Siemandero prawdziwym raiderom ;)
Mam pytanie bo chce kupic na nowy sezon ramke za ok 500pln hardtail
do lajtowego fr i dualu dirtu universum
Mam okazje kupic kone stuff 05 lub aganga p m 05
Co radzicie slyszalem ze w konie przeplaca sie za marke
i nie jest za bardzo wytrzymala tak samo gangster ale rozne plotki po miescie chodzą ;)
Czekam na Odp ???
z tych dwoch ukierunkowalbym sie w strone authora, ale za te pieniadze mozesz nabyc uzywana w dobrym stanie np. p.3, warto poszukac, ale na tę chwile agang.
podlacze sie troche do tematu!! p3 nada sie do street/fr?? bo mowia ze taki ramy jak p3/p2 to sa do dirtu/streetu ale widzialem ze koles pomyka i to nie zle na ramie p2 w dh/fr i calkeim daje rade. co o tym myslicie?
ja sam mam aganga pm i uwazam ze jest to swietna rama do dirtu streetu 4x ma jedna wade glowka lubi odpasc sobie:P
a kona? nie lubie jej:)
jesli zalezy ci na fajnym geo kup aganga
kone stanowczo odradzam, mam swoje powody , jedna polegla przy mnie(odpadła głowka) a inna wdiziałem połamana na tylim trojkacie, nie mowiac o tym co jest na PB... pozaty a gang ma fajniejsza geometrię i jest krótszy..
bierz pussy.jest swietna a za ok 600zł wyrwiesz.obsmigałem z amorami od 95mm do 180 i jest ok w kazdym przypadku.polecam od serca a jak nie to to stalówke jakas.raz kupujesz i sie nie martwisz ze cos peknie,a z tych dwoch to kona na pewno nie bo peka!!! a gang jest spoko jesli nie katujesz powinno byc git
Siema
Jeździłem na konie i powiem że jest średnia albo inaczej fajna ramka do lansu , jeżeli chodzi o authora to powiem że jest całkiem całkiem ale za te pieniądze możesz śmiało poszukać używanego Bitch-a bądź Dangerous mike-a ds i myśle że to będzie lepsze wyjście niż a-gang ale to już od ciebie zależy . Poszukaj troche na allegro może akurat coś fajnego znajdziesz .
pozdrawiam
Umf wypasiona rama! Na początek jest naprawde idealna... Jak wyczujesz ją tak że będziesz baniaczył pod świadomie to można kupić coś dłuższego. Meride można kupować używaną bo zawsze uznają gwarancie! Używke wyrwiesz za jakieś 250zł.
Filip666 to zes fajnie dowalił hehehe :D kona ma na pewno grubsze scianki od tego całego gównianego pointa i tych tanszych ram pozdro .. ja bym sie pisał na authora :D fajne wyprofilowana rama :)
moj kumpel ma kone 3 lata i nie pekła jakos i katuje ładnie na dircie 36 itd... ja mam stuffa powiem ze do sritu sie nie nada ale las i dirt wypas....ale na strit a-gang pewnie lepszy...
ja sprzedaja teraz stuffa 2005 15.5" jak cos to pisz na gg za 400zl sry za of... gg4139952
Sprzedam :rame kona stuff 2005 15,5 400zł !!
gg4139952