Siemandero prawdziwym raiderom :)
Mianowicie zamieszczalem podobne tematy wiec jezeli kogos to boli to juz jego sparawa :)
Kupuje ramke do fr hard tail oczywiscie moj budzet to 500-700 pln
chcialem cos w miare pancernego z dobrym geo zeby mozna bylo uniwersalnie posmigac ale glownie w las mam pare opcji ale nie wiem co wybrac :(
Norco sasquatch 04(malo popularne sprowadzone z canady)
kona stuff 05(podobno ciezkie i glowka lubi odpasc)
a-gang p.m.05 (podobno glowka tez lubi odpasci :))
napiszcie co o tym wszystkim myslicie moze ktos ma jakas propozycje albo ramke :)
Z gory wielkie Dzieki pozdrawiam elooooooooooooooooooooo
poraz XXX do tego celu polecam DM ds3, zwrotna, pancerna, amor pow 150 i geo będzie miodzio, wysoko umieszczony suport... no i bardzo tania jak na swą wytrzymałość/jakość
pozdro
Pitbull. sam mam i jestem w 100% zadowolony. super geo z wiekszym amortyzatorem, obecnie jezdze z boxxerem, dawniej z dj 130mm i tez spokojnie dawalo rade, ramka naprawde wytrzymala. polecam. i przy tym gwarancja bezproblemowa :P pzdr
NO ja mam podobny problem i nastawiałem się na ramke DM DS ale wszystakie są w jakimś doruchanym stanie :/ A może ktoś ma do sprzedania coś ciekawego oczywiscie w gre wchodzi również ramka dm ds ? To pisać :)
cromo jest do bani bo te rury są bardzo mocno cieniowane i przy nawet lekkim dzwonku w drzewo po prostu ją zgnieciesz:/ wiudzialem na wlasne oczy jak kolo zmiażdżył reborna norbe a bitch jest podobny, a dzwonek byl bradzo lekki bo ani amor(drop off) ani oska w pieście(NS roller) ani obręcz(rhyno) sie nie sypnęła nawet centry nie złapała. Tak więc w tych ramkach nie przewidziano dzwonka w drzewo. ja mam dm ds 3.0 i powiem ci że ramka jest git tylko duze problemy co do gwary:/ ale za 650 wyrwiesz i jeżeli nie bedziesz musial jej reklamować to jest wypas tylko nieco krótki przedni trójkąt jak do FR ale to kwestia gustu
ja polecamt ez pitbulla masakrowalem ta rame 2.5 roku ... i nic a kilka dzowow bylo. uzywke za 400zl na luzie wyrwiesz a za 700zl to i nowka sie znajdzie ;) + dlugie stery i masz rame do (doslownie) konca zycia: ) a i smiga sie na tym bardzo fajnie