Rower dla dzieciaka
Rower dla dzieciaka
A więc tak, czy myślicie że istnieje rower dla 12-to latka który ma 150cm wzrostu, 49kg wagi i który jest już dość dobry ?? Odrazu mówie że nie chodzi o rower dla mnie, bo ja wiadomka mam tylko dla Grubego, dzieciaka z grupy który sie ciągle tłucze na bmxie, ale on nie ma neta więc pisze za niego. Uzbierał troche kaski on, troche mu sponsorzy (starzy ;)) dali i tak jakoś wyszło że ma 3200pln i ani zeta więcej. Chłopak sobie radzi, po ciężkich próbach (glebach) skoczył z naszego najmniejszego 2,3m dropa. Troche namieszałem pisząc tyle więc wracając do tematu po prostu potrzebuje roweru dla takiego oto goscia, dobrze żeby był na kołach 24, podawajcie jakbyście mogli również wasze propozycje setów, na które macie pomysły. Z góry dzięki w imieniu Grubego.
Nie ufaj rodzicom - zrób się sam.
Re: Rower dla dzieciaka
Jak to przeczytałem to myślałem ,że mnie krew zaleje. Posłuchaj mały jak chcesz pomóc koledze to napisz chciałbym się dowiedzieć jaki rower dla kolegi...A ty mu przy tym ubliżasz . Rozumiem ,że jesteś super elo wymiatacz tak? pozdro w lataniu 10 m dropów echh. Widze u ciebie duży kompleks wyższośći .Buddy_04 pisze: Odrazu mówie że nie chodzi o rower dla mnie, bo ja wiadomka mam tylko dla Grubego, dzieciaka z grupy który sie ciągle tłucze na bmxie, ale on nie ma neta więc pisze za niego. Uzbierał troche kaski on, troche mu sponsorzy (starzy ;)) dali i tak jakoś wyszło że ma 3200pln i ani zeta więcej. Chłopak sobie radzi, po ciężkich próbach (glebach) skoczył z naszego najmniejszego 2,3m dropa. Z góry dzięki w imieniu Grubego.
http://www.pinkbike.com/photo/1826155/
-
- Kontakt: