Na poorwnanie za wczesnie, ale jak ostatnio wsiadlem na 66rc2x, ktorym sie wszyscy tka podniecaja to wybuchlem smiechem jak zobaczylem jak to dziala. Moj pike tak dzialal jak nie mial oleju tego do smarowania lag. Moim zdaniem porazka...
bike_man na totemie w polsce jezdzilo juz tyyyle osob - moze na palcach jednej reki bys to zliczyl, o ile w ogole.
rc2x - jak ci sie spieszy
totem - jak okradles bank, nie masz co robic z kasa i masz czas na czekanie.
Totem 100 razy lepszy ma podobnną prace jak pike czy boxxer i to sie nazywa qrva praca !:P na rc2x śmigałem i nic dobrego o jego pracy nie moge powiedzieć :/ padaka i tyle
B_Barczul o totemie mozemy tylko przepuszczac ze chodzi jak pike i boxxer !
cena przypuszczalnie u dystrybutora wyniesie okolo 4k, za najtanszy model, ale w nim juz sa wszystkie potrzebne regulacje
a co do rc2x to nie moge z toba zgodzic, ma piekna prace.
pike i boxxer znacznie sie roznia praca. nie maja ze soba pod wzgledem pracy nic wspolnego. osobiscie mam boxxera a kolega mial pike. rc2x chodzi naprawde fajnie. plynnie i wogole, wiec nie ma co porownywac 66 do pike. na totemie nie jezdzlem (jak wszyscy) wiec nie bede mowil czy jest lepszy czy gorszy. ale rc2x sa warte swojej ceny. pzdr
ThoRx Z pracą zakładam że tak będzie, w końcu kto ma najlepszą prace na rynku? RS! Są gusta i guściki i o nich sie nie dyskutuje dla niekturych 66 ma zajebistą prace a dla innych nie:/ tak wola boska:P Nie mówie tu o wytrzywałosci ale podobno RS testował i ulepszał Totema 3 albo 4 lata :O
Wybierajac miedzy tymi dwoja to chyba bym wział Marzoka, Totem to fajny amortyzator ale jest za drogi jezeli masz full kasy to bierz co chcesz. Ja jezdze na 66 rc 2005 i sa za*****te. Pozdro
B_Barczul cocaine + pike, dlatego mowisz ze RS lepsze ;]. sam mam boxxera, ale trzymam respekt dla innych amorow, bo wiem jaka ma prace rc2x 66 i 888.
z testowaniem i ulepszaniem totema 3/4 lata, skad masz to info ? wydaje mi sie to wyssane z palca.
ThoRx Wcale tak nie mówie na HCFR.pl (!)CHYBA(!) tak pisało jak nie tam to gdzie indziej. nigdy w sprawie bika nie kłamie bo moge kogoś wprowadziś w błąd i co wtedy? hooj bedie miał do mnie pretensje:/ Marzocchi ma lepsze modele i RS więc to jakby się uzupełniasebonk To prawie jak monster w jednopułce własciwie to monster jednopółka i cofnij się wstecz i przypomnij sobie ile bulił monster kiedy były najlepsze roczniki
B_Barczul
popatrz sobie rowniez ile kosztowaly inne amory, wtedy wszystko bylo drogie a teraz RS wyskoczyl z amorem za ktory trzeba bulic jak za zboze w porownaniu do innych
Ja powiem tak : jezdzilem na 66 rc i dziala zajebiscie i mega plynnie , totema trzymalem w rekach ...widelec wyglada kosmicznie i ma wpizdziec regulacji...jest 2x drozszy niz 66 ale gdyby mi niezalezalo na kasie to bym go kupil...ogolnie jesli niezalezy ci na kasie to poczekaj chwile i kup totema- podobno pod koniec stycznia juz beda w sprzedazy.
p.s Totem jest tez napewno lzejszy niz 66 i dodaja do niego 5 kompletow dodatkowych naklejek:)
I tak dla mnie paranoja , ze kupujesz amor za 4 kafle i dostajesz GRATIS pare arkuszy naklejek ... :P
No chyba , ze ktos kupuje amor dla naklejek ;)