pomoc w grze mx vs atv unleashed
-
- Kontakt:
pomoc w grze mx vs atv unleashed
Witam mam kilka poblemikow w grze ;p był kiedys temat o tym ale nie umie go znalesc. a wiec tak :
1. nie wiem czy tez to zauwazyliscie ze przeciwnicy latają od was wyej i dalej.
2. czy wie ktos moze jak zrobic backflipa i 3-6
3. masz pisac głupoty nie pisz wcale. z gory dzieki za pomoc i pozdrawiam
1. nie wiem czy tez to zauwazyliscie ze przeciwnicy latają od was wyej i dalej.
2. czy wie ktos moze jak zrobic backflipa i 3-6
3. masz pisac głupoty nie pisz wcale. z gory dzieki za pomoc i pozdrawiam
NO więc tak:
1.BAckflip: (podobno) jak najeżdżasz na hope trzymasz cały czas SHIFT i klikasz góra dół (albo na odwrót)
2.3\6 - to już sprawdzone mi wychodzi za każdym razem ale nie zawsze uda sie wylądowac: jak najeżdżasz na hope trzymasz wciśnięty SHIFT i naciskac na zmiane lewo - prawo:)
3. Co do tego że skaczą wyżej i dalej to nie wiem jak zaradzic.
Mam nadzieje że wskazówki sie przydadzą POZDRAWIAM:))!!
1.BAckflip: (podobno) jak najeżdżasz na hope trzymasz cały czas SHIFT i klikasz góra dół (albo na odwrót)
2.3\6 - to już sprawdzone mi wychodzi za każdym razem ale nie zawsze uda sie wylądowac: jak najeżdżasz na hope trzymasz wciśnięty SHIFT i naciskac na zmiane lewo - prawo:)
3. Co do tego że skaczą wyżej i dalej to nie wiem jak zaradzic.
Mam nadzieje że wskazówki sie przydadzą POZDRAWIAM:))!!
-
- Kontakt:
co do dalszych skoków to musisz z tylnego zawiasa się wybijać, na wjeździe na hopkę przenoś cieżar na tył i w momencie jak przednie koło będzie na krawędzi to do przodu, jak zrobisz to w odpowiednim momencie to będziesz musiał robić whipy aby nie przeholować z lotem
power of diesel
http://pl.youtube.com/watch?v=0qIBHg8NSLY&feature=related
http://pl.youtube.com/watch?v=0qIBHg8NSLY&feature=related
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
ja jzu umie backflipy i 3/6 a wpiszcie sobie taki kod TOOLAZY on odblokowywuje wszystko w grze miedzy innymi tresy big air tam sa dopiero loty :d potroebe backflipy z supermanem ;p ale zadko a podwojne na lajcie a co to klawiatury to dlatego mi nie chiały wychodzic te tricki poniewaz pozniemałem ustawienia ale zobiłem tak zeby ustawiły sie domyslne i jzu wszystko smiga :d dzieki za pomoc:*
-
- Kontakt: