Witam stałem sie posiadaczem weidelca gamma At czyli 2 tlumki torno. Ciekawy co jest w srodku postanowielm to rozkrecic na dole tych tlumikow na samym koncu prowadic jest jakies pokretlo i 4 pozycje. Czy ktos wie do czego to pokretlo słuzy i jak sie reguluje to "coś" Chciałem przekerecic to ale pomimo uzycia dosyc duzej sily nic sie nie stalo. A ze to rst to nie ma co sie silowac bo co odpadnie:P POZDRAWIAM I CZKEAM na odpowiedz!
eno chlopcy bo ja tesz postanowilem rozebrac do naga moj amorek i zdjelem korki taczery ;] powiecie co dalej trza zrobic bo zadnych srobek tam nie ma ani nic podobnego do czego mozna by przylaczyc jakis klucz ;]
pozdro.
Picia! wez mnei nie denerwuj :P wiesz cos jak to skminic. Ja wiem tyle na koncu prwoadnicy jest taka podstawka mozna ja odworciic i tym rwegulowac to ******** pokretlo, ale uzywm bardzo duzej sily i mimo to nie chce sie przekerecic. A mam srednia ochote przekrecic sobie cos:] jak ktos cos wiwe niech pisze. I co to do ***** naczy "up" Sorki za przeklesntwa :P