witam mam maly dylemat bo przesiadam sie na fulla i zabardzo jeczcze nieznam sie na tych ramkach a mam do wyboru dwie ramki i napiszcie mi ktora lepijej wybrac waady i zalety ram ktora lepsza an poczatek z przodu bedzie narazie marzochi bomber z1 drop off III 130mm z tylu bedzie damper dnm burner rc 180mm ja ma wzrostu 180mm
1 pierwsza ramak to rb bandit dh z 2002 roku 18 cal bez dampera ze sterami sztyca siedzenie i hak 700zl troche dojechana
2 ramka to dm fr 3 16cal bez dampera tylko plus zacisk 800zl malo uzywana
3 ramka to dm fr 2 zza 900zl malo uzywna
wiec prosze o wasze opinie
aaa zapomnialem napisac an poczotku nieorjetujecie cie sie kosztowlo by mnie zrobienie swojej ramy jakoms replike czego dajcie jakiekies propozycje cos taniego:D
duzo by cie kosztowalo i daruj sobie , mielcowi nie bardzo bym ufal ze zrobia dobrze , no chyba ze dla ciebie to nie ma znaczenia to zglos sie do mielca ok 1200-1400 zl ramka pewnie zalezy jaki materialy i konstrukcja
RB bym na twoim miejscu wziął, jeśli kosztowała by mniej (albo była przynajmniej z damperem). Może Duncona, albo do zbieraj i kup Gianta Ac.
Na siłę nie warto kupować czegoś do roweru z czym później może sprawiać problemy!
no jednak rb odpada jak by byl w lepszym stanie to wziol bym go a wy niewiecie kto am rb do sprzednia w dobrym stanie> wiec zostaje mi fr 2 dm fr 2 i dm fr 3 i jak pisalem z przodu 130mm z tylu dmn burner rc 180 na kolach 26 co polecacie do ceny max 900zl