P.ierdoleni fachowcy z dh-złomu. ;-) W tamtym okresie był tylko jeden boxxer czyli, rzec by można, world cup. Wiem bo mam takiego - idetnyko - tyle, że złamany na podkowie. ;-) Nawet tegoroczne teamy się do niego nie umywają. Jeśli w rzeczy samej amor nie stał na wystawie lub jeździł na nim rzeźnik to można się oń obawiać. Ja bym spróbował. ;-)
No Pain No Game
[url=http://theoldpricks.com/]The Old Pricks Racing Team[/url]
Przyznaje sie z ręką na sercu raz w zyciu udało mi sie go dobic hihihi tak to amorek był dbany w koncu patrzałem w przyszłosc nie majac specjalnych perspektywn na nowy sprzet.
Dawid_O pisze:HyDdra Ta ostatnio widziałem takiego juniora z pozacieranymi slizgami, zycze powodzenia.Licz sie ze słowami bo widze ze zielony jestes jak pietruszka, rs tworzyło ten sport( i mam tu na mysli DH a nie FR bo to takze moze byc nie jasne dla co niektorych ) pierwszy boxxer był juz 96rroku i miał 151mm skoku a bombery? dopiero w 97 pojawiła sie z1 z ledwie 110milimetrami skoku swoja droga takze klasyka rocka moj znajomy taka ma 10 letni amor a sie trzyma jakos nie widac zeby sie materioał zmeczył :). Nowych boxxereow z przediału 03-05 nie ma co porownywac bo to poprostu lipa.A nawiasem mowiac osoba ktora wystawiła temat dawno juz wybrała cos tam.
no w 96 to raczej nie było boxxerów tylko takie cacko jak DHO http://www.pinkbike.com/photo/322117/
a zawodniczym widelcem do DH było Judy DH - jednopółkowy amor ze skokiem 80 mm ( miałem takiego )- w katalogu Shimano z 96 roku jest fotka z PucharuSwiata na której kolo pociska na takim właśnie amorku.
mam z5qr20 z '98r. stary ale chodzi jak marzenie,
mam też juniora t z tego samego roku, na pewno swoje przeszedł ale na niego nie nażekam (swoją drogą nie długo pójdzie pod młotek, bo po co mi dwópółka w streecie)
Ja też się pomyliłem ( no w sumie napisałem jak przeczytałem ...) nazwy amorom nadawane byłu od 96 roku a nie 98. Ale w 96 roku amory RS były jeszcze rozkręcane , a w tym bajku Palmera jest już inaczej. Może to jakiś prototyp był ?
Katalog jest z 2000r a rower na zdjęciu z 1999. Seria Judy (XC i SL) pojawiła się w 1995r. i współistniała jeszcze z MAG-21. 1996r. to pojawienie się Judy DH, 1997 - seria Indy i Judy DHO, no i Boxxer, w takiej wresji, w jakiej go widać na skanie. W 1998r. nie było jeszcze seryjnego widelca i dopiero rok później pojawił się Boxxer 151.
Palmer z tego co pamiętam od samego początku testował Boxxera.