Czy warto?
Czy warto?
elo mam teraz DM DS i czy oplaca sie wymienic ta ramke na krossa fr2 i narazie pojezdzic z seryjnym damperem a potem na cos lepszego wymienic... a jak z wytrzymaloscią?? co wiecej wytrzyma?? jezdzone by bylo w fr dh glownie:)
-
- Kontakt:
jak dla mnie to ta wymiana sie nie oplaca, wolalbym solidnego dma anizeli marnego krosa z jeszcze gorszym kindshockiem.
a jezeli wolisz miec sprezynke pod dupa to sztyca amortyzowana;], a tak serio to wolalbym dozbierac do czegos lepszego, np spec big hit sport albo akita
a jezeli wolisz miec sprezynke pod dupa to sztyca amortyzowana;], a tak serio to wolalbym dozbierac do czegos lepszego, np spec big hit sport albo akita
http://tiny.pl/42t5
^ Allegro - Zapraszam ^
^ Allegro - Zapraszam ^
mają racje sam mam dm i nie zamioenie na nic pomyśl sam że jeżeli szstywniak kosztuje tyle co full to na czymś musi być zaoszczędzone a pozatym full o wytrzymałości DSa to tylko FR bo ma podobnie zrobiony przedni trójkąt. I taka sprężynka jak w krosie to wiesz lepiej wiedzieć że ramka sie nie rozleci a dm na bank ci nie strzeli jak nie będziesz 180 robił.
http://www.pinkbike.com/photo/1238478/
Do DM-a nic nie mam.
No może poza rozmiarem - 12"... Dla kogo to???
A full to zawsze full i nie wiem co to za gadanie "lepsza technika,blablabla.." Moim zdaniem sztywniak (zwłaszcza widelec) to zniszczone stawy, nadgarstki, albo potężna praca i obciążenia dla mięśni, ścięgien, kości i stawów..
Jazda na rowerze ma być przyjemnością, czy katorgą i walką ze sprzętem - jego ograniczeniami itp?
Dla mnie zostaje full, nic wiecej. A Kross zły nie jest
No może poza rozmiarem - 12"... Dla kogo to???
A full to zawsze full i nie wiem co to za gadanie "lepsza technika,blablabla.." Moim zdaniem sztywniak (zwłaszcza widelec) to zniszczone stawy, nadgarstki, albo potężna praca i obciążenia dla mięśni, ścięgien, kości i stawów..
Jazda na rowerze ma być przyjemnością, czy katorgą i walką ze sprzętem - jego ograniczeniami itp?
Dla mnie zostaje full, nic wiecej. A Kross zły nie jest
Moim zdaniem sztywniak jest owiele lepszy od fulla......
Łatwiej tricki robic i wogole, jazda jest łatwiejsza ,lekki i tym podobne....
Ja bym nie kupowal na twoim miejscu fulla.....
sztywniaka masz dobrego a jak chcesz juz na sile tego fulla to dozbieraj i kup cos lepszego niz tego signa.....
Sam jezdzilem na sztywniaku dlugo...... a na fulla sie przezucilem jakies 4 miesiace temu....
Łatwiej tricki robic i wogole, jazda jest łatwiejsza ,lekki i tym podobne....
Ja bym nie kupowal na twoim miejscu fulla.....
sztywniaka masz dobrego a jak chcesz juz na sile tego fulla to dozbieraj i kup cos lepszego niz tego signa.....
Sam jezdzilem na sztywniaku dlugo...... a na fulla sie przezucilem jakies 4 miesiace temu....
Zawsze sie staram :))))))