To normalne że lakarz przesadza z terminem ale zabezpiecza sie w ten oto sposób... według mnie po 2 miechac bedzie juz ok..... chodz to zalezy od złamania ale po 3 miechach to 100% ok.. :)anteczekdh pisze:4 tygodnie temu byłem na pewnej trasce dh i wjechałem w drzewo po wizycie na pogotowiu okazało sie że mam złuszczoną chrząstke kości promieniowej 3 go stopnia wczoraj byłem u lekarza na kontroli i dowiedziałem sie że nie będe mógł jezdzić przez 5 miesięcy a wydaje mi sie że to troche za długo,czy ktos z was miał podobną kontuzje ?i ile nie mógł jezdzić?
piszcie kto miał złamany nadgarstek
Re: piszcie kto miał złamany nadgarstek
http://www.pinkbike.com/photo/1220348/
-
- Kontakt:
A jak sobie radzicie z bólem nadgarstka. Ja po 3 dniach pobytu w górach juz nie dawałem rady z nadgarstkiem tak bardzo mnie bolał. Stosowałem maści i opaskę ale bez większych rezultatów po prostu musiałem częściej stawać w czasie zjazdu i chwilę odpoczywać może byłem za bardzo spięty no ale Szczyrk nie rozpieszcza zjazdowca.
Jestem ciekaw waszych patentów.
Jestem ciekaw waszych patentów.
mialem dokladnie to samo, 18.09.2006 złuszczenie kosci promieniowej lewego nadgarstka....rowno miesiac w gipsie, i do teraz nie mam pelnej sprawnosci w rece...a zaczalem jezdzic na biku tydzien po sciagnieciu gipsu, chodzilem na basen itp. Dzisiaj juz nadgarstek mnie nie boli ,lecz boli mnie coraz czesciej łokiec, z ktorym nie bylo problemu po glebie....jak juz ci sciagana gips radze chodzic na jakas rehabilitacje, bo same cwiczenia w domu za duzo nie zdzialaja...moj kolega mial zlamana noge 2 lata temu i nie chcial chodzic na zadne zajecia i do dzisoaj kuleje....jakies zajecia w wodzie naprawde wiele znacza po takim urazie ;)