Strzelający Dirt Jumper 2 2005!!!!!!HELP
-
- Kontakt:
Strzelający Dirt Jumper 2 2005!!!!!!HELP
Witam, mam taki malutki problem kupiłem nowego Marzocchi dirt jumper 2 2005,dzisiaj go odebrałem, pierwsza jazda i hmm dziwne trzzaski,tak jakby hmm cos stukało w połowie skoku czasem podkoniec, jaki moze byc tego powód noi jak to naprawić niesądze ze jest walnięty bo jest nowy tylko może jakaś kwestia regulacji.HELP PLEASE!! Pozdrower
Ride Agressive...Be Progressive...
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Chciałbym poprawić kolegę Pawlasa. To nie sprężyny
stukają, tylko słychać pracę elementów tłumika podczas gdy olej zmienia kierunek przepływu. Sam mam DJ3 - 2005, kiedyś też mnie to niepokoiło więc napisałem do Marzocchi, a oni mi odpisali że to właśnie tłumiki, jeszcze jakoś dokładnie nazwali tą stukającą część tłumika, ale już nie pamiętam jak to się nazywało...
Jak zmienisz olej na gęstszy to trochę ucichnie...
stukają, tylko słychać pracę elementów tłumika podczas gdy olej zmienia kierunek przepływu. Sam mam DJ3 - 2005, kiedyś też mnie to niepokoiło więc napisałem do Marzocchi, a oni mi odpisali że to właśnie tłumiki, jeszcze jakoś dokładnie nazwali tą stukającą część tłumika, ale już nie pamiętam jak to się nazywało...
Jak zmienisz olej na gęstszy to trochę ucichnie...