Jakie ochraniacze byście mi polecili?
Na uwadze mam 661 race i krk piszczele+kolana,
które się bardziej sprawdzą, są wygodniejsze,mocniejsze i będą lepiej chronić, moze są jakieś lepsze w tej cenie?
Ja polecem 661 4x4 wygodne (wmiare) i tylnia częśc nogi tez jest chroniona więc sa zajebiste. A tak z innej beczki to były już takie tematy więc szukaj w szukajce
Ja polece Dainese :) jesli cie stac, ja mam model knee guard pro i nie moge o nich zlego slowa powiedziec :) nie spadaja, nie obkrecaja sie przy glebie i sa w miare wygodne :)
JumpintheFiRe pisze:z tanszych polecam 661 race(nie race lite) a z jeszcze tanszych earthworksy
661 race lite to to samo co te earthworksy.
Ja mam Dainesy knee guard pro, wciagane i naprawde mi ani razu sie nie obkrecily przy glebie ani nic, zawsze zostaja na swoim miejscu.
Ja mam 661 Race są ekstra czasem jak mocniejsza gleba i nie są dobrze zapięte to sie troche przesuną ale jeśli chodzi o wytrzymałośc to są niezłe.
A jeśli chodzi o 661 Race Lite to według mnie nie jest to dobre rozwiazanie...I tak ci sie noga spoci , waga prawie ta sama, a jeśli chodzi o wytrzymałośc i ochrone to Race są lepsze.:)
a czy na prawde ochraniacze połączone są aż tak niewygodne?W sumie raz miałem na nogach 661 race ale aż tak nie krępowały ruchów. Przecież taki KRK jak się założy" kolano" i "piszczel" to prawie to samo co połączone bo jeden wchodzi praktycznie na drugi ...