ŻAL.pl
ŻAL.pl
Siema, od jakiś dwóch miesięcy mniej więcej forum jest zasypane "żalem"..
Skąd to? Po co to?? Co za nowa moda?
Ja już mam dość, gdy czytam po kilkanaście kompletnie bezsensownych postów dziennie, gdzie dzieciaki podpisują się "żal.pl"
Nie wiem jak innych ale intryguje mnie ta nowa moda równie mocno denerwując...
Dobry sposób na bezsensowne nabijanie postów
Zastanówcie się czy to takie ELO i wogóle, bo robi się to równie popularne jak dawny elo język internetowy "tesh, jush", kiedyś "fajne", teraz wyśmiewane przez troche dojżalszych użytkowników internetu...
Naprawdę rodzi się nam młode społeczeństwo "Dzieci Neostrady"..
Dzieciaki, na rower albo odśnieżać chodnik przed domem a nie mi się tu ŻALICIE...
Zbawieniem na tym forum jest brak emotikonów, bo to też częsty nawyk internautów. Używany z umiarem jest ciekawym i często ułatwiającym sposobem przekazywania i odczytywania emocji bądź określania kontekstu, ale używanu po co drugim słowie albo na zwieńczenie każdego zdania...Moim zdaniem staje się do wyrzygania (niezamierzony rym)
Już nie będe osobowo wskazywał ale tego "';))" też można mieć dość po każdym akapicie...
Skąd to? Po co to?? Co za nowa moda?
Ja już mam dość, gdy czytam po kilkanaście kompletnie bezsensownych postów dziennie, gdzie dzieciaki podpisują się "żal.pl"
Nie wiem jak innych ale intryguje mnie ta nowa moda równie mocno denerwując...
Dobry sposób na bezsensowne nabijanie postów
Zastanówcie się czy to takie ELO i wogóle, bo robi się to równie popularne jak dawny elo język internetowy "tesh, jush", kiedyś "fajne", teraz wyśmiewane przez troche dojżalszych użytkowników internetu...
Naprawdę rodzi się nam młode społeczeństwo "Dzieci Neostrady"..
Dzieciaki, na rower albo odśnieżać chodnik przed domem a nie mi się tu ŻALICIE...
Zbawieniem na tym forum jest brak emotikonów, bo to też częsty nawyk internautów. Używany z umiarem jest ciekawym i często ułatwiającym sposobem przekazywania i odczytywania emocji bądź określania kontekstu, ale używanu po co drugim słowie albo na zwieńczenie każdego zdania...Moim zdaniem staje się do wyrzygania (niezamierzony rym)
Już nie będe osobowo wskazywał ale tego "';))" też można mieć dość po każdym akapicie...
-
- Kontakt:
a co to tylko Ty jesteś tu na forum?? Przeciez jest koło 8 tys. uzytkowników.konex pisze: a nie mi się tu ŻALICIE...
Mnie to rybka i mi to nie przeszkadza, niech mówią jak chcą...
też czasem tak mówię i nie chodzi o modę, ja się na przykład przyzywczaiłem...
konex, może Ty dojrzewasz i wyrastasz z takich rzeczy ;p
co do tekstów: jush, koffam, tesh-to wolę ŻAL.pl ;)
btw: takich postów, jak ktoś napisze "zal.pl" to też nie trawię, ale jak jest np: "zal.pl ******" a w miejscu kropek jakaś treśc, to nie mam nic przeciwko ;p
pozdro!
www.cykloza.pl
ave na przetrwanie | amen
http://www.pinkbike.com/photo/2300621/
ave na przetrwanie | amen
http://www.pinkbike.com/photo/2300621/
http://www.żal.pl/ - tak z ciekawości wpisałem i pierwszy raz widzę stronę z polskimi znakami w nazwie ... nieźle ktos się wstrzelił w "modę"
EDIT: nie działa we wszystkich przeglądarkach jednak - ale na Operze otwiera mi bez problemu..
EDIT: nie działa we wszystkich przeglądarkach jednak - ale na Operze otwiera mi bez problemu..
[S] Manitou Stance Static 80mm, koło BFR24" 48H, 14mm, bdb stan. na PW pisać
generalnie jakies 90% uzytkownikow tego forum zyje nabijaniem glownie postow tego typu, swoista sztafeta ot co bylo juz wielu beda nastepni
moim zdaniem lepsi sa ci co krytykuja i w 10 postach kloca sie z ****** wrzucajacym jeszcze bardziej idiotyczny temat czemu to sluzy ??
a moze to ja jestem tak leniwy i to ja malo pisze ?? w sumie mozliwe :)
teraz takie pytanie do modow : da sie sprawdzic czas spedzony na forum danego uztkownika ?? ( np. z ip) ??
moim zdaniem lepsi sa ci co krytykuja i w 10 postach kloca sie z ****** wrzucajacym jeszcze bardziej idiotyczny temat czemu to sluzy ??
a moze to ja jestem tak leniwy i to ja malo pisze ?? w sumie mozliwe :)
teraz takie pytanie do modow : da sie sprawdzic czas spedzony na forum danego uztkownika ?? ( np. z ip) ??
Hej mlody junaku smutek zwalcz i strach
Co do tematu: taka "moda" i nie zmienisz tego. Co najwyżej możemy walczyć z tym na naszym forum i administrator mógłby wpisać słowo "zal.pl" na listę wulgaryzmów zastępowanych "***.**", ale czy to coś da? :/
OT:
Dla wyjaśnienia: Dokładnie od 11 września 2003 roku można rejestrować domeny zawierające polskie znaki. Niestety są one rzadko używane, gdyż spora ilość stron ma wersje dwu (lub więcej) języczne, co za tym idzie dotarcie do takiej strony (z polskimi znakami) przez osobę z zagranicy graniczyłoby z cudem :)
PS: Jeżeli Twoja przeglądarka "nie widzi" stron z polskimi znakami należy ją zaktualizować :) Powinno pomóc.
OT:
2II2 pisze: Xard z polskimi znakami ;|??
Xard pisze: http://www.żal.pl/ - tak z ciekawości wpisałem i pierwszy raz widzę stronę z polskimi znakami w nazwie ... nieźle ktos się wstrzelił w "modę"
Dla wyjaśnienia: Dokładnie od 11 września 2003 roku można rejestrować domeny zawierające polskie znaki. Niestety są one rzadko używane, gdyż spora ilość stron ma wersje dwu (lub więcej) języczne, co za tym idzie dotarcie do takiej strony (z polskimi znakami) przez osobę z zagranicy graniczyłoby z cudem :)
PS: Jeżeli Twoja przeglądarka "nie widzi" stron z polskimi znakami należy ją zaktualizować :) Powinno pomóc.
johny GTnie wiem czemu ale przepadł na łączach mój post do Ciebie.
Napisze jeszcze raz w skrócie..
A więc, wolność słowa jest - oczywiście. Ale jest też prawo do oceny i opinii tych słów, to inna kwestia.
Nie ma żadnej cenzury, kasowania przeze mnie bez sensu i bez uzasadnienia postów, wtedy można byłoby kłócić się z wolnością słowa.
Może mój apel uzmysłowi małolatom jak moda ta jest moim zdaniem obciachowa..
P.S. nie wiem czy coś ma być pod adresem www.żal.pl - mi się nic nie wyświetla.
Napisze jeszcze raz w skrócie..
A więc, wolność słowa jest - oczywiście. Ale jest też prawo do oceny i opinii tych słów, to inna kwestia.
Nie ma żadnej cenzury, kasowania przeze mnie bez sensu i bez uzasadnienia postów, wtedy można byłoby kłócić się z wolnością słowa.
Może mój apel uzmysłowi małolatom jak moda ta jest moim zdaniem obciachowa..
P.S. nie wiem czy coś ma być pod adresem www.żal.pl - mi się nic nie wyświetla.
powrot do starych dorbych czasow, a komu to sie nie mazy... ;]?
na takie dzieciaki juz jakis czas temu znalazlem okreslenie "Pokolenie Gadu Gadu", no bo przeciez kto to widzial w potocznym jezyku z druga osoba mowic "lol" czy "rotfl", teraz nastepuje "żal.pl"
do takich rzeczy niestety pozostaje sie przyzwyczaic, nic na to nie poradzim
na takie dzieciaki juz jakis czas temu znalazlem okreslenie "Pokolenie Gadu Gadu", no bo przeciez kto to widzial w potocznym jezyku z druga osoba mowic "lol" czy "rotfl", teraz nastepuje "żal.pl"
do takich rzeczy niestety pozostaje sie przyzwyczaic, nic na to nie poradzim
http://tiny.pl/42t5
^ Allegro - Zapraszam ^
^ Allegro - Zapraszam ^