siema pyro daruj sobie ta czapke naprawde ,to zwykla cienka szmata , kup sobie lepiej etnies , dakine ,albo oniell czapke wszystkie w poznaniuna rynku w skateshopach znajdziesz .
sprzedam orzech Lazer ONE biały za 40 zeta, rozmiar L/XL stan idealny
Nie wiem czy czytaliście temat, jak nie to powtarzam ze SZUKAM . W d...e mam czy wam się podoba czy nie, czy ma znaczek czy nie. Poprostu mi przypasiła i chce kupić. A wiec wasze wypowiedzi jednym słowem mnie nie interesują.
Powtarzam pytanie jeszcze raz:
Szukam i proszę o info !
:D no widzisz, takie są uroki dh-zone... Każdy uważa, że jego zdanie jest najważniejsze i oczywiście nikt nie pomoże w potrzebie (no zdarzają się wyjątki).
Jeśli chodzi o czapkę, to poszukaj na allegro kogoś, kto sprzedaje inne rzeczy kony, może będzie miał akurat też czapkę.
nie załamuj :) mnie wujek...
Faktycznie nie dałem znaku zapytania, ale z samo z siebie nie trzeba się domyśleć ze szukam konkretniej rzeczy.Jak bym nie szukał to bym nawet tu nie wchodził i nie pytał.
Widać ze się nudzisz, a wiec proponuje ci odgarnąć śnieg przed domem.
mod<- szukałem ale nic niestety nie ma :/, ale dzieki za zainteresowanie. Pozdrawiam
Pyro niesety CIe zmartwie bo na e-bay'u tez nie ma, przed chwilązaglądałem i w amerykańskich sklepach jakei znam też nie ma, chyba więc musisz czekaćna jakąś okazje na allegro albo napisz do ski-team'u moze Ci sprowadzą czy cos