Problem z Fox 40
Problem z Fox 40
Panowie panowie Nie moge odkrecic oski w swoim Foxie 40 z 2005 roku Generalnie jak odkrecam to oska wykreca sie tylko z lewej goleni a prawa jest nie naruszona i nie chce wyjsc i po przez to rozpychaja mi sie golenie! Jakis pomysl jak temu zaradzic i zeby oska wyszla?
no to moze tak: jak juz wykrecisz zakretke, wez rurke(badz cos podobnego, nasadka, korek itp.) fi20 i tam gdzie juz masz wykrecona nakretke przyloz do osi, amor poloz piozomo na prawej goleni tak aby oska nie dotyka miejsca podparcia i proboj wybic.
a masz sruby wykrecony, moze w ktores glowke przekreciles i nie zauwazyles ?
a masz sruby wykrecony, moze w ktores glowke przekreciles i nie zauwazyles ?
http://tiny.pl/42t5
^ Allegro - Zapraszam ^
^ Allegro - Zapraszam ^
nie wiem jak os jest zaciskana w foxie ale chyba wiem co jest przyczyna, mialem podobny problem w BOXXIE. jak juz wybijesz os (powodzenia, musisz uzyc mocy i zapomniec o wartosci sprzetu- przynajmniej ja musialem) to pzryjzyj sie dokladnie osi i tej dystansowce ktora jest miedzy lozyskami w piascie, na ktoryms z tych elementow musi byc jakis zadzior ktory klinuje caly system; spiluj go jesli tego nie zrobisz problem bedzie sie powtazal