Potrzebuje pilnej pomocy [Pieniądze]
-
- Kontakt:
Potrzebuje pilnej pomocy [Pieniądze]
Witam wszystkich. Z góry bardzo proszę o wzięcie tego tematu poważnie. Szukałem już pod hasłem pieniądze, zarobic, ale nic nie znalazłem. Szukam jakieś metody zarabiania przez net, bo w mieście jest bezrobocie i testują na thc więc mam trochę przekichane, no i są niekożyste warunki pracy za marne pieniądze. Potrzebuje pieniądze na sezon racingowy 2007 i nie mam grosza + myślę jeszcze nad wyprowadzeniem się z domu więc każdy grosz się przyda.
Myślałem nad internetowymi metodami jak płatne ankiety, klikanie w bannery itp (za ankiete dostaje się ok 30 dolarów, więc to jest dużo kasy), ale muszę zapłacić ok 40 dolarów aby zacząć to robić i teraz jest pytanie. Oni gwarantują, że to jest pewne na 100 i to nie jest przekręt, ale pomino tego dalej podchodze do tego z pewnym niesmakiem. Czy ktoś ma jakieś doświadczenie w tym kierunku, jak to działa, ile żeczywiście można zarobić, i czy to nie są przekręty. Jestem tak samo zainteresowany jak ktoś ma inne propozycje zarabiania to chętnie wysłucham.
Pozdrawiam i wielkie dzięki z góry
Myślałem nad internetowymi metodami jak płatne ankiety, klikanie w bannery itp (za ankiete dostaje się ok 30 dolarów, więc to jest dużo kasy), ale muszę zapłacić ok 40 dolarów aby zacząć to robić i teraz jest pytanie. Oni gwarantują, że to jest pewne na 100 i to nie jest przekręt, ale pomino tego dalej podchodze do tego z pewnym niesmakiem. Czy ktoś ma jakieś doświadczenie w tym kierunku, jak to działa, ile żeczywiście można zarobić, i czy to nie są przekręty. Jestem tak samo zainteresowany jak ktoś ma inne propozycje zarabiania to chętnie wysłucham.
Pozdrawiam i wielkie dzięki z góry
-
- Kontakt:
Spectrum90 pisze:są niekożyste warunki pracy za marne pieniądze
nawet nie wypowaiadaj takich słów!!wiele osób z te "marne" pieniądze musi rodziny utrzymać a ty chcesz to na przyjemności wydać...
pamiętaj, że w obecnych czasach żadna praca nie chańbi.....
drugie pytanie...ile ty byś chciał miesięcznie zarabiać??
przez net nigdy nie zarobisz porządnej kasy, chyba, że założysz na prawdę chwytliwą stronkę o co teraz już ciężko. Te wszystkie systemy - nawet gdybyś się zapisał do wszystkich to w połowie nie zobaczysz kasy, a druga połowa da Ci tyle, że sobie będziesz mógł kupić 3 browary na miesiąc. Ja sobie klikam w takim systemie - raz na jakiś czas w reklame - za rok będę miał może 30zł na browary http://www.centrumreklamy.com/index.php?refid=56922 , podobno wypłacalne i dużo użytkowników więc jest nadzieja, że nie padnie :)
A te gdzie musisz płacić za wstęp - odpuść sobie od razu bo to wałek. Jak masz zamiar płacić to przelej to na moje konto.
Ja proponuje - jak potrzebujesz to idź do normalnej roboty, nawet na czarno.
Też o tym teraz poważnie myśle, żeby przenieść się z dziennych na zaoczne i pracować przy kabelkach i komputerach. Jak tylko okaże się, że oferta roboty jest konkretna to tak robię - doświadczenie i znajomości są cenniejsze niż każde studia.
A te gdzie musisz płacić za wstęp - odpuść sobie od razu bo to wałek. Jak masz zamiar płacić to przelej to na moje konto.
Ja proponuje - jak potrzebujesz to idź do normalnej roboty, nawet na czarno.
Też o tym teraz poważnie myśle, żeby przenieść się z dziennych na zaoczne i pracować przy kabelkach i komputerach. Jak tylko okaże się, że oferta roboty jest konkretna to tak robię - doświadczenie i znajomości są cenniejsze niż każde studia.
[S] Manitou Stance Static 80mm, koło BFR24" 48H, 14mm, bdb stan. na PW pisać
Spectrum90 żal mi Ciebie.Piszesz że nie masz kasy, pracy i takie pierdoły a pod twoim postem linki do dwóch zajebistych rowerów!!!!
Coś mi tu nie pasuje..
Przeanalizuj jeszcze raz swoją wypowiedz i zastanóe sie co jest nie tak!!
Albo tak jak mówiGunloK__ załatw kase tak jak załatwiłeś na te dwie maszyny!!:p
Coś mi tu nie pasuje..
Przeanalizuj jeszcze raz swoją wypowiedz i zastanóe sie co jest nie tak!!
Albo tak jak mówiGunloK__ załatw kase tak jak załatwiłeś na te dwie maszyny!!:p
-
- Kontakt:
Widać, że znadują się tutaj jeszcze dzieci w piaskowinicy, jeźeli chodzi o rowery, dostałem je za grosze, ale mówie tutaj o groszach groaszach, zal.pl jeżeli ktoś nie potrafi normalnie odpowiedzieć na moje pytanie. Xard- Dzięki serdeczne
Dragon-kr- tak tylko nauka + praca = nie zarobie na podstawowe utrzymanie przy 7 dolarach na godzine, ciężko będzie utrzymać pasje
KlocekLego- sam jesteś lol i rotfl
pepikDH^- myslałem o tym bo to dobre pieniądze ale ryzykowne
mczuszu - to są ostanie żeczy jakie sprzedam.
Do jasnej cholery czy nie mogę dostać normalnej ludziej odpowiedzi ??
v_andal155- znajdz mi sponsora na życie
Proszę jeszcze raz o normalne odpowiedzi którym udało się w życiu w miare dorobić a chciałby się podzielić.
Jeszcze raz z góry dziękuje za NORMALNE odpowiedzi
;/
Dragon-kr- tak tylko nauka + praca = nie zarobie na podstawowe utrzymanie przy 7 dolarach na godzine, ciężko będzie utrzymać pasje
KlocekLego- sam jesteś lol i rotfl
pepikDH^- myslałem o tym bo to dobre pieniądze ale ryzykowne
mczuszu - to są ostanie żeczy jakie sprzedam.
Do jasnej cholery czy nie mogę dostać normalnej ludziej odpowiedzi ??
v_andal155- znajdz mi sponsora na życie
Proszę jeszcze raz o normalne odpowiedzi którym udało się w życiu w miare dorobić a chciałby się podzielić.
Jeszcze raz z góry dziękuje za NORMALNE odpowiedzi
;/
Z tym zarabianiem przez neta to jest na tyle dobrze jezeli rodzice placa za prad bo jesli nie to tyle co zarobisz pochlonie zuzycie energii sam sie kiedys bawilem w takie banery ankiety klikanie w meile mozna troche zarobic ale jesli masz dobrze rozbudowana siec osob bo takie systemy to dzialaja w systemie piramidy
Spectrum90 pisze:ciężko będzie utrzymać pasje
no to trzeba było od razu tak mówić, że chcesz iść na skróty!!
czy ktoś mówił że zarabianie w większości przypadków jest łatwe,miłe(pracowałem i uczyłem się jednocześnie) i uwierz mi, jakoś potrafiłem na wszystko znajść czas....trzeba tylko CHCIEĆ.....
oj żebyś się sam nie zdziwił......nie wiem ile masz lat i prawdę mówiąc gówno mnie to obchodzi....pożyjesz troszkę, poprzechodzisz przez nieciekawe sytuacje w życiu to się dowiesz paru rzeczy.....Spectrum90 pisze:Widać, że znadują się tutaj jeszcze dzieci w piaskowinicy
znam parę osób, które dla swoich pasji np. zasówało z ulotkami, niektórzy codziennie po szkole rozwolili pizze, tylko po to, żeby mieli na czym jeździć...
wniosek??
JAK CHCESZ TO ZROBISZ WSZYSTKO. TRZEBA TYLKO WŁAŚNIE CHCIEĆ...
-
- Kontakt:
Dragon-krWhat ever, o jakich skrotach mowisz ?? po pierwsze ja nie zartuje i naprawde potrzebuje tej pomocy ale cuz. Mam wystarczajaco lat aby wynajc mieszkanie i sam mieszkac.
Jak chcecie sobie nabijac posty to wasza sprawa, albo klocic sie w dh-zone style, wasza sprawa.
Ogolnie chyba rozwiazalem sprawe bo znalazlem 1 osobe do spolki i zalatwil mi prace za 13 dol/godzine
SERDECZNIE DZIEKUJE ZA TAKIE NIESAMOWTE ZJECHANIE W STYLU DH-ZONE, naprawde potrzebowalem pomocy
Chce podziekowac tym co chcieli mi pomoc
Elo
Mozna zamknac temat bo juz sytuacja sie rozwiazala
Jak chcecie sobie nabijac posty to wasza sprawa, albo klocic sie w dh-zone style, wasza sprawa.
Ogolnie chyba rozwiazalem sprawe bo znalazlem 1 osobe do spolki i zalatwil mi prace za 13 dol/godzine
SERDECZNIE DZIEKUJE ZA TAKIE NIESAMOWTE ZJECHANIE W STYLU DH-ZONE, naprawde potrzebowalem pomocy
Chce podziekowac tym co chcieli mi pomoc
Elo
Mozna zamknac temat bo juz sytuacja sie rozwiazala
-
- Kontakt:
wiesz spectrum, zrozum, zyjesz sobie w USA masz 2 wypasione rowerki na ktore przynajmniej 90% uzytwkonikow tego forum nigdy nie bedzie stac, nie potrafia zrozumiec ze sa to twoje skarby i nigdy ich sie nie pozbedziesz, chyba ze nie bedziesz mial co jest, ani nie potrafia zrozumiec ze sytuacja zyciowa moze zmienic sie z dnia na dzien, dzis jest praca - jutro nie ma, takie sa realia;]
Spectrum90 ja cie rozumiem dla mnie bike też ostatni rzecz jaką bym sprzedał. Poza tym to 3/4 userów to widać jakieś ograniczenia na mózgu mają, ale bywa jak ma się 14 lat i gówno się wie, że jest jak mówiłemhyr raz na wozie raz pod wozem :|KlocekLego zazdrość.
http://allegro.pl/listing/user.php?us_id=2071386 SPRZEDAM !
GG:1560098
GG:1560098