juz teraz nie wiedze ale po 35 zl byly napinacze banan i dwie rolki , roli po 20 zl na maszynach mozna kupic i masz dobrze dzialajacy napinacz , taki sam jak t e po 200 zl , no ale twoja kasa
tak tylko te rolki jak przykręcisz do rowera to tak napierdalają że pompa, strasznie głośno to chodzi, a rocking to po walnięciu w korzeń czy krawężnik zegnie się w pół..
chyba nie zrozumieliśmy się ;)
jak Cie dobrze zrozumiałem to ty piszesz o tych rolkach z allegro za 20zł i ja mówię ze one są do dupy bo są głośne sam je miałem ;/
A mi sie pomyliło nie rocking tylko ten banan czyli całe mocowanie. Sory za pomyłke ;]
Ja z was czasami niemoge (nie mowie o wszystkich) ale raz wrzucacie ze temat z dupy a teraz gadacie w ogole nie na temat... dobra sory moze nie napisalem ale mam pm socho i to jest plastelina i chce to zaminic (mam na mysli banan wlasnie) pogial mi sie juz tyle razy ze jeszcze raz go wyprostuje to mi w rekach zostanie (zebyscie sie nie czepiali to to jest przenosnia... dla innych metafora) zadalem pytanie co polecacie owszem ale cos w podobie tych 2 a nie mp socho... mam i teoretycznie polecam ale nowy... pozdro
jakim cudem ten banan ci sie pogial ? na dodatek prostujesz i jeszcze nie pekl ? :> on taki cienki to nie jest poza tym jakos nie widze zebysmy nie na temat pisali
froger34 to byly bopa i wcale te banany cienkie nie byly