888 RCV czy zostalem oszukany?
-
- Kontakt:
Czy wy kurwa widzicie co piszecie ? jeśli by chodziło o wasz zasrany interes to kazdy z waswystawil by temati oczekwial pomocy a niekurewskich zartow i z dupy postow..to nie do wszystkich.. jedyny koles ktory cos to sesownego napisal toBASS... reszta na poziomie kurwa podstawowki...
chłop ma problem a wy go jeszcze bardziej dobijacie... u niektórych typu
Liwcio widac zazdrosc, i to mnie rozdupca .. jakby chodzilo o twojego amorka to ciekawe co bys zrobil... dzwie sie ze sam sep33 tego do was nie napisal ale cóż... a więc przechodząc do tematu .. mostek jak i oś jest częscia amortyzatora ktora jest z nim w komplecie.. na stronie marzocchi zdjecia oraz opis mówi wyrażnie o załączonym mostku i osi.. tak wiec jesli marzocchi importuje to w komplecie to jako sklep :http://www.chainreactioncycles.com/ nie ma prawa sprzedac tego osobno... jedynie prywantna osoba moze tak zrobic...pozatym dokladnie na to samo by wyszlo jakby wysłał Ci amora bez osi... no i pasowaloby zebyc mial jakis dowod na to ze we wczesniejszym opisie nie bylo mowy o mostku...
ale Ty masz napewno wieksza przewage
EDIT: juz jest kilka sęsownych postow bo mnie uprzedzili :0
chłop ma problem a wy go jeszcze bardziej dobijacie... u niektórych typu
Liwcio widac zazdrosc, i to mnie rozdupca .. jakby chodzilo o twojego amorka to ciekawe co bys zrobil... dzwie sie ze sam sep33 tego do was nie napisal ale cóż... a więc przechodząc do tematu .. mostek jak i oś jest częscia amortyzatora ktora jest z nim w komplecie.. na stronie marzocchi zdjecia oraz opis mówi wyrażnie o załączonym mostku i osi.. tak wiec jesli marzocchi importuje to w komplecie to jako sklep :http://www.chainreactioncycles.com/ nie ma prawa sprzedac tego osobno... jedynie prywantna osoba moze tak zrobic...pozatym dokladnie na to samo by wyszlo jakby wysłał Ci amora bez osi... no i pasowaloby zebyc mial jakis dowod na to ze we wczesniejszym opisie nie bylo mowy o mostku...
ale Ty masz napewno wieksza przewage
EDIT: juz jest kilka sęsownych postow bo mnie uprzedzili :0
ACid in the sky :() Zły plan nie jest dobry :)
"NOTE: Stem is shown for illustration only and must be purchased separately." na zywca wziete http://www.chainreactioncycles.com/Mode ... elID=13473
czy to takie trudne ? i po co bylo tyle bez sensownych dyskusji ^^
CZYTAJ DOKLADNIE POSTY!TEN OPIS ZOSTAL DOPISANY PO MOIM LISCIE DO SPRZEDAWCY!UFR pisze:"NOTE: Stem is shown for illustration only and must be purchased separately." na zywca wziete http://www.chainreactioncycles.com/Mode ... elID=13473
Witam.zamawialem docelowo do Edinburga w Scotlanxxxxxx pisze:sep33 do Polski to zamawiales? Ile przesyłka?
i nie placilem za przesylke ale gdybys byl zainteresowany zamowieniem to moge tobie jakos pomoc.w sensie przewiezienia do polski.Moja dziewczyna jest ze Zgierza.wiec nie byl by to problem bo napewno w marcu polecimy do polski.Podam tobie moje GG1287103.Pozdrawiam
xxxxxx napisał:
sep33 do Polski to zamawiales? Ile przesyłka?
Witam.zamawialem docelowo do Edinburga w Scotlan
i nie placilem za przesylke ale gdybys byl zainteresowany zamowieniem to moge tobie jakos pomoc.w sensie przewiezienia do polski.Moja dziewczyna jest ze Zgierza.wiec nie byl by to problem bo napewno w marcu polecimy do polski.Podam tobie moje GG1287103.Pozdrawiam
sep33 do Polski to zamawiales? Ile przesyłka?
Witam.zamawialem docelowo do Edinburga w Scotlan
Ja podam inny przykład, na stronie www.www.synkros.pl znalazłem amortyzator Boxxer Ride z roku 2006 w cenie 1700zł. Dzwonię więc z pytaniem, Czy to na pewno rok 2006 bo cena cosik mała mi się wydaje? Może jest po naprawie ablo coś? Nie, pada odpowiedź wszystko z nim w porządku i na pewno jest to model z 2006r. No to zamawiam. Jak już się pewnie domyślacie, gdy paczka do mnie dotarła okazało się, że to oczywiście model z 2005r. Mało mnie krew nie zalała, do cholery upośledzeni są czy co? Bach do neta i patrzę stoi jak byk model z 2006r. No to szybko zrobiłem zdjęcia ich strony internetowej i dzwonię do firmy. Na szczęście oddali mi pieniądze i sprawa się zakończyła, ale błędu na stronie nie poprawili i ciągle ktoś może się naciąć, a to już jest albo oszustwo, albo totalna zlewka klientów. Lojalnie ostrzegam przed kupowaniem w tym sklepie. Link do strony, o której pisałem: http://www.synkros.webpark.pl/product_i ... cts_id=944
ja mialem sytuacje ze przy zakupie gustawow sprzedjaacy niewiedzili czy w komplecie sa adaptery czy nie :] ale ze bylo mi bardzo potrzebne to zakupiplem ryzykownie ( okazalo sie se w jednym jest w drugim nie ) :)))) ( ale mialem wczesniej gustawy i sporo czesci wiec problemu duzego nie bylo ) :) a co do sprawy to powaznie napisz ze skoro niebylo napisanego gdy kupiles odnich to niech ci teraz dosla :)
Pozwolicie że wtrące,
a) sprawa ogólnie kijowa, 1500km robi swoje, masz podstawy do roszczeń ale tak to tutaj jest (UK) ze im nasz kraj zwisa i za nic mają polaków
b) trzeba sie troche natrudzić aby dostać ten mostek ale jest to wykonalne.
Instrukcja :
-Znajdujesz urzad praw konsumenta i piszesz do nich ładne pismo przedstawiając im całą sprawe (najpierw postrasz właścicieli sklepu tym, wnrew pozorom powiem Wam że sie przejmują)
- Za podstawe plucia sie do nich pokazujesz mu wersję stronki na której nie ma jeszcze informacji że mostek nie wchodzi w skład zestawu. A zdobycie tego jest bardzo proste (promocja goni promocje). Są na świecie takie placówki ktore zrzucają sobie na dyski kazdą strone która pojawi się w sieci i wszystkie jej kolejne aktualizacje, piszesz do nich z proźbą o tą strone z tego dnia i masz.
Musisz sobie tylko takowy serwis znaleźć ale gwarantuję Ci że tego jest spoooro. Jeśli bedziesz miał problemy to pisz, napisze do informatyka z mojej biblioteki którego już tak "oszukali" i własnie w ten sposob odzyskał pieniądze.
To tyle.
Pozdrawiam.
a) sprawa ogólnie kijowa, 1500km robi swoje, masz podstawy do roszczeń ale tak to tutaj jest (UK) ze im nasz kraj zwisa i za nic mają polaków
b) trzeba sie troche natrudzić aby dostać ten mostek ale jest to wykonalne.
Instrukcja :
-Znajdujesz urzad praw konsumenta i piszesz do nich ładne pismo przedstawiając im całą sprawe (najpierw postrasz właścicieli sklepu tym, wnrew pozorom powiem Wam że sie przejmują)
- Za podstawe plucia sie do nich pokazujesz mu wersję stronki na której nie ma jeszcze informacji że mostek nie wchodzi w skład zestawu. A zdobycie tego jest bardzo proste (promocja goni promocje). Są na świecie takie placówki ktore zrzucają sobie na dyski kazdą strone która pojawi się w sieci i wszystkie jej kolejne aktualizacje, piszesz do nich z proźbą o tą strone z tego dnia i masz.
Musisz sobie tylko takowy serwis znaleźć ale gwarantuję Ci że tego jest spoooro. Jeśli bedziesz miał problemy to pisz, napisze do informatyka z mojej biblioteki którego już tak "oszukali" i własnie w ten sposob odzyskał pieniądze.
To tyle.
Pozdrawiam.
Kupie: DHX 5.0 222
sep33 właśnie dla takich jak Ty trzeba pisać "mostek nie jest w komplecie". Marzocchi od kilku sezonów robi zdjęcia amorów z mostkami na swoją stronę a potem sklepy z tych zdjęć korzystają. Mostek nie stanowi integralnej części amortyzatora zwłaszcza w rozumieniu producenta. To nie jest tak że sprzedawca musi wykluczyć mostek z oferty bo pojawia się on na zdjęciu. Gdyby zdjęcie było podstawą do określania co należy do sprzedawanego towaru a co nie to dostawałbyś amora nie zalanego olejem bo przecież oleju na zdjęciu nie widać. Od zawsze mostki zintegrowane (z wyjątkiem RST Sigma XL) stanowiły opcję i jest to zaznaczone na stronie producenta towaru. Jeśli nie padają żadne adnotacje odnośnie zmian specyfiki produktu od tej właściwej produktowi to sprzedawca detaliczny nie ma obowiązku określać produktu na podstawie zdjęcia. Zdjęcie ma charakter tylko pomocniczy. Wybrałeś produkt z kategorii FRONT SUSPENSION lub podobnej i tak samo jak nie dostaniesz mostka zintegrowanego o ile nie stanowi on elementu promocji to tak samo nie dostaniesz reszty roweru.
Wniosek na koniec: mostek zintegrowany jest wyposażeniem opcjonalnym jak alarm w samochodzie.
Wniosek na koniec: mostek zintegrowany jest wyposażeniem opcjonalnym jak alarm w samochodzie.
www.foesracing.com