Pinkbike-coraz gorzej:/
-
- Kontakt:
Pinkbike-coraz gorzej:/
http://www.pinkbike.com/photo/1157130/ co jak co ale to co sie teraz dzieje na pinkbike przechodzi pojecie a potem sie dziwic ze pisza "fucker polish" czy ten koles nie jest przypadkiem zarejestrowany na naszym forum?
My bike:
http://img338.imageshack.us/my.php?image=img9516fc9.jpg
http://img338.imageshack.us/my.php?image=img9516fc9.jpg
sorry ale nie wytrzymałem...Pier.dolony gówniarz.MAm pytanie..czy młodzięz z rocznika w okolocach 90-92 jest tak bardzo odmuzdzona aby zapomnieć o naszej Historii??Czego oni teraz uczą w podstawówkach i gimnazjach..Ze swastyka,najbardziej znienawidzony znak swiata ma nam przynieśc szczeście???Buahahaha..sorry ,ale gówniarz ma szczescie ze nie jest z mojego miasta...Gdyz nie tylko moi dziadkowie mieli stycznośc z NAZi podczas wojny, i z opowiadan wiem jaki to koszmar...a taki szczeniak cyrki z tego sobie robi.
Czy juz nie uda sie zapobiec degeneracji naszego społeczenstwa,ignorancji, znieczulicy społecznej??
Wyobrazacie sobie jak ludzie tego rocznika dojda do władzy....Giertych bedzie wtedy za swietego i spokojnego uchodzil w oczach polskiej historii.
wiec WTF i OMG..ludzie, ogarnijcie sie,zanim z reka w nocniku sie wszyscy obudzimy.Owszem, mam uczucia patriotyczne, ale jak wyjezdzam za granice Np. Slowacja i na stacji benzynowej muwia mi ze kibel nie dziala tylko dla polaków to mi sie głupio robi ze zyje w narodzie zwyroli..ktorzy nie szanuja idei, czyjejs wlasnosci i innych wartośc..Smutne
Czy juz nie uda sie zapobiec degeneracji naszego społeczenstwa,ignorancji, znieczulicy społecznej??
Wyobrazacie sobie jak ludzie tego rocznika dojda do władzy....Giertych bedzie wtedy za swietego i spokojnego uchodzil w oczach polskiej historii.
wiec WTF i OMG..ludzie, ogarnijcie sie,zanim z reka w nocniku sie wszyscy obudzimy.Owszem, mam uczucia patriotyczne, ale jak wyjezdzam za granice Np. Slowacja i na stacji benzynowej muwia mi ze kibel nie dziala tylko dla polaków to mi sie głupio robi ze zyje w narodzie zwyroli..ktorzy nie szanuja idei, czyjejs wlasnosci i innych wartośc..Smutne
Buahahaha. Niezły dekiel. Ale mnie to nie dziwi. Kiedyś jeden z członków juniorskiej reprezentacji naszego kraju pojechał na mistrzostwa bodaj świata w żeglarstwie i wystąpił w sztormiaku z własnoręcznie wykonanym napisem <jude raus>. :-D Kur.wa, tak jest Tomo, że duży odsetek naszej młodzieży to dekle. Kiedyś chyba tak nie było. Ale cały świat się zmienia. Myślisz, że w innych krajach debili nie brakuje? Myślę, że nie.
No Pain No Game
[url=http://theoldpricks.com/]The Old Pricks Racing Team[/url]
[url=http://theoldpricks.com/]The Old Pricks Racing Team[/url]
Mnie się wydaje, że to jest kwestia tego, że w podstawówce i gimnazjum oszczędza się dzieciom szczegółów. Są niedopowiedzenia, których nie powinno być. IIWŚ wygląda jak każda inna wojna, brutalność była zawsze na wojnach, a nawet poprzednie mogą wydawać się bardziej brutalne
( np. nabijanie na pal, obdzieranie ze skóry, działa nawet mocnej niż suche stwierdzenie "w Auschwitz zginęło 1.1 miliona ludzi", pod Verdun w końcu zginęło 800tys żołnierzy - "niewielka" różnica. Dodając do tego co by nie gadać prawdziwe stwierdzenie Stalina: "śmierć jednego człowieka jest tragedią, śmierć miliona jest statystyką" rysuje się marny poziom wiedzy o IIWŚ )
W liceum na historii również fakty są dosyć suche, nie ma pokazanego cierpienia. Ale za to dopiero na polskim - "Medaliony" i film "Pianista" - dwa działa które nie ma mowy, żeby nie wywołały emocji i nie zmusiły do refleksji. Może trzeba by przesunąć te dwie pozycje do gimnazjum?
A dla wszystkich - Kompania Braci, odc. 8 ( a może 9 ), "Why we fight".
( np. nabijanie na pal, obdzieranie ze skóry, działa nawet mocnej niż suche stwierdzenie "w Auschwitz zginęło 1.1 miliona ludzi", pod Verdun w końcu zginęło 800tys żołnierzy - "niewielka" różnica. Dodając do tego co by nie gadać prawdziwe stwierdzenie Stalina: "śmierć jednego człowieka jest tragedią, śmierć miliona jest statystyką" rysuje się marny poziom wiedzy o IIWŚ )
W liceum na historii również fakty są dosyć suche, nie ma pokazanego cierpienia. Ale za to dopiero na polskim - "Medaliony" i film "Pianista" - dwa działa które nie ma mowy, żeby nie wywołały emocji i nie zmusiły do refleksji. Może trzeba by przesunąć te dwie pozycje do gimnazjum?
A dla wszystkich - Kompania Braci, odc. 8 ( a może 9 ), "Why we fight".
[S] Manitou Stance Static 80mm, koło BFR24" 48H, 14mm, bdb stan. na PW pisać
młody dając to foto myślał ze bedzie dowcipny,nie zdawał se sprawy z tego co se ludzie pomyślą.Foto daremne i nie wiadomo co robi na pinku!!Jeśli to miał być żart, to to jest beznadziejny żart,z takich rzeczy nie powinno sie dowcipkować!!Myśle ze za kilka lat jak mlody se zobaczy na to zdjecie na pinku kolejny raz to zda sobie sprawe i bedzie mu wstyd ze cos takiego tam wrzucił!narazie to On wiele nie czai z histroi!!
A podsumowując to nierowerowe foty powinny być od razu usuwane z pinka przez administratorów!!miejmy nadzieje ze to foto wywalą!!
A podsumowując to nierowerowe foty powinny być od razu usuwane z pinka przez administratorów!!miejmy nadzieje ze to foto wywalą!!
koles wyglada na jakies 10-11lat wiec mi tu rocznika 90 nie obrazac :Pspectomo pisze:sorry ale nie wytrzymałem...Pier.dolony gówniarz.MAm pytanie..czy młodzięz z rocznika w okolocach 90-92 jest tak bardzo odmuzdzona aby zapomnieć o naszej Historii??Czego oni teraz uczą w podstawówkach i gimnazjach..Ze