[Wrocław] Dropy na Skarbowców !!!

Matias
Kontakt:

[Wrocław] Dropy na Skarbowców !!!

Post autor: Matias »

Czółko. Ma ktoś ochotę usypać jakieś dropiki na górce przy Skarbowców?? Mam fulla i jak na razie jeżdże głównie po asfalcie więc chętnie... Pzdr
Siuda
Kontakt:

Post autor: Siuda »

gdzie jest skarbowcow ?? Jak cos mozna sie podlaczyc do kopania ale to wszystko zalezy od miejscowy
http://www.pinkbike.com/photo/1399733/
Matias
Kontakt:

Najlepiej sprawdź sobie na mapie Wrocławia w necie bo nie wiem jak Ci to wytłumaczyć. Sam sie kiepsko znam na Wrocławiu. W każdym razie na południu. Kopania to tam praktycznie nie bedzie. Pewnie ta sie skończy że wezme deski i cegły i sobie bedę za każdym razem ustawial:)
MadDaBomBer
Kontakt:

Post autor: MadDaBomBer »

A nie prościej na Kili przyjechać ? Widzę, żeście młode i niedoświadczone... Kilimandżaro - koło kąpieliska Morskie Oko - dropy różnej maści i wielkości od pikusia po przehardkor. Zapraszam :)
[S]: kierownica Easton Lo-Rise 635mm na 31,8
[K]: D321ew D521 na 36 otw.

GG: 810 574
Siuda
Kontakt:

Post autor: Siuda »

na kili mam spory kawalek bylem tam pare razy ale dawno temu. Moze sie z ziomkiem kiedys tam wybiore. Trzeba pamietac ze im wiecej nowych miejscowek tym lepiej. Wiec jesli mozna gdzies jakas nowa zrobic to czemu nie

pozdro
http://www.pinkbike.com/photo/1399733/
Matias
Kontakt:

MadDaBomBer dzieki za info :) Naprawdę nie miałem pojęcia o istnieniu kili :D Problem w tym że mom rowerem tam nie dojade bo szybciej padne jadą z południowego krańca na północny.

TEN TEMAT TO NIE DYSKUSJA O MIEJSCÓWKACH TYLKO UPRZEJME ZAPYTANIE CZY KTOŚ BY NIE CHCIAŁ DUPSKA NA SKARBOWCÓW RUSZYĆ ?? Z góry dzieki i pozdrawiam, Maszy
Konrad999
Kontakt:

Post autor: Konrad999 »

mniej wiecej co roku jest to samo ktos przyjezdza cos kopie na skarbowcow a jesienia przyjezdzaja sluzby porzadkowe i wszystko ZAWSZE zrownuja z ziemia wiec wszelkie akcje w tym miejscu poprostu nie maja sensu bo na 100% to wyrownaja po paru miesiacach (wiem z doswiadzczenia bo sam probowalem tam zrealizowac pare swoich pomyslow) i niech nikt nie gada mi ze by staral sie udowodnic cos tym ziomalom ze sluzb albo miastu bo ty i Twoi kumple sie mecza kopia buduja klepia i ciezko pracuja a poznije patrza jak to wszystko jest niszczone po paru miesiacach i nie moga zupelnie nic z tym zrobic po 4 razie naprawde czlowiek moze dac sobie spokoj...
flip_nixon
Kontakt:

Post autor: flip_nixon »

na killi panie dawaj...jak pisali wyzej-znajdziesz tam wszystko, dla kazdego stopnia zaawansowania :D

tak apropos miejscówek... to na południu tj niedaleko AE jest wzgórze andersa i tam tez jest kilka ciekawych zjazdów i dosc sporo imitacji górskich sciezek. No i warto wspomniec o górce na słowianskiej- koło zajezdni tramwajowej....kilka dropów naturalnych i fantastyczny hip jump(mojego odkrycia)...

to sum up- na rower i tylaaa
MTB!
MadDaBomBer
Kontakt:

Post autor: MadDaBomBer »

Matias Staary, no proszę Cię... Mniej fajek więcej pedałowania i dasz radę,trzymamy kciuki :) Z resztą Ty masz na kili tyle co ja na skarbowców. A co Ty masz za rower, że się na nim tak ciężko jeździ, może Ci hamulce obcierają ;/
[S]: kierownica Easton Lo-Rise 635mm na 31,8
[K]: D321ew D521 na 36 otw.

GG: 810 574
Matias
Kontakt:

Konrad999 masz racje. Ciekawe rzeczy już tam były i zawsze na zime znikają. Slyszałem ostatnio definizje obłędu: podejmowanie tych samych działań i oczekiwanie innych efektów :D

flip_nixon do Andersa mam podbna odleglość jak na Skarbowców, nie wiem czemu tam nie jeżdże. Rzeczywiście górka z potencjałem chociaż troche jej ubyło.

MadDaBomBer Mam fulla o dużym skoku i grube gumy. Widać że nie jeździłeś takim rowerem:) W każdym razie na miasto do dupy więc za moment powstanie super mega machina na dragstarku:).

Pozdrower dla Wszystkich:)
ReplaY
Kontakt:

Post autor: ReplaY »

Matias, faktycznie musisz być absolutnie wyjątkowy w skali Wrocławia. Najgorzej jest coś głupiego palnąć i się cieszyć, że się ma racje. Mad śmiga na Konie Stab, kapcie ma duże i jakoś daje radę, podobnie jak i ja. Mało tego, z przymusu nie raz robiłem zjazdówką 60km po szosie i nie płakałem (tylko dupa od siodła boli). Wrocław to nie Warszawa, gdzie wszędzie daleko, albo Kraków, gdzie wszędzie pod górę. Nie panikuj.
www.foesracing.com
Matias
Kontakt:

ReplaY najmocniej przepraszam za okazanie słabości. Naszczęście Ty i kolega Mad ratujecie honor wrocławskich bikerów. CHWAŁA WAM ZA TO !Niestety nie wszyscy widocznie mają nogi ze stali i żelazną kondycję.

Tak na przyszłość - unikaj takich dygresji bo to zwyczajnie nie ma sensu. Topic zachęcał do prac na Skarbowców a kończy sie jakimiś uwagami.

Pozdrawiam ekipe:) 3majcie sie
ReplaY
Kontakt:

Post autor: ReplaY »

Matias życzę wtrwałości ale zarazem nie życzę tak słabej kondycji jaką ja mam. Po prostu nie martw się tak sobą i swoim zdrowiem, tylko wpadaj na Kili pośmigać. Piszesz najpierw coś bez sensu ("Mam fulla o dużym skoku i grube gumy. Widać że nie jeździłeś takim rowerem"), co na dodatek okazuje się sprzeczne ze stanem faktycznym, pokazuję Ci Twój błąd i masz pretensje? Dygresja moja była jak najbardziej uzasadniona, bo nie raz jeździliśmy "na kole" na Ślężę i z powrotem i jakoś nikt nie marudził. Ludzie dojeżdżają na bardzo róznych rowerach z różnych miejsc Wrocławia chociażby na Kili i też narzekają ale przynajmniej są na miejscu.
www.foesracing.com
Matias
Kontakt:

Ok, oczywiście masz racje i wygrałeś. Ja już nic nie będę pisał i Ciebie prosze o to samo.
ODPOWIEDZ