Najładniejsze części :D
-
- Kontakt:
Re: Najładniejsze części :D
Przedewszystkim nalezy zaczac o jakich czesciach mowimy. Moim zdaniem najfajniesze sa chyba cycki. Male lub duze, obwisle lub nie. Nie ma znaczenia, poniewaz kiedy panna lezy to zwisac nie moga. Poza tym latwo je przerobic - np. podciagnac do gory, powiekszyc lub pomniejszyc. Jest to zdecydowanie prostszy zabieg niz np. Upiekszenie calej twarzy. :)))prodidigy pisze:Macie jakieś części które uważacie za najładniejsze?
PS. Co do czesci rowerowych (bo chyba o to ci chodzilo ale dla pewnosci napisalem rowniez o innych czesto faworyzowanych elementach :P ) Mam jedną wizję - Złoty Bullit (ten stary) + czarne 66 :)
Pozdrawiam :D
Edit : Ale nie tak obwisle jak u 80 latki :PPP
http://www.pinkbike.com/photo/5067199/?s5 - 2010 season
http://www.pinkbike.com/photo/?op=list& ... erid=58802
ten kola ma w albumie fajnie skomponowane rowerki , można powiedzieć , że cudne....
ten kola ma w albumie fajnie skomponowane rowerki , można powiedzieć , że cudne....
https://www.facebook.com/brodacimechanicy
hmm...
Monster 2001
Stare (bardzo) korby ACOR DH
korby Kooka, przede wszystkim te jeszcze z lat 90
korby Race Face Prodigy
Azonic Hammer
Mostki NC 17
Bomber Z1 Dual '99
Piasty Roox'a
Shimano Deore XT '96-98
avalanche dhs 3.0
ramy:
Cheetah Excalibur
nowy/nowszy Turner DHR (biało-czarno-szary)
Starsze fulle norco vps
Nicolai Lambda, M-Pire i 2mxtb
sporo było takich części, mostki, których już nie pamiętam. Niestety robili takie cosie dawno temu, kiedy nie myślało się o masie i była mania CNC :]
Monster 2001
Stare (bardzo) korby ACOR DH
korby Kooka, przede wszystkim te jeszcze z lat 90
korby Race Face Prodigy
Azonic Hammer
Mostki NC 17
Bomber Z1 Dual '99
Piasty Roox'a
Shimano Deore XT '96-98
avalanche dhs 3.0
ramy:
Cheetah Excalibur
nowy/nowszy Turner DHR (biało-czarno-szary)
Starsze fulle norco vps
Nicolai Lambda, M-Pire i 2mxtb
sporo było takich części, mostki, których już nie pamiętam. Niestety robili takie cosie dawno temu, kiedy nie myślało się o masie i była mania CNC :]
ten mostek macmahone jest piękny i do tego tylko 165g ale cena robi swoje... ramki też mają świetne :) jak już opisujecie swoje wymarzone pod względem estetycznym rowerki to mój wyglądałby tak:
DC tosa inu biała z z1 light albo travisem 2007 do tego biały ns quark korby białe rf diabolous + jakieś białe piasty (sa? widziałem tylko authora) i do tego złote akcenty :) typu klamki dangerboya.
Myśle też że ns na 2007 przygotował bardzo ładną kolekcję pewnie sie skuszę na quarka kiere jakąś i legi :] co do streetówki to chciałbym żółtego suba z holly rollerami na 24 bfr i zielonymi częściami nsa ;] i gold labelem 2007 zielonym
DC tosa inu biała z z1 light albo travisem 2007 do tego biały ns quark korby białe rf diabolous + jakieś białe piasty (sa? widziałem tylko authora) i do tego złote akcenty :) typu klamki dangerboya.
Myśle też że ns na 2007 przygotował bardzo ładną kolekcję pewnie sie skuszę na quarka kiere jakąś i legi :] co do streetówki to chciałbym żółtego suba z holly rollerami na 24 bfr i zielonymi częściami nsa ;] i gold labelem 2007 zielonym
gg 7683660
-
- moderator
- Kontakt:
mi sie podoba shiverek sc :D
tarcze i zaciski hopa - te "zlote" elementy
podoba mi sie single track bo jak sie kreci fajny taki efekt jest hehe
napinacze shaman racing
i zlote pedaly wellgo z tytanowa oska
tarcze i zaciski hopa - te "zlote" elementy
podoba mi sie single track bo jak sie kreci fajny taki efekt jest hehe
napinacze shaman racing
i zlote pedaly wellgo z tytanowa oska
Trek Session Park
www.pinkbike.com/photo/12075880/
www.pinkbike.com/photo/12075880/
piękne są marzocchi bomber z1 i superT do 2004 roku (bo potem były czarne golenie) obręcze mavic d321, koła bombshell fatboy mostek dabomb fuse heble formula oro te z karobnowymi klamkami, platformy ns LegEaters, piękniejsze dabomb shinguru ale tylko na wystawe, będę orginalny i z ram wybiorę specialized demo9 , pozatym oczywiście karpiele (wszystkie) i santacruz v10, jest taka nowa rama do dh Suna też jest piękna, życie jest piękne, peaceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
i łańcuch ze złota jest piękny
i łańcuch ze złota jest piękny
http://www.dh-zone.com/forum/viewtopic.php?f=22&t=74297
-
- Kontakt:
Podobają mi się części macmahone w szczególności ta ti korba :D, podobają mi się ramki nicolai, Avid Code, Marzocchi 888WorldCup, biały carbon, częsci tokena, obęcz spanka (szkoda, że jest ciężka), spinenergy fallline dh/fr, jest dużo żeczy które mi się podobają, szkoda, że pieniądze nie rosną na dzewach D;
-
- Kontakt: