Za ile uzywka
Za ile uzywka
Siema
Za ile mozna kupic uzywany kross sign fr2? I skad taki wziac? :/
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
bo w innym temacie zalil sie ze nie ma losia ktory mu fulla sprzeda za 2k i doradzilo szukac fr i prosze ,... odrazu inteligentny temat gdzie m ozna kupic... za ciebie mamy ogloszenia szukac i okazji na allegro ? pomysl zanim zalozysz jakis temat bo przeginasz...Xxsin pisze:Kuba_Szczecin
Jeżeli napisałby, że za ile mosze to sprzedać, ale jak pyta "I skad taki wziac? :/" to nie mam pojęcia skąd wyciągasz takie dziwne wnioski....
www.mm-foto.pl
mi bardziej chodzi o to ile kosztuje uzywany sign fr2 ! a skad wziac to jak ktos wie to tez moze napisac dodatkowo. Temat nie bym zalozony po to aby znalezdz oferte sprzedarzy signa ! ! ! wookie85 nie masz racji ja ZNAM sie na sprzecie lepiej niz myslisz i nie jestem chetny na fr2 bo ktos mi tak powiedzial... LoL
Re: Za ile uzywka
z allegro npMundek pisze:Siema
teraz nówki są po 2500, ale były w grudniu i po 2350, a może i mniej
szukaj. daj ogłoszenie w giełdzie Dh-zone i BA
jjaaaa pie..... i cos nie wiesz po ile srednio chodza uzywane czesci ? nie wiesz w ogole kompletnie nic a nic ni huu... ile moze mniej kosztowac ? a my skad mamy to wiedziec lol ? :> , odemij sobie 10-20% , bo wiecej pewnie nie , ceny nowych sa niskie wiec malo kto sprzeda uzywke i duzo taniej.... dzieciak rusz glowa troche skoro tak znasz sie na tym sprzecie
poza tym skoro nie jeste chetny na fr po kiego grzyba sie pyatsz o ceny juz kolejny raz ?...
poza tym skoro nie jeste chetny na fr po kiego grzyba sie pyatsz o ceny juz kolejny raz ?...
www.mm-foto.pl