Ubezpieczenie za paczke (Poczta Polska)
-
- Kontakt:
mi jak rower szedł w częściach tzn bez koł bo maiałem i paru głupot zaginęły śruby od dampera ;/, stery FSA i przerzutka tył xtr 2004 paczka była ubezpieczona na swoją wartość czyli 4200 i *** gadałem z ludźmi z dhl był kurier spisał protokół no i *** nic.... Do dziś nie ma tych rzeczy ani odzewu dhl-a minęły 3 miechy ;/
Życie jest jak rwąca rzeka...
Nigdy nie wiesz co cię czeka !
Nigdy nie wiesz co cię czeka !
No ja Ci nie odpowiem, bo mi nigdy zadna paczka nie zginela...
Bylem na poczcie z pisemna reklamacja. Ludzie. One skakaly prawie, jakby ich urzad premier wizytowal, calkiem inna gadka niz wczoraj, kiedy tylko powiedzialem co i jak. Od razu skserowaly sobie kopie nadania, wziely nr telefonu i w poniedzialek ma dzwonic naczelnik urzedu. Zapewne mi powie, ze nie ma pewnosci, iz dysk byl sprawny, stara spiewka.
Z tego topicu robi sie telenowela...
Bylem na poczcie z pisemna reklamacja. Ludzie. One skakaly prawie, jakby ich urzad premier wizytowal, calkiem inna gadka niz wczoraj, kiedy tylko powiedzialem co i jak. Od razu skserowaly sobie kopie nadania, wziely nr telefonu i w poniedzialek ma dzwonic naczelnik urzedu. Zapewne mi powie, ze nie ma pewnosci, iz dysk byl sprawny, stara spiewka.
Z tego topicu robi sie telenowela...