Suporcik
-
- Kontakt:
Suporcik
Witam! Mam nówkę ramkę DM FR 4.0 i powaga nie wiem jaki suport kupić do niej. 113mm czy 118mm? nawet nie wiem czy to sie bedzie różniło (wiem że długością ale po co i dlaczego:) ) Chce kupic truvativ giga pipe dh albo dartmoora tego pancernego :) Który lepszy? aha do korb FSA V-drive dh.
-
- Kontakt:
Ja pitelo. Wszyscy twierdzą że padają łożyska. Jakby się sypały jak śnieg za oknem to by ich chyba nie produkowali... . Ja swojego truvativa KATUJE 2lata. Nie wiem co to za model. Jeden z najniższych montowanych do kony. Ma minimalny luz ale przy tym że przeżył moje początki i 2korby wybaczam mu.
http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=3073431
[b]NEGOCJUJ CENY![/b]
[b]NEGOCJUJ CENY![/b]
1.bo ma ktoś Truva- niższy model siadaja mu w nim łożyska,
2.widzi temat na forum o Giga pipe team dh i sie wypowiada że jest h**
-proste wytłumaczenie dlaczego Truvativy giga pipe team dh sie sypią
-widome że raz na XXX egzemplarzy trafi sie jakis felerny, to norma przy produkcjji każdej rzeczy na tym świecie
-ktos zakłada nowy suporcik rozbiera go po roku, gdy zaczyna trzeszczeć, gdzieś po drodze "zatopi" rower w wodzie i się dziwi- " Tyle zapłaciłem a rok z ledwością strzymał" albo i mniej...
-każdy sprzęcik wymaga serwisowania, a że suport jest wystawiony na działanie bardzo dużych sił to nalezy go serwisować <czyścić smarować> w miare mozliwości często bez wzgledu czy dalismy za niego 30 czy 600 zł
Trochę odbiegłem od tematu - sorki: mam Gipga pipe team dh i jest bardzo zadowolony z niego, z suportem Dartmoora nie miałem styczności, ale w rowerku mam kupe części dartmoora- solidne wykonanie, nie narzekam :) Dartmoor to dla mnie solidna firma, produkująca dobre części, i hard barr nie powinnien odbiegac od tego...
Czy wybierzesz truva czy dartmoora- jedno jest pewne - shitu nie kupisz
pozdro
2.widzi temat na forum o Giga pipe team dh i sie wypowiada że jest h**
-proste wytłumaczenie dlaczego Truvativy giga pipe team dh sie sypią
-widome że raz na XXX egzemplarzy trafi sie jakis felerny, to norma przy produkcjji każdej rzeczy na tym świecie
-ktos zakłada nowy suporcik rozbiera go po roku, gdy zaczyna trzeszczeć, gdzieś po drodze "zatopi" rower w wodzie i się dziwi- " Tyle zapłaciłem a rok z ledwością strzymał" albo i mniej...
-każdy sprzęcik wymaga serwisowania, a że suport jest wystawiony na działanie bardzo dużych sił to nalezy go serwisować <czyścić smarować> w miare mozliwości często bez wzgledu czy dalismy za niego 30 czy 600 zł
Trochę odbiegłem od tematu - sorki: mam Gipga pipe team dh i jest bardzo zadowolony z niego, z suportem Dartmoora nie miałem styczności, ale w rowerku mam kupe części dartmoora- solidne wykonanie, nie narzekam :) Dartmoor to dla mnie solidna firma, produkująca dobre części, i hard barr nie powinnien odbiegac od tego...
Czy wybierzesz truva czy dartmoora- jedno jest pewne - shitu nie kupisz
pozdro