witam. mam okazję kupić tą właśnie ramke za 600 pln z tłumikiem Risse(jakis stary model) czy opłaca się taka transakcja. tak w ogóle to napiszcie co wiecie o tej ramce(jak się jezdzi jak z konserwacja, uzywaniem, łożyskami). z góry dzięki za pomoc. Pozdrawiam wszystkich
http://www.pinkbike.com/photo/246911/ dokładnie taki set by był tylko ramka pomarańczowa(tzra by było przemalować). stał cr mo, waga 4.9KG z damperem 200mm skoku
Niby wytrzymała, ale wizualnie wygląda jak ulepszone Wigry 3...:P Waga też niemała...
Zależy czy przeszkadza Ci duża masa roweru czy nie? Jeżeli nie jest to dla Ciebie ważne to bierz śmiało, bo w tym przedziale cenowym nic nie znajdziesz.
ja mam do sprzedania pomarańczowego benesta i jak ktoś wyżej pisze nie była spawana główka. a spawana jest ta z tłumikiem risse za 600zł. a na temat ramy powiem tyle że bez sensu słuchać opini ludzi którzy nie przechodzili przez kolejne etapy (sztywniak->fr itd) bo nikt taki się nie wypowie trzeba pojeździć na te ramce. ja jeździłem w zawodach też i jestem zadowolony, tania rama skromna ale dobrze działająca ;)
Fixxer: spoko. wiem że z moim bratem gadałeś na ten temat ostatnio bo mnie nie było w domu więc jak coś to pisz teraz i Ci wszystko opowiem zdjęcia już też chyba widziałeś cene też chyba znasz :)