Buahahaha Idiotka no....
-
- Kontakt:
Inur, genialne podejście, nie ma co.
A może drodzy panowie źle interpretujecie ten, jakże nowoczesny i pełen ekspresji taniec? Może to jest właśnie interpretacja taneczna utworu "Maćku...."? Może dziewczyna ta posiadająca jakże ogromny talent i zamiłowanie do tańca nowoczesnego postanowiła dodać trochę od siebie to wyżej wymienionego utworu? Niestety nie podpisała się pod swoim dziełem, także nie dowiemy się czy jest ona genialną artystką czy też "gupiom trzynastkom" :P Z dwojga złego niech lepiej będzie 13, tylko szkoda, ze z Polski :|
A może drodzy panowie źle interpretujecie ten, jakże nowoczesny i pełen ekspresji taniec? Może to jest właśnie interpretacja taneczna utworu "Maćku...."? Może dziewczyna ta posiadająca jakże ogromny talent i zamiłowanie do tańca nowoczesnego postanowiła dodać trochę od siebie to wyżej wymienionego utworu? Niestety nie podpisała się pod swoim dziełem, także nie dowiemy się czy jest ona genialną artystką czy też "gupiom trzynastkom" :P Z dwojga złego niech lepiej będzie 13, tylko szkoda, ze z Polski :|
-
- Kontakt:
Blondynka....lubię blondynki........................................tej akurat nie lubię, co za dno plus metr mułu...................N/C...................dla niej odpowiedni byłby mały pokoik z kratkami z oknach klamką z zewnątrz i ścianami wyłożonymi białymi materacami a z sufity powinna zwisać żarówka która punktualnie 0 godzinie 22.00 zgaśnie.
http://allegro.pl/listing/user.php?us_id=2071386 SPRZEDAM !
GG:1560098
GG:1560098
-
- Kontakt:
hehe nigdy sie wam nie wydawało że jesteście np samochodem?? <lol>
kumpel raz myślał ze jest pralką <SIC!> hehe
jeśli to ów "dzieło" powstało pod wpływem to nic w tym dziwnego... Widzieliście obrazy kiedyś van gogha?? hehe
gorzej jeśli jest to całkowicie na trzeźwo. Wtedy to już wizyta u psychiatry była by wskazana
BTW: twardym narkotykom mówimy NIE! ;)
kumpel raz myślał ze jest pralką <SIC!> hehe
jeśli to ów "dzieło" powstało pod wpływem to nic w tym dziwnego... Widzieliście obrazy kiedyś van gogha?? hehe
gorzej jeśli jest to całkowicie na trzeźwo. Wtedy to już wizyta u psychiatry była by wskazana
BTW: twardym narkotykom mówimy NIE! ;)
Po pierwsze nie byla na zadnym haju :P a to dlatego:
-czlowiek na Dopalaczu NIGDY wstydu nie ma a ta jak jej gacie bylo widac odruch natychmiastowy kieca w dol
-czlowiek na dobrym haju jest zabawny :)
a po 2 JEST SKONCZONA IDIOTKA i koniec nie obrazajmy dragow az tak zle z ludzmi nie robia ( oczywiscie w odpowiednich ilosciach nie popadajac w skrajnosc :( )
-czlowiek na Dopalaczu NIGDY wstydu nie ma a ta jak jej gacie bylo widac odruch natychmiastowy kieca w dol
-czlowiek na dobrym haju jest zabawny :)
a po 2 JEST SKONCZONA IDIOTKA i koniec nie obrazajmy dragow az tak zle z ludzmi nie robia ( oczywiscie w odpowiednich ilosciach nie popadajac w skrajnosc :( )
-
- Kontakt:
hahaha smieszne jest to co piszecie. jak chce sie powydurniac i rzucic to na neta to czemu nie? jej sprawa. a Inur najlepszy ahahah. ale rozumiem, że tu siedzi sama smietanka, bawiaca sie tylko na bankietach, prowadzaca wielce kulturalne rozmowy w najzacniejszym gronie i dbajaca o kazdy szczegol skladajacy sie na ich wizerunek wypracowany w pocie czola. a to jak ta mloda dama osmiesza nasza ojczyzne jest ciosem zadanym waszej patriotycznej dumie. wiekszy obciach Polsce robicie jadac chodnikiem i drac sie na wszystkie strony "wypierdalac!"
puzdro
puzdro
|| www.villagerevolution.com || aka. kujon || dupa!
Breeder Ty masz ze sobą jakieś problemy? znalazł sie obrińca ucisnionych... Skoro dała to na net to powinna sie liczyć delikatnie mowiac z "krytyka" a jeźeli ktoś to zrobił za nią to już nie mój problem pozatym sugerujesz mi ze jej zachownie bylo calkowicie normalne?? Moze ty tez masz tkaie jazdy?
Dedal dał mi marzenia, powiedział jutro będzie wiatr...
tak jej zachowanie bylo calkowicie normalne i zaloze sie ze ty tez sie tak czasami zachowujesz/zachowywales. ja mysle ze dala na google, zeby wyslac kolegom/kolezankom i nie wiedziala ze google to taki serv, gdzie kazdy moze znaleźć "nieswoj" film. a nawet gdyby to co? smieszne dla mnie nie jest to ze mowicie, ze to idiotka, tylko ze opinia nt. czegos na forum zalezy od pierwszego postu. smieszne jest tez jakies maxymalne oburzanie sie jej zachowaniem, niektorzy owszem napisza, ze jest glupia, a niektorzy sie tak nakrecaja jakby to byla pierwsza demoralizatorka RP. czasami mam wrazenie, ze niektorzy musza sie po prostu wyzyc, a jak nie maja innego powodu to znajduja jakis totalnie z dupy (jak ta dziewczyna). wiekszosc z was odstawia takie akcje, za ktore powinnismy sie wstydzic, ale jesli ktos na forum rzuci, ze ta dziewczyna to idiotka, to nagle sie wszyscy tacy grzeczni robia.
a problemow nie mam
puzdro
a problemow nie mam
puzdro
|| www.villagerevolution.com || aka. kujon || dupa!