Heh jak to juz ktos napisał jst to NEXT stronger...Shit jakich malo...wiem cos o tym bo mieszkam w miescie gdzie to sprzedaja...;/az wstyd :D Rama ma gówniana geometrie i wogole...Kilku kolegów sie nabralo i kupili wlasnie cale rowery tej firmy...i b.zle na tym wyszli...
yasiuuupsycho144 nie rozumiecie mnie albo ja was ;p chodzi mi o to ze ja tez mam komentarze od od tych samych uzytkownikow ale on ma po 5 lub wiecej komentow o TEJ SAMEJ TRESCI ;p jak zle was zrozumiałem to zwracam honor :*
no i co :P , ze ma o takiej samej tresci? :)
ja czesto jak cos kupuje i komus wystawiam komenta (np. jezeli zakupilem 6 rzeczy :P) to wystawiam 6 takich samych
:*
heh.... mysle ze chyba niktr sie nie nabierze.... np. ja nawet gdybym nie miał zielonego pojecia o rowerach nie kupił bym ramy gdybym nie wiedział ze jest orginalna.... a jakbym przeczytał ze rama jest orginalna , świadczą o tym naklejki to juz bym napewno nie kupił... pozdro i zniszczyc **** ]:->
http://allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=9975294 rower na czesci !
Powód
2007-01-11 18:17:10 2007-01-10 20:06:06 aggeograf (2) spora pomyłka w opisie!!! Przepraszam, ale to była aukcja grzecznościowa, i opisu nie pisałem ja!!! Rower wystawię za niedługo ze zmienionym opisem!!!
gazela_bike juz sie zdygał :/ ale ej sorry ... za kłamstwo powinni mu bloknąć konto :P :P :P :P .... zle koles robi kłamiąć bo potem ktos uwierzy kupi 2 razy drozej na dodatek uzywke a ten cieszy dupe ze wcisnął taki szit komus ehhhh zal ...