HARO BOGATYNIA ZGORZELEC
HARO BOGATYNIA ZGORZELEC
Skradziono w Bogatyni k.Zgorzelca rower Haro Vector oto bardziej szczegółowo opisany :
z wyglądu:
CZARNY,RAMA U GÓRY WYGIĘTA,BRAK PRZEDNIEGO HAMULCA,RÓŻNE MANETKI
oto bardziej szczegółowo opisany :
1.rower kupiony w całości haro vector rama charakterystycznie wygięta dla tej marki,rower ma ok 5 lat
2.-DUŻE zebatki w korbie shimano SIS
-pedały plastikowe z napisem haro
-ułamany przedni pivot na hamulec, brak hamulca
-opony przód ninja dh 2,35 tył panaracer megablaster 2,5
-koła srebrne, na piastach znaczek H obręcze bodajże araya
-czarny koszyk na bidon
-tylny v-brake konstrukcja dość prymitywna, początkowe stadium tych hamulców
-lewa manetka gripshit prawa shimano 7sis
-klamki tektro
-kiera srebrna, alu
-z prawej strony kierownicy ogranicznik na grip ,srebrny na srubke imbusowa
-przerzutka tył acera-x ,przód sis
wszystkich co zobaczą to nie pytać tylko zrzucać z roweru i bić.z góry dzięki.
kontakt:
502 524 038
Fugison@poczta.onet.pl
gg:3599577 lub 4770111
z wyglądu:
CZARNY,RAMA U GÓRY WYGIĘTA,BRAK PRZEDNIEGO HAMULCA,RÓŻNE MANETKI
oto bardziej szczegółowo opisany :
1.rower kupiony w całości haro vector rama charakterystycznie wygięta dla tej marki,rower ma ok 5 lat
2.-DUŻE zebatki w korbie shimano SIS
-pedały plastikowe z napisem haro
-ułamany przedni pivot na hamulec, brak hamulca
-opony przód ninja dh 2,35 tył panaracer megablaster 2,5
-koła srebrne, na piastach znaczek H obręcze bodajże araya
-czarny koszyk na bidon
-tylny v-brake konstrukcja dość prymitywna, początkowe stadium tych hamulców
-lewa manetka gripshit prawa shimano 7sis
-klamki tektro
-kiera srebrna, alu
-z prawej strony kierownicy ogranicznik na grip ,srebrny na srubke imbusowa
-przerzutka tył acera-x ,przód sis
wszystkich co zobaczą to nie pytać tylko zrzucać z roweru i bić.z góry dzięki.
kontakt:
502 524 038
Fugison@poczta.onet.pl
gg:3599577 lub 4770111
co jest grane ? czyż nikogo nie ma ze zgola żeby napisał że bedzie szukał? jutro ide na poszukiwania u siebie, juz mam ramie od starej korby do bicia naszykowaną.
a tak przy okazji to napisze że chyba mój rower juz chcieli kraść ale wzieli tamten jełopy bo mój stał obok a nawet dużo bardziej widoczny.może odstraszyło ich to że rama ma 14" i nie ma przedniej przerzutki ;)a ogólnie to mam w tym rowerze co nei ukradli agang '04 rst aerosa aet , piasty i hamulce deore korby alivio i przerzuta itp tył dm24
a tak przy okazji to napisze że chyba mój rower juz chcieli kraść ale wzieli tamten jełopy bo mój stał obok a nawet dużo bardziej widoczny.może odstraszyło ich to że rama ma 14" i nie ma przedniej przerzutki ;)a ogólnie to mam w tym rowerze co nei ukradli agang '04 rst aerosa aet , piasty i hamulce deore korby alivio i przerzuta itp tył dm24
W każdą niedziele w Jeleniej jest giełda i tam zprzedają w chooj kradzionych rzeczy. Możliwe że twój rower tam trafi bo gdy łoją coś w jeleniej to sprzedają to w Kamiennej Górze, Gryfowie i Zgorzelcu więc możliwe ze twój rower trafi do nas. Pojedź też na giełde do Gryfowa i Kamiennej. Życzę powodzenia w szukaniu bike'a, napewno się znajdzie. Będę się rozglądał w jeleniej, jakby co to dam znać.
jupi! gość sam przyszedł i oddał rower ale mnie nie było w chacie niestety bo i tak bym przetrącił. ponoć mówił że akcja na całe miasto a on chciał sie tylko przejechać ;) . jutro miałem go iść bić. aha jeszcze tutaj nie pisałem że wczesniej dowieidzałem sie kto to i nawet kiedys go znałem ;) ćpun/złodziejaszek