Witam naszła mnie taka mysl zeby przez zime zaczac składac bika i jak juz miał bym składac to na 100 procent miał bym około 600 zł. Jaka ramke by mozna kupic za ta kase [sztywna]. Jezdze street dirt i lekki fr mozna rzec lekki urban ;p . prosze mi tu nie składac zadnych propocyzji bo nie wiem napewno czy to wypali i moze bede miał wiecej pieniedzy moze w ogole. narazie pytam tak orjetacyjnie:) odrazu powiem ze myslałem nad destro jump lub moze gdzies bym dorwał uzywke bitcha.
Ja mam DC Pitbulla 16" i jestem bardzo zadowolony, do FR sie nada, do Dirtu i Streetu tez powinien, jeżeli dorwiesz uzywke Bitcha to wez Bitcha, bo jednak jest to troche mocniejsza rama.
hymmm moze jeszcze tak najwekszy rozmiar to 14;p a ten dm ds nie głupi pomysł ale jadnak bardziej jestem nad jumpem bardzoej mi sie podoba ;p a i jak jest z wytrzymałoscia ? duzo gorszy np od draga ? a jak od pointa ;p
destroyer jump czy street to dobry wybor za tą kase. ja jezdze na swoim jumpie juz trzeci rok, i sie trzyma bardzo dobrze. ale to tylko jezli chcesz miec singla, jesli przerzutke to lepiej cos z poziomymi hakami.
dwa skarby razem http://img105.imageshack.us/my.php?image=dsc00032qu9.jpg
Ja za swojego dm-a dałem 400zł i nie zaluje bardzo fajna ramka moze troszke ciezkawa ale za to pancerna ;] i haki sa fajnie zaprojektowane tylko strasznie malo ich na allegro. Do ramy dostajesz poziome i pionowe haki z czego jeszcze masz mozliwosc przesuwania tych hakow w samej ramie czyli mozesz napiac lancuch nawet na pionowych hakach. Ja mam ss na pionowych poniewaz w poziomych sie ciezko wyciaga tylne kolo i za kazdym razem trzeba ustawiac od nowa napiecie łańcucha do tego poziome nie maja mocowania pod hamulec tarczowy.
Dedal dał mi marzenia, powiedział jutro będzie wiatr...
za 459 masz tank+ z mielca. http://www.bikemielec.com/bm_pl/tankp.html
W cenie dowolne wzmocnienia, kolor jaki chcesz, grawerka, ewentualnie aerograf za dopłatą. wybór haki poziome czy pionowe...
i gwarancja na 2 lata.
W tej cenie wg mnie bardzo sie opłaca.
Konstrukcja ta co Koshmar. Z kilkuset sztuk jakie jeździ w Polsce było podobno 2 reklamacje.
Sam byłem bliski kupna tanka, ale zacząłem składać fulla;)
gazela_bike ja mojego dm ds bede chcial sprzedac moze za miesiac,jak kumpel sie rozysli to ramka jak znalazł ;D wiesz co na niej robilem więc kota w worku nie kupisz hehe...