jaki rozmiar ramy? oplaca sie te czesci?
jaki rozmiar ramy? oplaca sie te czesci?
elo. chce kupic jakas ramke do fr, lekkiego dh. ma to byc sztywniak. i chcialbym bitcha, ale mam 180cm wzrostu i nie wiem jaki rozmar brac ( chyba sa w jedenym?) albo moze jakas inna rame? ile kosztuje uzywane banshee morphine? ale chyba mnie nie bedzie stac ( mam 900zl) bralbym bitcha ale nie jestem pewnien z tym rozmiarem.
a 2 moj problem jest taki, chce kupic czesci z roweru od kolegi i nie wiem czy mi sie to oplaca, podam jakie sa to czesci:
amor - pike 409
kola - mavic d521,piasty win zip. dt champion. oponki maxis watscream (calekiem fajne), detki tez maxxis.
heble - przod hope mono m4 na gwarze, tyl - hfx-9hd, chyba zapowietrzony ale cos sie z nim zrobi;]
kiera - ns bad mama, mostek ns radiator.
suport dartmoor hardbarr, korba hussefelt. narazie 3 rzedowa ale to sie zmieni. napinacz shiftguide ( zmienie na boxguide )
pedaly i stery - reborn blodlines
gripy - lizard skinss lock on
manetki - tylne deore, przedna alivio
przezutki - tyl deore xt, przod lx. kaseta - deore
siodelko - tioga
do tego sa dwa komplety oponek;] i jakies tam zebatki do korby.
wszystko jest w bardzo dobrym stanie i prawie wszystko na gwarze. tylko kola i hfx-9 sa z 2005r. ogolnie tylko hamulec jest do zrobienie. wszystko inne jest ok.
i pytanie taki: oplaca sie to za 2000zl?
a 2 moj problem jest taki, chce kupic czesci z roweru od kolegi i nie wiem czy mi sie to oplaca, podam jakie sa to czesci:
amor - pike 409
kola - mavic d521,piasty win zip. dt champion. oponki maxis watscream (calekiem fajne), detki tez maxxis.
heble - przod hope mono m4 na gwarze, tyl - hfx-9hd, chyba zapowietrzony ale cos sie z nim zrobi;]
kiera - ns bad mama, mostek ns radiator.
suport dartmoor hardbarr, korba hussefelt. narazie 3 rzedowa ale to sie zmieni. napinacz shiftguide ( zmienie na boxguide )
pedaly i stery - reborn blodlines
gripy - lizard skinss lock on
manetki - tylne deore, przedna alivio
przezutki - tyl deore xt, przod lx. kaseta - deore
siodelko - tioga
do tego sa dwa komplety oponek;] i jakies tam zebatki do korby.
wszystko jest w bardzo dobrym stanie i prawie wszystko na gwarze. tylko kola i hfx-9 sa z 2005r. ogolnie tylko hamulec jest do zrobienie. wszystko inne jest ok.
i pytanie taki: oplaca sie to za 2000zl?
oh men, ile ty masz lat ?:P przeciez to by 12-latek zrozumial :P Jozan a ci sie chyba waluty pomyliły, no chyba, ze wszystko mialo byc tak po amerykansku ;] co do rozmiaru to nie masz sie co bac - bedzie dobrze, ja mam prawie 10cm wiecej i spoko mi sie smigalo na bitchu. a reszta czeci ok, no moze piasty to nie cudo, ale na poczatek powinny styknąć.
dwa skarby razem http://img105.imageshack.us/my.php?image=dsc00032qu9.jpg
I think so it's good deal! why? becouse this fucki' parts are realy good. For new U must pay about HOHOHO 50% more.
Take it & love it...
Anglik nie jest moją mocną stroną, wole staro-cerkiewno-romański.
Za sam amor z kołami i hamplami wyjdzie Ci ponad 2tys. zł - więc jeśli sprzet jest w stanie bdb i ma gware to sie nie zastanawiaj...
Take it & love it...
Anglik nie jest moją mocną stroną, wole staro-cerkiewno-romański.
Za sam amor z kołami i hamplami wyjdzie Ci ponad 2tys. zł - więc jeśli sprzet jest w stanie bdb i ma gware to sie nie zastanawiaj...
www.feel-free.pl
-
- Kontakt: