Wasz ulubiony Freerider - ankieta
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
sobek fr dobra niech bedzie, zgadzam sie Wojtuś moze i bierze Romaniuka pod względem tricków ale pod względem lotów (ich wysokości) biorą go tylko, nie wiem, ze trzy osoby ale o jedno cie jeszcze prosze - nie mów o nim lanser bo na serio on jest, przynajmiej moim zdaniem czołówką w tym sporcie, a i rzeczywiście zapomniałem o Benderze
-
- Kontakt:
kondzik16 skoro tak to sorry... :) ale z twoich wypowiedzi ciężko sie tego domyslic ;P
...dobra koniec OT...
Stick_Bike no powiedzmy ze jest w dalszej częsci tej czołowki... ;P i moze faktycznie zlego slowa uzylem nazywajac go lanserem ale prawda jest taka ze gdyby nie Drop In to pewnie nikt by o nim nie slyszal bo takich jak on jest pewnie wielu, gdzies sobie jezdza po cichu po swoim podworku i sypia ponad 10 metrowe dropy ale nikt ich juz teraz nie wypromuje bo z tego sportu sie coraz wieksza komercha robi a wiara woli ogladac double backflipy, triple tailwhipy i frontflipy :/ są z tego jakies plusy ale jest tez sporo minusow... wiara zapomina o takich ludziach jak Bender i Romaniuk... a jeszcze co do Romaniuka to nie zebym go nienawidzil czy cos ale z pewnoscia jest wiele osob ktore bardziej zasluguja na ten tytul... i proponuje zakonczyc juz dyskusje na ego temat bo chyba juz wszystko zostalo powiedziane :)
...dobra koniec OT...
Stick_Bike no powiedzmy ze jest w dalszej częsci tej czołowki... ;P i moze faktycznie zlego slowa uzylem nazywajac go lanserem ale prawda jest taka ze gdyby nie Drop In to pewnie nikt by o nim nie slyszal bo takich jak on jest pewnie wielu, gdzies sobie jezdza po cichu po swoim podworku i sypia ponad 10 metrowe dropy ale nikt ich juz teraz nie wypromuje bo z tego sportu sie coraz wieksza komercha robi a wiara woli ogladac double backflipy, triple tailwhipy i frontflipy :/ są z tego jakies plusy ale jest tez sporo minusow... wiara zapomina o takich ludziach jak Bender i Romaniuk... a jeszcze co do Romaniuka to nie zebym go nienawidzil czy cos ale z pewnoscia jest wiele osob ktore bardziej zasluguja na ten tytul... i proponuje zakonczyc juz dyskusje na ego temat bo chyba juz wszystko zostalo powiedziane :)
SLOPE[b]STYLE[/b]
shut up and ride !!!
sobekfr.pinkbike.com
P3 // Pike // 24"
shut up and ride !!!
sobekfr.pinkbike.com
P3 // Pike // 24"
-
- Kontakt:
Moim zdaniem ktos kto nie zaglosowal dla Bendrem jest zwyklym dzieciakiem lub clzowiekiem nei znajacym tego sportu. On musi byc krolem. Bo on to zaczol Jak wasze wielkie gwiazdy jeszcze graly w Mario na kompach on latal wieksze rzeczy niz wy w zyciu zobaczycie. Jak wszystkie wasze gwiazdy skakaly z 4m dropow i na nwd zwalniali to 10 krotnie. To on polecial z 16. A skoro przeciez inni mogli by to poleciec bo maja lepsza technike? To czemu od paru lat tylko on sprobowal pobic rekord? To jest plebiscyt na najbardziej kozackiego najbardziej podobajacego sie laska z klasy freeriderem.
Czy kims naprawde wielki. Jak slysze wypowiedzi wiekszosc zawodnikow dh czy ss swiatowej czolowki to nachodza mi na mysl tylko chlopcy hardcorowy dragstarowcy. Tylko w troche lepszym wydaniu. K O M E R C H A. Jego nie da sie pominac....
Czy kims naprawde wielki. Jak slysze wypowiedzi wiekszosc zawodnikow dh czy ss swiatowej czolowki to nachodza mi na mysl tylko chlopcy hardcorowy dragstarowcy. Tylko w troche lepszym wydaniu. K O M E R C H A. Jego nie da sie pominac....
Ssij pento
-
- Kontakt:
Sulring ok Bender to legęda, lata rzeczy które były i są niemożliwe, ma technike, styl, nie chce czerpać przyjemności z kasy tylko z jazdy. zgadzam sie. ale trzeba też uznać że każdemu ktoś sie podoba, jedni kochają Gole drudzy Klassena trzeci Simmonsa Gracie itd. ja mam swojego kandydata (Romaniuk) i będe sie jego trzymał chociaż nie mówie (pisze) że nie lubie Bendera bo on jest królem w tym sporcie i on będzie zawsze legendą, ale moim guru jest Romaniuk i nie zmienie swojego zdania
-
- Kontakt:
-
- Kontakt: