rocky mountain rm7 fr 2003?
rocky mountain rm7 fr 2003?
siema. co sadzicie o tej ramie?? jakie sa jej wady i zalety? damper to fox vanilla rc. czy to dobry sprzet ?? ta co chce kupic byla uzywana kilka miesiecy. super stan. do tego sztyca thomsona. i pytanie nr 2: ile to jest warte??? tnz ile moge dac max zeby nie przeplacic??? czekam na odp. pozdro
17 latku jak cos .... widziałem te dziadostwo i mi sie niepodoba .... u nas jest jedna :P
edit : podkreślam ze kazdy ma swój gust co do wygladu ram ... chociaz w sumie zawsze patrzy sie na wytrzymałosc ... ale tez niemozna powiedziec ze zadna rama niepeka ... pękają wszystkie pozdro
edit : podkreślam ze kazdy ma swój gust co do wygladu ram ... chociaz w sumie zawsze patrzy sie na wytrzymałosc ... ale tez niemozna powiedziec ze zadna rama niepeka ... pękają wszystkie pozdro
*** EnDurO RiDe ***
.... Ride My Life ....
Dartmoor 4X
.... Ride My Life ....
Dartmoor 4X
Ramka jest czad , jam mam RM9 brat ma RM7 i zaden z nas nie smie na nia narzekac , moja juz byla spawana na kratownicy , to jedyny minus , zajebiscie czule zawieszenie i ramka dobra do wszystkiego , polecam , wyglad tez jest kosmiczny , kiedys mi sie wogle nie podobala ale jak zobaczylem na zywca i zasiadlem na nie to okazal sie czad , biez a nie powinienes zalowac!!!
http://imnot69.pinkbike.com/album/old-photos/
a co myslicie o tym zeby ja kupic za 2800 z takimi dodatkami: kolo na obreczy sun rims, takie samo jak single track, piascie cannondale, szprychach dt champion. kaseta sram, kiera bombshell lub race face za doplata 100. mostek core. sztyca thomson. opona maxiis, napinacz blackspire, siodlo fizik. a co sadzicie o tej kierze bomshell????? albo za 3000 moge miec to wszystko i do tego kiera race face, przezutka xt, pedaly dx albo jakies stery. co wy na to?? i jak amor do tej ramy by byl dobry?
-
- Kontakt:
Troszke drogawo, ale ramka sama w sobie jest swietna. Prawda ze troche wiotka i wachacz lubi sobie strzelic hehe... coz. Wszystko mozna popsuc, kwestia umiejetnosci i czasu :)
Ramka ma boska geometrie, swietnie sie prowadzi, zajebiscie wchodzi w zakrety, na manuala wlazi sama, pracuje swietnie ( choc katuje shocka duzym przelozeniem, ale czuloscia zjada wiele zjazdowek )
Trash ty masz rm7 i jestes z jeleniej?! Chyba dopiero co przyjechales :>
Ramka ma boska geometrie, swietnie sie prowadzi, zajebiscie wchodzi w zakrety, na manuala wlazi sama, pracuje swietnie ( choc katuje shocka duzym przelozeniem, ale czuloscia zjada wiele zjazdowek )
Trash ty masz rm7 i jestes z jeleniej?! Chyba dopiero co przyjechales :>
www.street-roulette.pl | www.ovb.pl | www.rowerowy.com
i jeszcze ten napinacz http://www.blackspire.com/chain-guides/ns-1
Max w Jeleniej mieszkam od urodzenia , a dokladnie w Sobieszowiem , w garazu mam RM 7 + shiver brachola i RM 9 + monster moj sprzet , zdarzalo mi sie jezdzic z Bialym i Olafem a zazwyczaj z Juzkiem , jezdze od 2 lat , ale Ty sobieszowa i okolic za czeto nie odwiedzasz hehe, ramke polecam jak najbardziej.
http://imnot69.pinkbike.com/album/old-photos/