STOAKED 2006

Wojtus
Kontakt:

STOAKED 2006

Post autor: Wojtus »

Siema!

Po wielu tygodniach pracy wreszcie powstał! Zapraszam na stronę www.PJFR.pl !
STOAKED 2006

Pozdrawiam Wojtek Gola
www.PJFR.pl
*Misiek FR*
Kontakt:

Post autor: *Misiek FR* »

Film jest mega. Muza spoko, umiejetnosci na swiatowym poziomie mógłbym rzec :). Film złozony jest profesjonalnie i z humorem. Bardzo mi sie podoba. Co do czasu, wielu ludzi napisze, ze krótki, ale włąsnie o to chodzi:) Nie nudzi sie i odczuwa sie niedosyt. Polecam i SSAĆ!!
..::Freeride i Street rulez::..
[s] piaste ns roller pod zwykla os, jak nowka!
Skubi
Kontakt:

Post autor: Skubi »

Moim skromnym zdaniem film złożony profeska i wogóle extra ALE no właśnie tak jak powiedział MISIEK FR czuć niedosyt. I może dlatego mi tak średnio się podoba.

Pozdrawiam.
Quba_-_GT
Kontakt:

Post autor: Quba_-_GT »

bardzo fajny film duze umiejetnosci obu riderów mimo wszystko bardziej mi sie Wojtek podobał ale Zielony tez se niezle radzi na streecie ogolnie 9/10 ;DD
Koło 24 na tył naObreczyDartmoorBlizzard szprychy dt piasta shimano m475 tanio!gg:6294842
Method_Man
Kontakt:

Post autor: Method_Man »

no film to tak raczej bardziej elo :D
sobek fr
Kontakt:

Post autor: sobek fr »

hmmmm... ogolnie filmik całkiem przyjemny... poczatek i sekcja z Wojtkiem mega wypas... co do Zielonego to slaba muza i jego jazda sie troche nudzi... taki juz ma styl... dla osob, ktore sie znaja moze jest to spoko bo wiedza jak technicznie jezdzi Zielony ale na filmie wyglada to niespecjalnie i osobom ktore sie nie znaja moze sie to nudzic ("czemu on sie tylko kreci?" ;P) natomiast mega wyczesane trikasy Wojtasa powalaja na kolana (chyba) kazdego... tak uwazam ;P no i mogl byc troche dluzszy, np po sekcji Zielonego dowalic jeszcze jakic mega HC... ;D

aha i nie wiem czemu ale we wszystkich filmach Wojtka jest tak samo: Wojtek - wypas, Zielony - tak sobie ( zeby nie powiedzies slabo ;P)

ocenka: 8 (może z lekkim minusem ;P) na 10, poniewaz tak jak w wielu filmach: poczatek zajebisty a pozniej klimat siada... podobnie jak "Inside The Biotop" Vincenta ( tez 8/10 swoja drogą) w ktorym na poczatku jest wypas a pozniej jak wchodzi trial to dla osob nie wtajemniczonych jest to troche nudne... jedynym wyjatkiem od tej reguly jest chyba tylko "Free" ktory ma u mnie 9... (10 nie dostal bo oznaczolo by to ze jest perfekcyjny a takie filmy nie istnieja ;P)

dobra wracajac do tematu i kończąc: 8(-)/10... mogło byc lepiej ale i tak jest spoko... pozdro Wojtas, dobra robota
SLOPE[b]STYLE[/b]
shut up and ride !!!
sobekfr.pinkbike.com
P3 // Pike // 24"
dragon-pl
Kontakt:

Post autor: dragon-pl »

ja sie wylamie :D tricki itp 1 klasa ale montaz mi sie nie spodobal,za duzo gleb jak juz maja byc to lepeij na koncu filmu a nie na samym poczatku juz,muza mi sie nie spodobala ale to juz kazdy woli inna, kazdy ma swoje zdanie i tyle takie jest moje zdanie:D
http://dragon-pl.pinkbike.com/
gg:4231207
ddex
Kontakt:

Post autor: ddex »

WYPAS po pachy!!!! muzyka troche lipna ale ujdzie w tlumie ;) Za to umiejetnosci Wojtusa mega. Szkoda wlasnie ze tak malo "go dali", o ile wiele filmow powinno byc krotszych to ja chetnie poogladalbym Wojtka przez kolejnych kilka minut.

Pozdro i czekam na nastepny wasz film ;)
Ajz
Kontakt:

Post autor: Ajz »

jak na pjfr slaby, niemiecki kawalek cienki bwc znacznie lepsze bylo
Durf
Kontakt:

Post autor: Durf »

zajebisty ;] dla mnie wszystko grało, zajebiste umiejetnosci, dobra muza, jak dla mnie bdb montaz, jakosc itp, zachwyciłem się :D nie lubie oceniac liczbami ale jeslibym musial to dalbym 10-/10 chodz nie wiem za co ten minus :P ide jeszcze raz oglądac :D
dwa skarby razem http://img105.imageshack.us/my.php?image=dsc00032qu9.jpg
! tomek ! FR
Kontakt:

Post autor: ! tomek ! FR »

dobra robota ale nie wiem czemu Zielonego sie czepiacie. Moze jak ktos smiga same FR albo Dh to nie docenia techniki jaka trzeba miec w streecie a On napewno ją ma i to zajebistą. CO do Wojtka trików to bez zarzutu ale troszke za mało wiec czuje niedosyty. Ogólnie DOBRA ROBOTA !

Pozdro
www.pinkbike.com/photo/1523162/ my author Exe and my galery
mar3k
Kontakt:

Post autor: mar3k »

mnie wlasnie podobala sie jazda zielonego tylko na pussy bo ta z bmxa jakos niebardzo. Jazda wojtusia poziom extra wysoki, tylko niektore sceny widzialem juz przynajmnije w 2 filmach: ) po za tym czesc muzy nie podchodzi mi kompletnie. Montaz podoba mi sie bardzo very good robota, ale film w caloksztalcie 7/10. ale polecam goraco mozna sie przekonac jak polacy umieja smigac!
M@t!Zz
Kontakt:

Post autor: M@t!Zz »

film b okey. podobal mi sie:]
muza 9/10
umiejetnosci 10/10
montaz 9/10
[url=http://www.pinkbike.com/photo/1413525/]PB.[/url]
murray81
Kontakt:

Post autor: murray81 »

Sceny streetowej specjalnie nie sledze, ale fr Wojtusia rzadzi! Zreszta Zielony tez w(y)kreca:) Ogolnie jazda na swiatowym poziomie.
Montaz bardzo udany, bardzo lajtowy i na luzie moim zdaniem. Nie ma imo sensu porownywac Stoaked do bwc, bo bwc prezentowalo inny styl montazu....taki montazowy HC:P Ciezko okreslic co lepsze, ale jak widac Wojtus z ekipa potrafi tak i tak i chwala im za to!
Poczatek i koniec wypas sa;) Klimacik i wreszcie panienki!
Gleb imo wcale nie za duzo, pokazuja ze film i skill jest autentyczny i ze nie zawsze jest lajtowo. I chwala za gleby, bo robia wrazenie!
Muzy to juz zupelnie nie wiem czemu sie czepiacie. Megaherz rulez:) Gosc nagrywal z Rammsteinem i generalnie w Deutschland jest no1. Tyle, ze Rammstein zaczal spiewac po ingliszu. Dalby Wojtus Rammsteina po ang i malo kto by sie pewnie czepial, bo bambusy niemieckiego nie lubia. Ot i cala bajka;P
Z minusow to tylko film moglby byc troche dluzszy... no ale licze, ze jak krotki to bedzie jeszcze jeden w tym roku!
Aha - spoko nazwa. Widze gangsterka ziom:)
Uwielbiam prace. Jest fascynujaca.
Moglbym sie jej przygladac godzinami...
juraski
Kontakt:

Post autor: juraski »

sobek fr a ja powiem że się mylisz moze pan zielony to nie mega gwiazda ale zadaj sobie pytanie czy źle jeździ? Postaw drugie pytanie czy pojechał byś lepiej sam?moze chociaż podobnie?A teraz trzecie czy znasz na prawde tak dużo ludzi że zielony przy nich jest "zielony" w tym sporcie?(nie uniżając zielonemu ale nie mogłem się powstrzymać i musiałem użyć jego ksywki :)

ogólnie w filmie podba mi się grafika, jak się zagalopuje to częściowo montaż... .... luz filmu taka błachość tematu( nie wziął chłopak na poważnie że to ma być jakiś film ukazujący jak niezniszczalny jest wojtuś i jego PAdrugi ;)

reasumują nie jest najgorszy, widziałem lepsze ale fajnie się ogląda
mmorswin krk
Kontakt:

Post autor: mmorswin krk »

monataz bdb jest pare pierdoł ale ogolnie git.muza taka sobie nijaka ale pasuje nawet umiejetnosci naprawdee zajebiste.mysle ze najlepsze w pl.troche za duzo gleb ale fajnie sie to oglada i nie ma co narzekac bo lepszego w tym roku jak i 2006 chyba nie widziałem.
http://mmorswin.pinkbike.com/
mAcieKz
Kontakt:

Post autor: mAcieKz »

naprawde super film pod każdym względem, skill pokazany, muza odpowiednio dobrana, dobry montaż, gleby wklejone (to lubie :P), naprawde film godny polecenia, a Twoje tricki Wojtus są kosmiczne, nfcc z nohandem albo te 36.... masa ;] Zielony jak zwykle pokazał swój styl, to mi sie podobam chociaż wolałem jak jeździł only 26"
www.roztocze.yoyo.pl
Inur
Kontakt:

Post autor: Inur »

mi sie podoba, przynajmniej juz na pfc4 nie musze czekac, bo wszystko co w nim chcialem zobaczyc wlasnie zobaczylem :]
www.trialshop.pl
Herzyk360
Kontakt:

Post autor: Herzyk360 »

Nie ma co tu duzo pisac, film jest zajebi.....:))))
A styl jazdy i technika WojtuSa mowi sama za siebie ,ze jest najlepszy w polsce w FR ,a ten film jest tego przykladem......

A przy okazji moim zdaniem jazda Zielonego do tego filmu nie pasuje......
Nie mowi ze zle jezdzi , bo jezdzi bardzo dobrze ......ale moim zdaniem ta czesc filmu przy nudza jak on jezdzi.......

pozdrowienia:))
Zawsze sie staram :))))))
ODPOWIEDZ