Ten, kto opisywał ten sprzęt zrobił dobrą PR`owo - marketingową robotę, wiedział do kogo pisze i jak ma pisać. Niewiele osób z tego forum uwierzyłoby w cudowną skuteczność kolejnego proszku do prania, ale gospodynie domowe inaczej to odbierają i do niech ten przekaz trafia. Tam nie chodziło o pokazanie, że rower ma dobry osprzęt, ale, że jest fajnym rowerem - i na pewno wieeeele osób na to poleci.
P. S. Dla malkontentów - nie marudzę, że taki jest świat i że się ludziom wciska kit - żeby było jasne. {kto ma wiedzieć ten wie o co chodzi:}
Tarzan miejskiej dżungli
-
- Kontakt:
MadDaBomBer No ale powiedz mi czy wedlug Ciebie ten rower nie nad sie do tego zeby poszalec sobie w lesie po jakichs malych hopkach. Zeskoczyc czasem z jakiegos murku itp? Bo nie kazda podchodzi do roweru jak my maniacy, ze nie ma, ze wystarczy bo ja chce miec jak najlepsze. Nie ktorzy chca wlasnie rower, ktory im wystarczy. I taki jest sign dla kogos kto wychodzi raz czy dwa razy w tygodniu na rower i chce sobie pojezdzic troche szybciej po parku, czy tez skoczyc z jakiejs everowej hopki. Albo poprostu zaczyna nie wie co kupic nie wie jaki styl mu sie podoba i chce zakosztowac wszystkiego. I ja wlasnie tak rozumiem opis tego roweru dla kogos kto wlasnie nie ma o tym pojecia. I nie musisz sie zemna, ani zgadzac ani odpisywac. Tylko przeczytaj przemysl moze akurat zrozumiesz. A tak wlasnie forum ma coraz gorsza opinie i tu jest coraz wiekszy syf, ale bynajmniej nie przez tych ktorzy wlasnie pisza, ze cos jest bezsensu. Jest to poczesci wina niczyja. Poprostu jest takie obnizenie wieku uzytkownikow netu. Dawniej bylo zupelnie inaczej nie tylko na forach, ale grach internetowych. I bylo ok, ale teraz do netu maja dostep dzieciaki, ktore ledwo umieja pisac i widac tego efekt. Sry za OT. Pzdr
Ssij pento
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Rozumiem Sulrig, co masz na myśli, jeśli tak na to spojrzeć, to przyznaję Ci rację. Ale jakby nie było chrakter tego opisu mnie bawi, bo autor stara się brzmieć luzacko i zarazem hardcorowo, ale uzytymi sformułowaniami (jazda wolna i nie dla koleżanek) trochę się błaźni:) Oczywiście nie jakoś drastycznie, ale chyba wiadomo o co mi chodzi. To tak jak ja bym się wziął za opowiadanie o pianinach - mogę napisać, że sie fantastycznie gra, ale dla prawdziwych artystów moja wypowiedź będzie totalnie laicka, bo nie będę umiał poprzeć swoich argumanetów. Rower do skoków i "jazdy wolnej" - ok, ale autor nie potrafi powiedzieć co przemawia za takim zastosowaniem i tu jest cały komizm sytuacji.
Już dokładniej tego nie wyjaśnię, topic można zamknąć, skasować, przykleić jako wzór "jak - nie - pisać - postów".
Co do powodu zchamienia forum też się mogę zgodzić i dlatego swoją aktywność tutaj ograniczę ku, zapewne, uciesze wielu, głównie do działu sprzętowego, może przynajmniej komuś pomogę :)
Już dokładniej tego nie wyjaśnię, topic można zamknąć, skasować, przykleić jako wzór "jak - nie - pisać - postów".
Co do powodu zchamienia forum też się mogę zgodzić i dlatego swoją aktywność tutaj ograniczę ku, zapewne, uciesze wielu, głównie do działu sprzętowego, może przynajmniej komuś pomogę :)
[S]: kierownica Easton Lo-Rise 635mm na 31,8
[K]: D321ew D521 na 36 otw.
GG: 810 574
[K]: D321ew D521 na 36 otw.
GG: 810 574