SKRADZIONO DA BOMB XLR8R JAWORZNO
SKRADZIONO DA BOMB XLR8R JAWORZNO
koledze ukradziono rower, jakby ktos widział takie cos to prosze pisac:
-rama da bomb xlr8r niebieska
-widelec dj 3 2003
-tylko tylni hampel blackbox
-koło przód piasta onyx, doubletrack
-koło tył od stinkacza stype
-kolba black box
-przezuta tył deore
-kiera point dh
-mostek ns jump
rower skradziono z piwnicy z bloku, cóż nie każdy ma miejsce w mieszkaniu żeby rower trzymac, niestety. raz udało mi sie pomóc odzyskac rower a teraz prosze o pomoc.
-rama da bomb xlr8r niebieska
-widelec dj 3 2003
-tylko tylni hampel blackbox
-koło przód piasta onyx, doubletrack
-koło tył od stinkacza stype
-kolba black box
-przezuta tył deore
-kiera point dh
-mostek ns jump
rower skradziono z piwnicy z bloku, cóż nie każdy ma miejsce w mieszkaniu żeby rower trzymac, niestety. raz udało mi sie pomóc odzyskac rower a teraz prosze o pomoc.
a masz jakieś foty czy coś w tym stylu ? http://www.pinkbike.com/photo/725514/ to to wiem że nie niebieskie ale wszystko prawie pasi mostek koło amor?!
bede rozglądał się na allegro ;/ k*** szkoda bike/a ;/
możliwe że w najbliższych dniach także bym wystawiał ogłoszenie o kradziezy mojego roweru . zawsze stał w garażu ale z pewnych źródeł dowiedziałem się ze ktoś się na niego czai ;/ i tak bylo pare dni później ktos w nocy probowal rozwalić kłódke ale naszczescie rower był już w domciu i nigdy nie wroci do garazu na noc .
dlatego prosze nie wstawiajacie rowerów po za mieszkanie .przywieszcie go nawet na sciane nad łozkiem tak jak to ja zrobilem .
pozdro
możliwe że w najbliższych dniach także bym wystawiał ogłoszenie o kradziezy mojego roweru . zawsze stał w garażu ale z pewnych źródeł dowiedziałem się ze ktoś się na niego czai ;/ i tak bylo pare dni później ktos w nocy probowal rozwalić kłódke ale naszczescie rower był już w domciu i nigdy nie wroci do garazu na noc .
dlatego prosze nie wstawiajacie rowerów po za mieszkanie .przywieszcie go nawet na sciane nad łozkiem tak jak to ja zrobilem .
pozdro
http://filips.pinkbike.com/
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
eh olkusz patrzy
nie wazne kto zwalowal :) a tak swoja droga to jaworzno nie jest az taka metropolia :) znaczy wiecie o co mi chodzi ze duzo ludzi sie zna wiec powinniscie dosc kto to zrobil ?? a jak cos to niech lysy sie przejdzie po miescie i wpier... paru ludzia tak pro-forma moze ktos sie przyna :P
pozdro dla jaworzna :)
nie wazne kto zwalowal :) a tak swoja droga to jaworzno nie jest az taka metropolia :) znaczy wiecie o co mi chodzi ze duzo ludzi sie zna wiec powinniscie dosc kto to zrobil ?? a jak cos to niech lysy sie przejdzie po miescie i wpier... paru ludzia tak pro-forma moze ktos sie przyna :P
pozdro dla jaworzna :)
Pitbull '06+Sherman Flick Plus '05