[Kraków] Co odwiedzic

*Misiek FR*
Kontakt:

[Kraków] Co odwiedzic

Post autor: *Misiek FR* »

W przyszłym tygodniu(pierwszy tydzien feri, 2 polowa tygodnia)zamierzam odwiedzic krakow i tamtejsze miejscowki. Moje pytanie co warto objezdzic, wiem, ze miasto (stair gapy, itp.), pozniej nie wiem gdzie, doszly mnie sluchy ze w wolskim nic nie ma, a na awf jest cos godnego?? Ewentualnie kto by w tych dniach jezdzil po krakowie??
..::Freeride i Street rulez::..
[s] piaste ns roller pod zwykla os, jak nowka!
Zabora
Kontakt:

Post autor: Zabora »

ja będe z kumplami jeździł, możemy razem pojeździć. Napisz mi na maila zabora2007@vp.pl. GG mam zepsute więc napisz na maila PoZdRo
http://www.pinkbike.com/photo/1149768/
ExIsT
Kontakt:

Post autor: ExIsT »

w krk jest duzo do jezdzenia:]
tylko trzeba umiec szukac w awf cos jest zalezy jak dobrze umiesz jezdzic jak jestes poczatkujacym to mozesz sobie tam przyjechac a jak dobrze zapier...... to nic cie tam nie bedzie satysfakcjonowac jak cos to pisz na gg
http://www.pinkbike.com/photo/893261/
gg:1442499
szymv
Kontakt:

Post autor: szymv »

Wawel, sukiennice... w ogole caly rynek.
a tak na serio - pojaw sie na magdalence (pl. sw Marii magdaleny) tam przewaznie zawsze ktos jest i chetnie pojezdzi jesli sie zaproponuje :)
sudi
Kontakt:

Post autor: sudi »

Eeee tam.... W Wolskim jest gdzie jeździć :)

Zacznijmy od tego co Cie interesuje dokładnie. Na mieście znajdzie się wiele place-ów streetowych jak i urbanowych... stair gapów i dropów u nas nie brakuje ( w centrum miasta 4,5m drop - satysfakcjonuje ? ) ... W lesie są traski fr/dh... jest Dual, jest Awf ... Pełna gama miejscówek. Ustawić w ferie będzie się zapewne łatwo, więc może nawet i ja się do was podepnę i coś pooprowadzam... Ale im większa grupa tym weselej będzie :P :]
WWW.WFSPORT.PL
http://tiny.pl/bcjf - rowery na 2009...
Hec<JABIKES>
Kontakt:

Post autor: Hec<JABIKES> »

Do trupiego możemy się w jakiś dzień ustawić, też fajnie jest:) dogadamy potem, pozdro.

Edit:

Dodam jeszcze bonusika...
http://allegro.pl/item157005673_rama_gt ... artka.html
cementarydh
Kontakt:

Post autor: cementarydh »

a gdzie jest ten drop w centrum miasta o którym piszą 1 post nademną ?
trail building since 2002 / super 8 power!
sudi
Kontakt:

Post autor: sudi »

cementarydh Może troszkę przesadziłem pisząc 4,5m... ok 4m chyba - chodzi mi o Ando dropa (mur koło mostu dębnickiego, dla niekumatych ) ... Twoja okolica .

Pozdrawiam!
WWW.WFSPORT.PL
http://tiny.pl/bcjf - rowery na 2009...
ravfr
Kontakt:

Post autor: ravfr »

Wpadaj do Trupiego Lasku , od kilku dni machamy tam łopatami , robi się przyjemnie, do tego praktycznie nigdy nie ma tam błota. Górka obok - traska Qr2now, wypasik ,może byc troszke mokro.
*Misiek FR*
Kontakt:

Wiec tak, zmieniam plany. Miałem wpadac czwartek piatek sobota, ale ma byc brzydka pogoda, więc wpadam na jeden dzien w ta srode, a jak bedzie pogoda to w 2 tygodniu ferii na dluzej.

Ja preferuje raczej u was fr, bo street mam u sibie, ale nie przesadzajmy z jakimis 4,5m. Chciałbym przyjemnie posmigac, raczej takie techniczne rzeczy a nie jebanie z kilku metrow :)
Xxsin
moderator
Kontakt:

Post autor: Xxsin »

ravfr pisze:Wpadaj do Trupiego Lasku , od kilku dni machamy tam łopatami , robi się przyjemnie, do tego praktycznie nigdy nie ma tam błota. Górka obok - traska Qr2now, wypasik ,może byc troszke mokro.
Może i prawie nigdy nie ma, ale jak już jest to idzie się zabić :D
ravfr
Kontakt:

Post autor: ravfr »

Może i prawie nigdy nie ma, ale jak już jest to idzie się zabić :D[/quote]

Eeeeee dziś było ok ,naprawdę leciutkie błoto , jest nowa linia , nie przez Respirator (tam gdzie MB kręcili filmik) tylko dużo bardziej w prawo(w stosunku do najzadu na Respirator) . Pzdr.
Hec<JABIKES>
Kontakt:

Post autor: Hec<JABIKES> »

nowa linia? nie wiedziałem. A odnosnie zabicia mi sie to prawie udało w piątek, bo prawie slicka z przodu mam:] Blota nie ma dużego ale liscie mokre.. choc i tak przyjemnie jest.
*Misiek FR*
Kontakt:

Wiec chory jestem :/(łeee). wpadne w 2 tydzień :)
ODPOWIEDZ