Jak wam sie podoba nowe dh-zone:P??
Moim skromnym zdaniem, zbyt dużo zmian, które właściwie nie wpłynęły na użytkowanie portalu jak i forum. Czytając BĘDĄ ZMIANY, myślałem że zmieni się ten ponury layout forum. I pomarańczowa czcionka tematów, która trochę denerwuje po kilku godzinach gapienia się na nie.
No ale ogólnie zmiany są, ok oby więcej takich.
Pozdrawiam!
No ale ogólnie zmiany są, ok oby więcej takich.
Pozdrawiam!
o jak ładnie, już są kamyczki na bg forum :]
co tu dużo mówić - podobają mi się te kosmetyczne zmiany.
wookie85, co chciałbyś usprawnić? tak na dobrą sprawę wkurzają tylko błędy phpbb co jakiś czas, ale ostatnio rzadko je widuję. Poziomu forum nie naprawisz, bo to jest zależne tylko od użytkowników i ich widzimisie.
co tu dużo mówić - podobają mi się te kosmetyczne zmiany.
wookie85, co chciałbyś usprawnić? tak na dobrą sprawę wkurzają tylko błędy phpbb co jakiś czas, ale ostatnio rzadko je widuję. Poziomu forum nie naprawisz, bo to jest zależne tylko od użytkowników i ich widzimisie.
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Jestem zawiedziony...
Zmiany na plus, choc stronka caly czas jest na bardzo podobnym poziomie, co wczesniej. Dobrze, ze przynajmniej jest to wysoki poziom ;)
Ale jestem zawiedziony nie dlatego, ze cos jest zle, a dlatego, ze mialo byc "zupelnie nowe DH-Zone" i inne takie teksty, a jest dokladnie to samo, tylko po kosmetycznych zmianach. Po 2 dniach niedzialania strony i z opoznieniem...
Lepiej by bylo skupic sie na zawartosci strony - tak czolowe dzialy, jak ZAWODY, czy ZAWODNICY to przeciez totalna parodia... Ladna grafika jest wazna, ale to tylko dodatek do strony - pamietajcie o tym.
Zmiany na plus, choc stronka caly czas jest na bardzo podobnym poziomie, co wczesniej. Dobrze, ze przynajmniej jest to wysoki poziom ;)
Ale jestem zawiedziony nie dlatego, ze cos jest zle, a dlatego, ze mialo byc "zupelnie nowe DH-Zone" i inne takie teksty, a jest dokladnie to samo, tylko po kosmetycznych zmianach. Po 2 dniach niedzialania strony i z opoznieniem...
Lepiej by bylo skupic sie na zawartosci strony - tak czolowe dzialy, jak ZAWODY, czy ZAWODNICY to przeciez totalna parodia... Ladna grafika jest wazna, ale to tylko dodatek do strony - pamietajcie o tym.
gdyby nie ten temat to pewnie bym nie zajrzal na str. glowna i stracilbym nie wiele... Wyglada bajerancko, ale wlasciwie nic sie nie zmienilo ... choc domyslam sie ze jest o wiele bardziej skomplikowana od tamtej ... ogolnie i tak na +