massive dirt !!!!!
-
- Kontakt:
backflip tailwhip.............bonq zapodaj .......prawda kiryk and ow kors ŚWIRSON......:d:D:D:D .......... PEDAŁY WSZEDZIE PEDAŁY!!!!!!!!!!! ........... szacunken dla ...::::BrOtHeRs Of DiRt::::... za te koparkie dzisiejsze za TD i generalnie za HARDCORE AJJJJJJJJJJJJJJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
NIE DLA CIP!!!!!!!!!! :p
NIE DLA CIP!!!!!!!!!! :p
jakies fotki masz na http://www.ptr.dojlidy.prv.pl/ w "Ciekawe miejsca".
a co do zawiezienia roweRA busem, to predzej cie pogonia;] nie zostaje nic jak pedalowac
a co do zawiezienia roweRA busem, to predzej cie pogonia;] nie zostaje nic jak pedalowac
sikun jestes...